Opublikowano 15 października 201212 l A ja mam pytanie czy łatwo wpadają arcziwy,nie wymasterowałem jeszcze żadnej gry może ta była by pierwsza...
Opublikowano 15 października 201212 l Gdzie zamówiliście Horizon? Bo ja się waham czy warto w ogóle pre-ordera w takiej ultimie składać. Narazie to jedyny sklep jaki znalazłem, który wspomina o wysyłce 23 października, reszta 25-26. Jak to jest z grami MS, są dostępne wcześniej w MMach i Saturnach?
Opublikowano 15 października 201212 l Ja sobie zamówiłem w Ultimie z odbiorem osobistym w Wawie Zapłaciłem niecałe 171PLN
Opublikowano 16 października 201212 l jestem tylko ciekawe, czy w fullu widok z kokpitu nieco poprawili.
Opublikowano 16 października 201212 l no dla mnie wciaz ten efekt trzesienia ekranu, np w szutrze, badz sama jazda wygladala na mniej plynna niz widok zza samochodu. Forza 4 chodzila w 60 klatkach, tak ? A Horizon w 30 ?
Opublikowano 16 października 201212 l Gdzie zamówiliście Horizon? Bo ja się waham czy warto w ogóle pre-ordera w takiej ultimie składać. Narazie to jedyny sklep jaki znalazłem, który wspomina o wysyłce 23 października, reszta 25-26. Jak to jest z grami MS, są dostępne wcześniej w MMach i Saturnach? Microsoft zabrania sprzedawac wczesniej mediasom.
Opublikowano 16 października 201212 l Tak Horizon w 30 chodzi. Kokpitu na pewno nie poprawili w sensie za ciemno, to samo jest od Forzy 3, jeśli jedziemy pod słonce to zegarów.
Opublikowano 16 października 201212 l no dla mnie wciaz ten efekt trzesienia ekranu, np w szutrze, badz sama jazda wygladala na mniej plynna niz widok zza samochodu. Forza 4 chodzila w 60 klatkach, tak ? A Horizon w 30 ? jesteś jedyną osobą na świecie, której trzęsienie ekranu przeszkadza (jak się jedzie autem, szczególnie po szutrach itp to zazwyczaj ''trzęsie'') i pewnie jedną z niewielu osób, która pomyliła celowo zastosowane trzęsienie kamery z gubieniem klatek animacji (!). Więc nie wiem czemu mieliby cokolwiek zmieniać w tym aspekcie. Do zmiany w kokpicie jest natomiast brak szyb, od dwóch części Forzy nie potrafią tego zaimplementować, w FH nic się nie zmieniło. Niby to szczegół, ale mimo wszystko przez to środek auta wygląda nieco sterylnie.
Opublikowano 16 października 201212 l moze malo osob gra ostatnio w FORZE 4, pewnie przez to tak mam. Przesiadka z 60 klatek na 30 zawsze bywa dla mnie bolesna. Edytowane 16 października 201212 l przez easye
Opublikowano 17 października 201212 l Dookoła mapy masz praktycznie prostą drogę, a jedzie Pagani Hyurayah ponad 300 na godzinę. Pomijając już, ze to nie jest takie dookoła najdalej położonymi drogami, które są omijane, a tą właśnie szybką trasą. Edytowane 17 października 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 października 201212 l Spoko jasne, po prostu mając w pamięci TDU spodziewałem się chociaż 20 minut
Opublikowano 17 października 201212 l Ten dodatek z 18 grudnia będzie się kręcił wokół wyścigów off-road: http://forzamotorspo...nsion_Announce/ Tego się nie spodziewałem, ciekawe jak dokładnie będzie to wyglądać. Edytowane 17 października 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 października 201212 l Wychodzi na to ze beda nowe trasy rajdowe Swietnie ze dodadza pilota .
Opublikowano 17 października 201212 l Wychodzi na to ze beda nowe trasy rajdowe Swietnie ze dodadza pilota . Śmiałbym się gdyby wszystkie trasy przerobili na rajdowe - open world rally game
Opublikowano 17 października 201212 l Ciekawe czy to beda zamkniete trasy rajdowe czy odadza do aktualnej mapki. Zastanawia mnie tez to czy pojda dalej w ta strone z rozszerzeniami. Na przyklad Drift Pack
Opublikowano 17 października 201212 l Jedno jest pewne - takie DLC jest 100x lepsze od kolejnych paczek z autami.
Opublikowano 17 października 201212 l Może w następnym DLC dodadzą Hill climb ? te góry w tle świetnie by się do tego nadawały Edytowane 17 października 201212 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 17 października 201212 l Może w następnym DLC dodadzą Hill climb ? te góry w tle świetnie by się do tego nadawały +1 właśnie tego mi brakuje, a ten śnieg aż czeka,żeby na nim pojeżdzić!
Opublikowano 17 października 201212 l Czy wie ktoś, czy te dodatki do pre-orderów są rzeczywiście dla pre-orderów w sklepach internetowych, czy będą one też w kopiach sprzedawanych w MM i Empiku?