Skocz do zawartości

Forza Horizon

Featured Replies

Opublikowano

A ja mam pytanie czy łatwo wpadają arcziwy,nie wymasterowałem jeszcze żadnej gry może ta była by pierwsza...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Gdzie zamówiliście Horizon? Bo ja się waham czy warto w ogóle pre-ordera w takiej ultimie składać. Narazie to jedyny sklep jaki znalazłem, który wspomina o wysyłce 23 października, reszta 25-26. Jak to jest z grami MS, są dostępne wcześniej w MMach i Saturnach?

Opublikowano

Ja sobie zamówiłem w Ultimie z odbiorem osobistym w Wawie :) Zapłaciłem niecałe 171PLN :P

Opublikowano

Sweet mother of god :D

8092887532_7f1fd6e89c_z.jpg

8092887486_34ffe6a82c_z.jpg

8092882533_192d459b25_z.jpg

8092887658_993b6faa7f_z.jpg

8092882707_04b7c260be_z.jpg

Opublikowano

jestem tylko ciekawe, czy w fullu widok z kokpitu nieco poprawili.

Opublikowano

A co tam bylo do poprawienia?

Za ciemno,to mnie denerwowało

Opublikowano

no dla mnie wciaz ten efekt trzesienia ekranu, np w szutrze, badz sama jazda wygladala na mniej plynna niz widok zza samochodu.

Forza 4 chodzila w 60 klatkach, tak ? A Horizon w 30 ?

Opublikowano

Gdzie zamówiliście Horizon? Bo ja się waham czy warto w ogóle pre-ordera w takiej ultimie składać. Narazie to jedyny sklep jaki znalazłem, który wspomina o wysyłce 23 października, reszta 25-26. Jak to jest z grami MS, są dostępne wcześniej w MMach i Saturnach?

Microsoft zabrania sprzedawac wczesniej mediasom.

Opublikowano

Tak Horizon w 30 chodzi. Kokpitu na pewno nie poprawili w sensie za ciemno, to samo jest od Forzy 3, jeśli jedziemy pod słonce to zegarów.

Opublikowano

no dla mnie wciaz ten efekt trzesienia ekranu, np w szutrze, badz sama jazda wygladala na mniej plynna niz widok zza samochodu.

Forza 4 chodzila w 60 klatkach, tak ? A Horizon w 30 ?

jesteś jedyną osobą na świecie, której trzęsienie ekranu przeszkadza (jak się jedzie autem, szczególnie po szutrach itp to zazwyczaj ''trzęsie'') i pewnie jedną z niewielu osób, która pomyliła celowo zastosowane trzęsienie kamery z gubieniem klatek animacji (!). Więc nie wiem czemu mieliby cokolwiek zmieniać w tym aspekcie.

Do zmiany w kokpicie jest natomiast brak szyb, od dwóch części Forzy nie potrafią tego zaimplementować, w FH nic się nie zmieniło. Niby to szczegół, ale mimo wszystko przez to środek auta wygląda nieco sterylnie.

Opublikowano

moze malo osob gra ostatnio w FORZE 4, pewnie przez to tak mam.

Przesiadka z 60 klatek na 30 zawsze bywa dla mnie bolesna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dookoła mapy masz praktycznie prostą drogę, a jedzie Pagani Hyurayah ponad 300 na godzinę. Pomijając już, ze to nie jest takie dookoła najdalej położonymi drogami, które są omijane, a tą właśnie szybką trasą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Spoko jasne, po prostu mając w pamięci TDU spodziewałem się chociaż 20 minut ;)

Opublikowano

Ten dodatek z 18 grudnia będzie się kręcił wokół wyścigów off-road:

http://forzamotorspo...nsion_Announce/

Tego się nie spodziewałem, ciekawe jak dokładnie będzie to wyglądać.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wychodzi na to ze beda nowe trasy rajdowe :D

Swietnie ze dodadza pilota .

Opublikowano

Wychodzi na to ze beda nowe trasy rajdowe :D

Swietnie ze dodadza pilota .

Śmiałbym się gdyby wszystkie trasy przerobili na rajdowe - open world rally game :P

Opublikowano

Ciekawe czy to beda zamkniete trasy rajdowe czy odadza do aktualnej mapki.

Zastanawia mnie tez to czy pojda dalej w ta strone z rozszerzeniami. Na przyklad Drift Pack :D

Opublikowano

Jedno jest pewne - takie DLC jest 100x lepsze od kolejnych paczek z autami.

Opublikowano

Może w następnym DLC dodadzą Hill climb ? te góry w tle świetnie by się do tego nadawały :lol:

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Może w następnym DLC dodadzą Hill climb ? te góry w tle świetnie by się do tego nadawały :lol:

+1 właśnie tego mi brakuje, a ten śnieg aż czeka,żeby na nim pojeżdzić!