Andreal 2 123 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 (edytowane) Fanem wyścigówek nie jestem (no dobra, pierwsze NFS, Coliny, GT2 na PSX i Burnauta jakiegoś przejechałem) , ale z ciekawości wczoraj odpaliłem demko nowej Forzy. Skończyło się zaliczeniem wszystkich wyścigów i frirajdem po dostępnej mapie. Zabawa ta naprawdę mocno poprawiła mi humor. Cały ten festiwalowy klimat, świetnie dobrana muzyka, polski profesjonalny dubbing no i oczywiście grafika może przyciągnąć do siebie nie tylko fanów ściganek. Może kiepskie porównanie, ale bawiąc się demkiem FH czułem się tak dobrze jak zwiedzając miasto na motorze w GTA Vice City, czy jeżdżąc wesoło po krainie w Brutal Legend - mogłem to robić godzinami. A wszystko to za sprawą nie tylko grafiki, ale i doskonale dobranej ścieżki dźwiękowej. Chyba jedyna samochodówka, na którą mam naprawdę ochotę. Edytowane 18 października 2012 przez Andreal 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Różne tryby multiplayer w akcji: http://www.onlinecenter.pl/Wideo/Wideo-Multiplayer-w-Forza-Horizon.html Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 18 października 2012 Autor Opublikowano 18 października 2012 Fanem wyścigówek nie jestem (no dobra, pierwsze NFS, Coliny, GT2 na PSX i Burnauta jakiegoś przejechałem) , ale z ciekawości wczoraj odpaliłem demko nowej Forzy. Skończyło się zaliczeniem wszystkich wyścigów i frirajdem po dostępnej mapie. Zabawa ta naprawdę mocno poprawiła mi humor. Cały ten festiwalowy klimat, świetnie dobrana muzyka, polski profesjonalny dubbing no i oczywiście grafika może przyciągnąć do siebie nie tylko fanów ściganek. Może kiepskie porównanie, ale bawiąc się demkiem FH czułem się tak dobrze jak zwiedzając miasto na motorze w GTA Vice City, czy jeżdżąc wesoło po krainie w Brutal Legend - mogłem to robić godzinami. A wszystko to za sprawą nie tylko grafiki, ale i doskonale dobranej ścieżki dźwiękowej. Chyba jedyna samochodówka, na którą mam naprawdę ochotę. kumpel ma tak samo, nie jest fanem racerów ale w demo już parę godzin grał. Jeszcze kilka dni Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Czy w pełnej wersji jest utwór z launch trailera Martin Solveig feat. Kele - Ready 2 Go ? Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Po wielokrotnym ograniu dema FH, pod nieobecność kasy na jej preorder (jednak Halo jest ważniejsze) postanowiłem sięgnąć po pożyczoną Forze 4. Jak jeden z kolegów wyżej napisał, także i ja od wielu lat nie miałem kontaktu z wyścigami. Nie potrafię wyjść z zachwytu ile ten tytuł niesie za sobą możliwości i opcji grzebania w samochodach. Gdyby nie perspektywa niezbyt odległej przesiadki na arcadową wersję tego tytułu zapewne zatraciłbym się w nim całkowicie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 A ja czekam na soundtrack z FH, na rower jak znalazł Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) A ja czekam na soundtrack z FH, na rower jak znalazł Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck Edytowane 19 października 2012 przez maciekk 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 w końcu sprawdziłem demko pierwsze odpalenie i szczęka na podłodze - graficzna miazga model jazdy jest słaby, nawet jak na arcade - ot, takie poduszkowce (mam wrażenie jakby opony były na pompowane do granic możliwości przez co ledwo łapią przyczepność) cieniutka wibracja - ruszam muscle carem (asysty off) koła grzebią, tył delikatnie ucieka na bok a pad zero reakcji, slajdy lancerem na szutrze - wibracja ledwo co daje znać o sobie - kicha jednym słowem dobrze rozwiązany ruch uliczny - dla mnie ilość aut na drodze jest w sam raz - nie za dużo, nie za mało muzyka także ok - po pierwszym wyścigu wyłączyłem ją to nie jest gra do ścigania - ona aż się prosi żeby z kumplami wozić się colorado - piwko w dłoni, gadanie przez hs i bujanko 60km/h po okolicach z grubsza daję takie mocne 6+/10 - to co najważniejsze w ścigałkach niestety zawiodło Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Chyba za dużo w FM grasz ostatnio bo gadasz od rzeczy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Wibracje podobno są przykręcone na bezprzewodowych padach. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 ''model jazdy jest słaby'' - przecież już nikt w tym temacie nie potraktuje cię poważnie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Tyle przegrać Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 ja nie oczekiwałem modelu jazdy z fm4 - nie ta generacja konsol ale daleko fh do topowych gier arcade (dzień w dzień tłukę pgr2 i rallisport2 tak że przesiadka na horizona troszkę mnie zabolała) Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Edytowane 19 października 2012 przez Andreal Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 z innej beczki Forza Horizon Rally Expansion Pack dodatek za 1600 MSP zapowiedziany na 18.12.2012 "w pakiecie przewidziany pilot i nowe rajdowe auta oraz off-roadowe przygody typu głębokie koleiny, wysokie skoki, nowe typy nawierzchni pakiet ma być częścią season pass" brawo, brawo - nowe auta przemilczę, nie każdy musi je kupić ale to zapowiada się na ostre dymanie posiadaczy fh Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Grze niczego nie brakuje więc - nie. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Już jest ja nie oczekiwałem modelu jazdy z fm4 - nie ta generacja konsol ale daleko fh do topowych gier arcade (dzień w dzień tłukę pgr2 i rallisport2 tak że przesiadka na horizona troszkę mnie zabolała) Po pierwsze w wcześniejszych filmikach zapowiadali że model jazdy będzie taki jak w FM4, więc powinieneś się spodziewać. To że nie jest takie arcade jak PGR to chyba dobrze hę Edytowane 19 października 2012 przez maciekk Cytuj
wrog 640 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) ja nie oczekiwałem modelu jazdy z fm4 - nie ta generacja konsol ale daleko fh do topowych gier arcade (dzień w dzień tłukę pgr2 i rallisport2 tak że przesiadka na horizona troszkę mnie zabolała) Model jazdy idealnie pasuje do tej gry i świetnie się sprawdza w akcji. Edytowane 19 października 2012 przez wrog Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Już jest Już mam, wracając na rowerku z pracy w słuchawkach mi brzęczeć będzie. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 w końcu sprawdziłem demko pierwsze odpalenie i szczęka na podłodze - graficzna miazga model jazdy jest słaby, nawet jak na arcade - ot, takie poduszkowce (mam wrażenie jakby opony były na pompowane do granic możliwości przez co ledwo łapią przyczepność) cieniutka wibracja - ruszam muscle carem (asysty off) koła grzebią, tył delikatnie ucieka na bok a pad zero reakcji, slajdy lancerem na szutrze - wibracja ledwo co daje znać o sobie - kicha jednym słowem dobrze rozwiązany ruch uliczny - dla mnie ilość aut na drodze jest w sam raz - nie za dużo, nie za mało muzyka także ok - po pierwszym wyścigu wyłączyłem ją to nie jest gra do ścigania - ona aż się prosi żeby z kumplami wozić się colorado - piwko w dłoni, gadanie przez hs i bujanko 60km/h po okolicach z grubsza daję takie mocne 6+/10 - to co najważniejsze w ścigałkach niestety zawiodło Mam lekarstwo dla Ciebie kolego! Jeżeli uważasz że model jazdy w FH jest do kitu to zagraj w TDU 2, tam model jezdy jest tak beznadziejny że powinien Ci podpasować. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Już jest Już mam, wracając na rowerku z pracy w słuchawkach mi brzęczeć będzie. Gdzie tą kompilację dorwaliście? Czy też samodzielnie złożona? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Złożyłem 1/3 samodzielnie po czym wygooglałem całą kompilację. Czy złożona samodzielnie - nie wiem, mam w telefonie na razie tylko tę 1/3. Reszta w domu dojdzie, bo mam Xperię U i tylko 4 GB dla użytkownika... jak nie posprzątam, nic więcej nie upchnę Edytowane 19 października 2012 przez Andreal Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Podzieliłbyś się tą wygooglowaną całością, a nie telefonem się chwalisz. Edytowane 19 października 2012 przez Humulin Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Dzisiaj odkryłem rewind/cofanie w demie FH Dawniej pokonałem wszystkich kumpli gładko, oh jaka duma (wiem, że się nie wysilali, większość pojedyncze przejazdy). Ale pokonałem gościa, którego online pokonuję rzadziej niż 1/10, już mu się pochwaliłem, żeby dał FH drugą szansę, wiem że pierwszą trasę jechał jak ja 2 razy (race -> rivals), a tu ... rewind Cała rywalizacja traci sens (nie ma kar za rewind w postaci "uncertified lap"), jedną trasę jechałem z 7 razy, a wystarczyło 2. Tak czy inaczej grę zamówiłem, liczę że będzie dobra frekwencja w wyścigach online. Edytowane 19 października 2012 przez Arek_ Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 jaram się graficznie bomba model jazdy mi odpowiada, muzyka świetna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi