Magik 1 124 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Chyba nie ma lepszej rekomendacji niz taki koment od osoby ktora "spodziewa sie kupy" 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) ta gra jest przemiodna, wciagajaca i mega rozbudowana. Niemal wszystko mi się w niej podoba, ale o dziwo, wole w nia grac na padzie. Nie wiem, jeżdżenie na kierownicy jest dla mnie w tej grze jakies miałkie, na bank nie ma tego feelingu, co w FORZA 3,4 itp. Może to tez przez to, ze wole podziwiać widoki, które ryja beret ! Wkurzajace trzesienie kamery mozna wylaczyc w opcjach. Sciezka dzwiekowa, pierwsza klasa, dubbing, chyba najlepszy jaki w grach slyszalem ! Absolutny MUST HEAVE ! Edytowane 26 października 2012 przez easye Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Ja się złapałem na tym, że parę razy podczas dojazdu do jakiś eventów łapałem kogoś na drodze i ścigałem się z nim Normalnie jak w Red Dead Redemption - po drodze zawsze możesz coś znaleźć. Mnie też rozwala to jak zrobiony został dubbing, o ile ta laska podpowiadająca trochę irytuje o tyle djeje w radiu miażdżą, normalnie jakbym prawdziwej eski albo rmf maxx słuchał. Nie rozumiem też jak ktoś może narzekać na nudę na drodzę, nie dość że tymi lepszymi autami bardzo łatwo o wypadnięcie z trasy albo bączka, to jeszcze przecież jest tyle cywili na drodze. Ktoś się spodziewał ruchu jak w GTA? Jest on wystarczający jak na specyfikę regionu. Model jazdy to dla mnie coś pomiędzy PGR4 a FM4, czuć to szczególnie przy objeżdżaniu tych lepszych furek jak Hannesey chociażby, jest idealnie jeśli chodzi o tego typu racer. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 (edytowane) Zakladamy klub FPE? Edytowane 27 października 2012 przez Qvstra Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Grajcie, grajcie - jak w grudniu sobie kupię to chcę mieć od cholery dobrych czasu w Rivals Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Pewnie AAx4 (jak w FM4 w replayach), tylko ze do tego wrzucili sporo filtrow, ktore dodatkowo wygladzaja obraz. 4x AA przy 720p, otwartej mapie i takiej jakości oświetlenia jest nieosiągalne dla X360 Zbyt zasobożerne, w Alan Wake tylko się takie coś udało, ale kosztem dużo mniejszej rozdzielczości, nawet w American Nightmare z tego zrezygnowali i poszli w 720p + FXAA. Fizycznie nie jest możliwe żeby to było zwykłe AA. Nastepnym razem sluchaj jak profesor mowi 720p+AAx4+FXAA+absolutny beton 30fps http://www.eurogamer...s-forza-horizon Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 No dla mnie to jest SF normalnie :o Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 multi to jest porazka, samochody skaczą, widać ich tylko polowe, reszta jest pod asfaltem, jak jedziesz to dostajesz samochodem w tyl i wylatujesz jak torpeda, co to wogole jest ??? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Da się kupować malowania zrobione przez innych graczy bez wykupionego Golda ? (wiem pytanie nooba ) Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 nie, przynajmniej w fm4 nie było to możliwe Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Bez golda nie da sie nawet samochodow z prezentow sciagac Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Dobrze, że w porównaniu do czwórki kasa tutaj leci znacznie szybciej, do tego co chwila dostajemy od sponsorów kasę za wszystko - jestem na niebieskiej opasce, mam 35 aut w garażu i 1.5mln kasy :potter: Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Ta gra to czysty miodek ja mam 1.2 mln i zbieram na bugatti veyron 2.2 mln :-/ Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Ja mam 12 mln i w sumie nie mam co kupic ( mam Sesto Elemento 599XX Evoluzione F40 Competizione Pagani Zonde i Veyrona ) Troche wieje nuda bo zrobilem juz Outposty i Showcase brakuje mi kilku znakow i drog no i dostepu do 2 szop z samochodami ... Tyle ze mam LVL1 Popularnosci a dalej nie dostalem zadnej wiadomosci w radiu. Online jest taki sobie jak sie porobi wszystkie challange w Free Roamie to w sumie nie wiem co w tej grze mozna jeszcze robic bo same wyscigi online sa w sumie dosc slabe Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 multi to jest porazka, samochody skaczą, widać ich tylko polowe, reszta jest pod asfaltem, jak jedziesz to dostajesz samochodem w tyl i wylatujesz jak torpeda, co to wogole jest ??? To są lagi, twoje są przesadne. W dużym stopniu to wina gry, testowałem na 2 różnych łączach z niskim stabilnym pingiem i na obu laguje. Jednak twoich lagów nie miałem, owszem skaczą, zapadają się pod ziemię (rzadko), ale to co masz to przesada, albo masz słabe łącze albo grałeś z Japończykami itp. Ogólnie gra bardzo wciąga, single player jest dużo lepszy niż w FM234 (choć byłby jeszcze lepszy gdyby usunąć to durne cofanie w Rivals - wypaczające rankingi). Online też wciąga mimo wielu wad, ciężko się oderwać, ale to zabawa na krótko, wczoraj potwierdziłem kolejny poważny problem - w kółko jeździ się te same 8 tras + 8 bryk (w Forza4 jest ich ok. 30) więc to się szybko znudzi (jeśli będą zmiany jak w FM4 raz na pół roku). Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 31 października 2012 Autor Opublikowano 31 października 2012 jak zdobyć Honde CRX w FH ? Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 10 wspolnych wyzwan- ktos zgarnal acziwa? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 tak, a co? odpalasz włóczęgę z co najmniej drugim graczem, host wybiera zadania do wykonania i jazda. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Trzeba to zrobic z jakims znajomym, bo losowo wpadac na serwer, to troche lipa. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Mam pytanko. Jak jest z modelem jazdy w Horizon ? Bardziej przypomina forzowy, czy taki bardziej zbliżony do nowych NFSów ? Nie mam X360, pooglądałem trochę gameplay i jestem ciekaw, bo z samego oglądania jakoś nie mogę wychwycić. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Mam pytanko. Jak jest z modelem jazdy w Horizon ? Bardziej przypomina forzowy, czy taki bardziej zbliżony do nowych NFSów ? Nie mam X360, pooglądałem trochę gameplay i jestem ciekaw, bo z samego oglądania jakoś nie mogę wychwycić. Musiałbyś mieć X360 żeby zrozumieć. Model jazdy w Forza Horizon, to wypadkowa Forza 4 i PGR4. Z NFS nie ma to nic wspólnego. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Nie widizałem tutaj info więc wrzucam: We wtorek 6 listopada wychdzodzi DLC zawieriające: 1965 Shelby Cobra 427 S/C 1994 Nissan 240SX SE 2010 BMW M3 GTS 2012 Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder 2012 Shelby 1000 2012 Jeep Wrangler Rubicon Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Ahaa, więc tak się sprawy mają. Musiałbym gdzieś zagrać w tę gierkę, bo jest strasznie ciekaw jak się jeździ Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Z nadmiaru kasy kupuje po kolei prawie wszystkie auta i patrze co mozna z nimi zrobic, aktualnie bujam sie garbusem z metalowym bagaznikiem na dachu i 600 konnym silnikiem ze Scirocco R :potter: 325 km/h garbusem rządzi, zwłaszcza ze ma śmieszne zawieszenie i fajnie da(pipi)e Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Ahaa, więc tak się sprawy mają. Musiałbym gdzieś zagrać w tę gierkę, bo jest strasznie ciekaw jak się jeździ Kiedy wylaczysz wszystkie asysty, ustawisz model jazdy na symulacje to powiem, ze nie jest zbyt latwo, szczegolnie w samochodach dosc mocno tuningowanych. Moim zdaniem nie rozni sie za bardzo od modelu z FM4, ale na pewno nie jest to jakis Burnout czy NFS. Bardziej symulacja niz arcade imo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi