Skocz do zawartości

Forza Horizon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiadomo, że samo wpadnie. niektórzy po prostu chcą mieć szybciej. kwestia wyboru i gustu. levelu nie boostowałem ale jak nadarzyła się okazja wbicia sporej ilości expa to sobie nie żałowałem. skończyłem karierę a później na luzie i z pełnym garażem wygrywałem pozostałe wyścigi.

co kto lubi.

Opublikowano

Mała ciekawostka odnośnie sprzedaży Forza Horizon: Pierwszy tydzień w UK > pierwszy tydzień w UK Most Wanted na X360 + PS3.

Bardzo dobrze. Vgchartz za to podaje 300k w pierwszym tygodniu - całkiem dobrze jak na grę ze zlamionym przez MS marketingiem :) Wiadomo że banku gra nie rozbije, ale myślę że do miliona się doczłapie.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Tak jak wcześniej już chyba pisałem. Sprzedadzą do dystrybucji ok. 1.5 mln sztuk i będzie good. Dobra wiadomość to ta, że w drugim tygodniu w UK sprzedaż Horizon spadła o 50% - można liczyć na w miarę dobre "nogi".

Tak czy siak - czy to FM czy FH, to ścigałki od Microsoftu są najpopularniejsze na X360.

Ale widać też, że generalnie ścigałki są mocno w odwrocie jeśli o masową popularność (najlepiej to pokazuje tragiczna wręcz sprzedaż MW) i nie ma co liczyć na jakieś powroty starych IP z pierwszego Xbox'a.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Jaki jest sens boostowania rankingu, skoro ja przy różowej opasce mam już 25? Przecież to samo wpadnie.

Dostaje się 500 000 KR za każdym razem, kiedy pasek przy pierwszym miejscu się nabije (za każdym razem się on zeruje, jak już dobijemy do końca)

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

To sprawdź sobie ile sprzedało się GT5 :P

Jedna marka z kilkunastoletnią tradycją nie ma nic do rzeczy. Zresztą gdyby nie marka, to GT na PS3 po zaliczeniu całej masy faili i niespełnionych obietnic piszczało by cienko. To kwestia tego, że ludzie nawet nie dopuszczają do siebie myśli, że mogliby wymienić GT na co innego.

Taki gamingowy konserwatyzm. A gatunek nie ma w sumie innych spektakularnych hitów sprzedażowych.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Don a skąd te info o sprzedaży Most Wanted?

Na neogafie obliczyli na podstawie ostatnich dwóch tygodni i danych procentowych, które podaje GFK dla UK.

Opublikowano

Jestem zadowolony.

Pograłem 2 wieczory, przyjemnie się jeździ, klimat troche nie mój no ale trudno - jest sporo fajnych motywów i najważniejsze, że jazda sprawa przyjemność.

Opublikowano

tryb fabularny ukończony -/+ 13godzin, zaliczenie reszty to ok 10-15h + kolejne godziny przy robieniu achivów/multi.

Gra to mocne 9/10, rozbudowanie i jakość Forzy, miodność i fun płynący z grania jak z PGRów, klimat dawnych racerów (stare NFSy) + szczypta TDU i Dirta.

Brakuje mi możliwość ustawienia w free roam konkretnej pory dnia na stałe + brak możliwość zmiany utworów podczas gry lub edycji soundtracka, to właściwie jedyne wady jak dla mnie. Teraz czekać na next genowego Horizon2 z warunkami pogodowymi, burza z deszczem + widoki Horizon = :ninja:

Opublikowano

Ta,teraz to sobie poczekamy rok na FM5, a propos tego DLC z 6 listopada to naprawde jest tak trudno zrobic z 10 nowych wyscigow i dac w tym dlc? Dac za to z 10gs i wydawac co tydzien nawet bym lykal jak pelikan za 400mp a tak same fury to niech se wsadza

Opublikowano

Ja właśnie nie wiem, czemu w PSX Extreme postawili taką ocenę, a nie inną. Według mnie ta gra jest bardzo dobra, wciąga i czerpię dużo przyjemności z ogrywania tego tytułu. Już zostały mi tylko wyścigi uliczne, a potem będę bił rekordy prędkości na radarach :D

Opublikowano

Ja nie wiem jak HIV mogl to zrobic, jakie trzeba miec kaprawe oczka zeby wystawic taka note temu szitovi od EA? A forza oczko mniej ha ha smiech na sali. Wg mnie nowy MW powinien miec cale 2 oczka mniej od starego MW, nie wiem co teraz chyba zaczne kupowac NEO PLUS;-)

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem o co chodzi :P ale powiem Wam tylko tyle, że na oceny (i generalnie całe recenzje) gier od EA w PSXE nie ma co patrzeć ;)