Skocz do zawartości

Forza Horizon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

btw według leaderboardsów sprzedało się już pół miliona Horizonów.

Good. Do miliona powinno dobić do końca roku. Można być spokojnym o sequel.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

100%. Zajęło mi to 18 godzin 28 minut i ok. 25 sekund :) Ogólnie to da się sporo szybciej, ale za dużo się bawiłem :)

Każdy ma różne gusta, ale dla mnie to najlepsza gra, w jaką grałem w tym roku, dawno mnie tak nic nie wciągnęło :P

• Plusik 2
Opublikowano

kumpel dawno scalakował, pograł co nieco dla fun'u i ostatniej stodoły też mu brakuje. mi wpadła chwilę po osiągnięciu nr1. wygląda na to, że jest to randomowe i czyste "widzi mi się" gry.

jeszcze sporo godzin czeka nas przy rajdowym dodatku więc może coś się ruszy w tym temacie.

Opublikowano

Gra jest naprawdę świetna ale pod koniec wkrada się lekka monotonnia. Trochę bardziej powinni zróżnicować te zawody i dodać wiecej kawałków do stacji radiowych.

Licznik w grze bankowo nie nalicza multi bo pokazuje mi w tym momencie ok 22h a na raptr jest 36h.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tam wbiłem 50 lvl na multi i przeskoczyłem na zieloną opaskę :P szkoda tylko, że pierwsze 50 lvl daje nagrody a później już tylko lans rangą :/

teraz byle do rajdowego dodatku. mogliby już go wydać zamiast czekać jeszcze miesiąc.

Opublikowano

Nowe info w sprawie rozszerzenia Rally.

Nowe eventy nie beda czescia mapy Horizon.

Dostaniemy osobny tryb Rally z nowymi trasami.

Dsstapne bedzie 7 eventow (rajdow). Liczba "OS-ow" poki co nieznana.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Bardzo dobra wiadomość z tymi osobnymi trasami/lokacjami :)

Opublikowano

Byłem pewien, że w grudniu rzucą tylko rozszerzenie rally, jednak święta za pasem i trzeba mieć kasiore od graczy za 2 dlc :sleep:

Dobrze, że darmowa furka jest całkiem spoko. Dziwi mnie kto po scalakowaniu kupuje te auta ? mania zbieractwa ? bo do średniego online w zupełności wystarcza standartowy zestaw.

Pytanko... Czy w dodatku rally mają być też dodatkowe auta ?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Byłem pewien, że w grudniu rzucą tylko rozszerzenie rally, jednak święta za pasem i trzeba mieć kasiore od graczy za 2 dlc :sleep:

Dobrze, że darmowa furka jest całkiem spoko. Dziwi mnie kto po scalakowaniu kupuje te auta ? mania zbieractwa ? bo do średniego online w zupełności wystarcza standartowy zestaw.

Pytanko... Czy w dodatku rally mają być też dodatkowe auta ?

Taaa, bo jakby ktoś Ci mówił, że musisz te auta kupić i to przed świętami, bo w styczniu DLC wyparuje z marketplace XD

W Rally też mają być nowe auta, nawet z pilotem.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam nadzieję, że się dobrze sprzeda, pomimo zbyt wysokiej ceny i Turn 10 przy kolejnych planach na DLC dla swoich produkcji zaryzykuje jednak z podobnymi dodatkami obok standardowych z autami.