Opublikowano 3 kwietnia 201312 l zrób miejsce na liście, to się jakoś zgadamy, ja dosyć często jestem online.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l dobra, wieczorem zrobię miejsce na liście, jeszcze się tu zgadamy na pw jak coś
Opublikowano 12 kwietnia 201311 l jakiś nowy dodatek wyszedł, bo widze ze pojawily się nowe osiagniecia...
Opublikowano 12 kwietnia 201311 l szczegółów póki co nie znalazłem ale jeżeli to podejrzewam że po weekendzie. profile odświeżyło więc tuż tuż. dziwi za to kompletna cisza o tym dodatku.
Opublikowano 13 kwietnia 201311 l Forza Horizon 1000 Club 2 auta + sporo nowych challange'y Najważniejsze że jest darmowy, hehe.
Opublikowano 14 kwietnia 201311 l dodatek darmowy ale chyba i tak trzeba będzie kupić inne dlc lub chociaż poszczególne auta. ile aut shelby lub za 1mln jest w podstawce? nie mówiąc już o 146 autach.
Opublikowano 16 kwietnia 201311 l Niestety rzeczywiście "darmowy" dodatek, ma nas tylko zmotywować do kupowania paczek z autami. Z tych nowych osiągnięć bez kupowania czegoś mogłem zrobić jedynie achie za BMW i to tylko dlatego, że miałem już paczkę z M135i. Z resztą poczekam czy się nie uda ich jakoś pożyczyć czy coś albo może na przecenę DLC.
Opublikowano 16 kwietnia 201311 l z tego co widzę na bank trzeba kupić Bondurant pack, do tego prawdopodobnie IGN i chyba październikowy. później tylko pozostanie kwestia aut o wartości +1mln cr.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Chciałem porobić achievementy z tego dodatku 1000 Club. Ale nie zrobię... bo żeby wbić wszystkie medale trzeba mieć auta z DLC, czyli ten najwyższy achievemtn jest nie do zdobycia. Inne jak np. za brytyjskie auta czy Ferrari da radę wbić i bez DLC. Szmaciarskie zagranie. Edytowane 30 kwietnia 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 27 maja 201311 l W kwietniu była zniżka -50% na grudniowy car pack. Więcej nie było chyba.
Opublikowano 7 czerwca 201311 l Mam pytanko czy gra nie kupiona w polsce bedzie po polsku ? ,czy polska wer.jest tylko do kupienia w naszym kra?.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Wymieniłem dzisiaj Skyrim i Darksiders 2 na to cacko. Frajda z jazdy przy muzyce z The Pulse jest nieziemska Liczę po cichu, że gdzieś w okolicach premiery Forza Motorsport 5 zrobią promocję na dodatek Rally. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 czerwca 201311 l a ze tak sie spytam bo planuej kupic forze tylko sie waham pomiedzy horizon a 4 wiec mam pytanie w ktora wiecej osob online gra?
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Na 90% więcej gra w Forza 4. Ale pamiętaj, to dwie całkowicie różne gry, więc nad tym w pierwszej kolejności radzę się zastanowić.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l U mnie wygląda to tak: Forza 4 = muł Forza Horizon = najlepsze wyścigi na X360
Opublikowano 15 czerwca 201311 l wlasnie sciagnolem sobie demka obu i w sumie obydwie sie podobaja lecz niezbyt fanem symulatorow takich strikte jestem wiec sie zastanawialem w ktorej bedzie co robic w multi bo kupie i potem sie okaze ze online nikogo nie znajde
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Panowie, czy przepustka sezonowa do Forza Horizon daje dostęp do Horizon Rally? Przepustka jest teraz w promocji na XBL i kosztuje 54 zł. EDYTA: Newermajnd, już wiem. Ale dzięki za pomoc Edytowane 19 grudnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Sprawdzałem dzisiaj leaderboardsy i wychodzi na to, że Horizon kupiło ponad 2 mln osób. Trzymam kciuki, że przełoży się to na odrębną serię i drugą część zobaczymy pod koniec 2014 r. i że Horizon będzie wychodzić na zmianę z Motorsport.
Opublikowano 15 stycznia 201411 l planuje kupić horizon - pytanka 1. czy w pudle jest jakas zdrapka, seson pass itp ?(zastanawiam sie nad uzywką) 2. czy wszystkie wersje mają polski dubing (glos w radiu) czy są tez wersje tylko z polskimi napisami?