Skocz do zawartości

Forza Horizon

Featured Replies

Opublikowano

zrób miejsce na liście, to się jakoś zgadamy, ja dosyć często jestem online.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

tak ale jak coś to do ligi mistrzów albo po lidze mistrzów ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakiś nowy dodatek wyszedł, bo widze ze pojawily się nowe osiagniecia...

Opublikowano

0FaDRSD.jpg

szczegółów póki co nie znalazłem ale jeżeli to podejrzewam że po weekendzie. profile odświeżyło więc tuż tuż. dziwi za to kompletna cisza o tym dodatku.

Opublikowano

dodatek darmowy ale chyba i tak trzeba będzie kupić inne dlc lub chociaż poszczególne auta. ile aut shelby lub za 1mln jest w podstawce? :P

nie mówiąc już o 146 autach.

Opublikowano

Niestety rzeczywiście "darmowy" dodatek, ma nas tylko zmotywować do kupowania paczek z autami. Z tych nowych osiągnięć bez kupowania czegoś mogłem zrobić jedynie achie za BMW i to tylko dlatego, że miałem już paczkę z M135i.

Z resztą poczekam czy się nie uda ich jakoś pożyczyć czy coś albo może na przecenę DLC.

Opublikowano

z tego co widzę na bank trzeba kupić Bondurant pack, do tego prawdopodobnie IGN i chyba październikowy. później tylko pozostanie kwestia aut o wartości +1mln cr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem porobić achievementy z tego dodatku 1000 Club.

Ale nie zrobię... bo żeby wbić wszystkie medale trzeba mieć auta z DLC, czyli ten najwyższy achievemtn jest nie do zdobycia.

Inne jak np. za brytyjskie auta czy Ferrari da radę wbić i bez DLC.

Szmaciarskie zagranie.

Edytowane przez MaZZeo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W kwietniu była zniżka -50% na grudniowy car pack. Więcej nie było chyba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wymieniłem dzisiaj Skyrim i Darksiders 2 na to cacko. Frajda z jazdy przy muzyce z The Pulse jest nieziemska :D

Liczę po cichu, że gdzieś w okolicach premiery Forza Motorsport 5 zrobią promocję na dodatek Rally.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

a ze tak sie spytam bo planuej kupic forze tylko sie waham pomiedzy horizon a 4 wiec mam pytanie w ktora wiecej osob online gra?

Opublikowano

Na 90% więcej gra w Forza 4.

Ale pamiętaj, to dwie całkowicie różne gry, więc nad tym w pierwszej kolejności radzę się zastanowić.

Opublikowano

U mnie wygląda to tak:

Forza 4 = muł

Forza Horizon = najlepsze wyścigi na X360

Opublikowano

wlasnie sciagnolem sobie demka obu i w sumie obydwie sie podobaja lecz niezbyt fanem symulatorow takich strikte jestem wiec sie zastanawialem w ktorej bedzie co robic w multi bo kupie i potem sie okaze ze online nikogo nie znajde :(

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie, czy przepustka sezonowa do Forza Horizon daje dostęp do Horizon Rally? Przepustka jest teraz w promocji na XBL i kosztuje 54 zł.

EDYTA: Newermajnd, już wiem. Ale dzięki za pomoc ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sprawdzałem dzisiaj leaderboardsy i wychodzi na to, że Horizon kupiło ponad 2 mln osób. Trzymam kciuki, że przełoży się to na odrębną serię i drugą część zobaczymy pod koniec 2014 r. i że Horizon będzie wychodzić na zmianę z Motorsport.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

planuje kupić horizon - pytanka

1. czy w pudle jest jakas zdrapka, seson pass itp ?(zastanawiam sie nad uzywką)

2. czy wszystkie wersje mają polski dubing (glos w radiu) czy są tez wersje tylko z polskimi napisami?