kubson 3 189 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 a mi sejwa chyba wcielo albo nie mialem go w chmurze ;/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Coś chyba jest zje.bane bo też mam jakiegoś starego save ale jutro odkurze 360 i wrzucę sobie z chmury Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 no mi save tez nie wskoczyl. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Ja też wygrzebałem 360 z szafki, kupiłem SP i wrzuciłem sava do chmury. Odpaliłem i gra od nowa. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Do tych którzy grają na 360. Banglają Wam serwer? Jeśli tak to od jutra odpalam w oryginale. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Jasne że Bangla choć wczoraj były jakieś problemy. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 No to wsteczna ssie pałe, bo na łonie nie trybi. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) no poki co nie dziala to najlepiej (zeby nie napisac, ze wcale...) Edytowane 2 września 2016 przez easye Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 yup, faktycznie coś się zesrało dziś, wczoraj normalnie sobie grałem i wbijałem achievementy za online Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Jest jakieś info czy serwery na Xbox One ruszą? Nie da rady ściągnąć dodatków z zakupionego Season Pass (w grze Marketplace jest nie dostępny) i zastanawiam się czy zgłaszać reklamację, czy jeszcze poczekać kilka dni. Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Jest jakieś info czy serwery na Xbox One ruszą? Nie da rady ściągnąć dodatków z zakupionego Season Pass (w grze Marketplace jest nie dostępny) i zastanawiam się czy zgłaszać reklamację, czy jeszcze poczekać kilka dni. Trzy dni temu miałem to samo, kupiłem season pass i nie szło nic pobrać bo wyrzucało info zeby sprobowac pózniej. Próbowałem do skutku i w koncu sie udalo - oczywiście w grze, przez o ile dobrze pamietam "rynek usług". Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 (edytowane) Jest jakieś info czy serwery na Xbox One ruszą? Nie da rady ściągnąć dodatków z zakupionego Season Pass (w grze Marketplace jest nie dostępny) i zastanawiam się czy zgłaszać reklamację, czy jeszcze poczekać kilka dni. Trzy dni temu miałem to samo, kupiłem season pass i nie szło nic pobrać bo wyrzucało info zeby sprobowac pózniej. Próbowałem do skutku i w koncu sie udalo - oczywiście w grze, przez o ile dobrze pamietam "rynek usług". Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Próbuję po 2-3 razy i nie udaje się. Albo informacja żeby spróbować później, albo serwery są w ogóle niedostępne. Jest to ogólnie znany problem i myślę że trzeba czekać aż MS coś z tym zrobi. Generalnie tak mi się spodobała ta Forza, że chyba zakup Forza Horizon 3 przełożę na później. Bo jak kupię nową, to tej nieprędko uruchomię... Edytowane 4 września 2016 przez Kris77 Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 o ile dodatki mi w koncu pobralo, o tyle poza singlem w nic raczej nie zagramy - niby SP kosztowal 2 piwa, ale jak tak bedzie to wygladala to tez zglosze reklamacje. Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 o ile dodatki mi w koncu pobralo, o tyle poza singlem w nic raczej nie zagramy - niby SP kosztowal 2 piwa, ale jak tak bedzie to wygladala to tez zglosze reklamacje. Próbowałeś do skutku aż zaskoczyło? Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Dodalem najpierw przez strone, pozniej przez centrum gry jak bylo gotowe do instalacji i tak, zresetowalem gre i tak - probowalem z 5,6 razy az w koncu zlapalo. Serwery tez czasami zlapia - odpala mi sie 1000club, by za chwile dostac informacje, ze zostalem rozlaczony. Tez czekam na jakies info, czy to naprawia - nie powiem, zaliczylbym rywali i osiagniecia online! Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Do kiedy jest promocja na Przepustkę Sezonową? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Ja nie widzę żeby była promocja. Ile to kosztuje a ile powinno kosztować? Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Kosztuje 17,49 zł https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Przepustka-sezonowa/2cc75c8e-2870-4d58-8fc3-05f4d491dca9 Czy to promocja? Z jednej strony dosyć niska cena, do tego jest też dodatek Rally, który oddzielnie kosztuje tyle samo. Z drugiej strony jakby to była promocja, to by informowali, że jest taka promocja. BTW. Wy też dostaliście wiadomość o tym, że twórcy będą grać gdzieś w listopadzie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 tak, to promocja. normalnie kosztuje bodaj 6 dych. warto brac. Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) Poczytajcie ostatnie strony tematu, bo dużo osób o tym pisało. To już chyba 4ty raz w ciągu kilku miesięcy ta promocja, a teraz związana z nakręceniem hajpu na FH3. Także brać i nie pytać, a czytać co ludzie piszą Cena oczywiście dla posiadaczy golda i pewnie jutro zniknie bo we wtorki zmieniają ofertę DwG. Edytowane 5 września 2016 przez Luqat Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 No chyba, że ktoś chce wziac na Ona, bo póki co przez błędy z serwerami działa tylko off-line. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 błędy z serwerem występują również na x360, po prostu serwery sie (pipi)ia, nie byli pewnie przygotowani na taki duzy ruch Ktoś coś może dziś? Bo dziś powinienem miec już Horajzona dwójkę, ale fajnie by było dokończyć online w jedynce Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Wczoraj serwery nawet dawaly radę, medale i czasówki zapisywały się prawidłowo, multi w sumie nie sprawdzałem ale powinno śmigać, chyba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi