Opublikowano 12 października 201212 l Podejrzewam, że jak na "gdzieś w Colorado", to ruch jest raczej normalny
Opublikowano 12 października 201212 l Podejrzewam, że jak na "gdzieś w Colorado", to ruch jest raczej normalny No właśnie też mi się tak wydaje
Opublikowano 12 października 201212 l Czy ktoś porównywał już mapkę z Horizon do tej z TDU? Bo właśnie zerkam na tą z TDU to mimo że wyspa jest wielka to dróg jest niezbyt wiele.
Opublikowano 12 października 201212 l Gra jest jednak dwujęzyczna, porównanie wersji językowych: Dzisiaj całe popołudnie gram i jest super Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć, to pytać śmiało.
Opublikowano 12 października 201212 l Wrogu, jak wygląda kariera? Do jakiej gry byś porównał? To dla mnie najistotniejsza kwestia decydująca o kupnie gry, więc proszę o solidną odpowiedź ^_^
Opublikowano 12 października 201212 l @Wrog Jak możesz to zerknij tylko do opcji i sprawdź czy są inne ustawienia kontrolera, w demku było ich tylko 5. Dokładniej chodzi mi o Ustawienie 10 które było w FM4 i można było ustawić sprzęgło na prawej gałce Edytowane 12 października 201212 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 13 października 201212 l Wrog 1. Ile jest dokładnie samochodów dostępnych w grze ? Jedne żródła podają ok 200 inne 130 widziałem gdzieś liste na której było 167 aut. 2. Są statystyki takie jak były w FM4 ? tzn. czas gry, historia samochodu itp. Edytowane 13 października 201212 l przez porschman
Opublikowano 13 października 201212 l Jak długa jest kariera? Słyszałem o jakichś 15h co jak na ścigałkę z otwartym światem wydaje się śmieszną ilością. Czy względem demka coś się zmieni w oprawie, czy dostaniemy dokładnie ten sam kod? Tak pytam, bo po wczorajszym ograniu dema nie mogę dojść do siebie, że ta giera tak masakruje gałki oczne, więc może dokonali kolejnego cudu . Jedyne co mnie trochę matwi, to ciut monotematyczne widoki, mogli się pokusić o jakiś śnieg w tle, w końcu to góry (pewnie wrzucą do jakiegoś DLC). Model jazdy mi odpowiada, klimat i miejscówka przypomina mi moją ulubioną jesienną trasę z NFS III.
Opublikowano 13 października 201212 l A ja jestem ciekaw co można robic w karierze,jakie są wyścigi,czy są wyścigi z ounktu a do punktu b itd.
Opublikowano 13 października 201212 l Jak długa jest kariera? Słyszałem o jakichś 15h co jak na ścigałkę z otwartym światem wydaje się śmieszną ilością. Czy względem demka coś się zmieni w oprawie, czy dostaniemy dokładnie ten sam kod? Tak pytam, bo po wczorajszym ograniu dema nie mogę dojść do siebie, że ta giera tak masakruje gałki oczne, więc może dokonali kolejnego cudu . Jedyne co mnie trochę matwi, to ciut monotematyczne widoki, mogli się pokusić o jakiś śnieg w tle, w końcu to góry (pewnie wrzucą do jakiegoś DLC). Model jazdy mi odpowiada, klimat i miejscówka przypomina mi moją ulubioną jesienną trasę z NFS III. dokladnie najlepsza trasa w scigalach ever!
Opublikowano 13 października 201212 l Liczyłem, że dam radę się powstrzymać od zakupu w dniu premiery, ale chyba nic z tego Edytowane 13 października 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 października 201212 l Da się wyłączyć to w(pipi)iająca (przynajmniej mnie) panią z nawigacji w pełnej wersji ? Ja z zakupem się wstrzymam i za jednym zamachem łyknę F:H z H4. Edytowane 13 października 201212 l przez Karas
Opublikowano 13 października 201212 l skoro w demie można ją wyciszyć to w pełnej wersji raczej też się da.
Opublikowano 14 października 201212 l Fajny filmik, ale szkoda, że jeździłeś tym autem PS: Wysłałem pytanko na PW
Opublikowano 14 października 201212 l Autor @wrog - można zmieniać krzyżakiem stacje radiowe a czy można zmieniać pojedyncze utwory w pełnej wersji ?
Opublikowano 14 października 201212 l @wrog - można zmieniać krzyżakiem stacje radiowe a czy można zmieniać pojedyncze utwory w pełnej wersji ? A jak słuchasz Radia Zet to możesz sobie zmieniać utwory? Radio to radio. Nie można zmieniać utworów na 100%.
Opublikowano 14 października 201212 l Autor zależy, w GTA chyba można tak było robić i w innych grach. btw. Edytowane 14 października 201212 l przez Daddy
Opublikowano 14 października 201212 l Tylko stacje radiowe da się zmieniać, nie zauważyłem możliwości przeskakiwania między utworami.
Opublikowano 14 października 201212 l A jak przelaczysz stacje powiedzmy z Bass Arena na Rock, po czym wrocisz do Bass Arena, to poleci ta sama nuta ktora grala wczesniej czy losuje nastepna?