Opublikowano 2 listopada 201212 l Model jazdy od tego z FM4 rozni sie tylko tym, ze zmniejszone zostaly odksztalcenia liniowe, ktorym poddawane sa opony... Tlumaczac na jezyk szaraka, poprostu maja lepszego gripa. Edytowane 2 listopada 201212 l przez komar737
Opublikowano 3 listopada 201212 l Przeszedłem już cały wątek fabularny (?) i teraz chcę zaliczyć gierkę na 100%, czyli jak będę przechodził wszystkie wyścigi i zaliczał zadania sponsorów to się dowiem? A jeszcze jedno pytanko: Są chyba dwa zadania sponsorów, które robi się tylko w trybie dla wielu graczy. Czy te zadania trzeba wykonać, aby zaliczyć grę na 100%? (Pewnie tak, ale wolę się upewnić) Za bardzo w grach wyścigowych multiplayer mi nie podchodzi
Opublikowano 3 listopada 201212 l fabuła to nie wszystko. podczas wyciskania 100% się dowiesz te zadania nie są wymagane do "setki". ot taki czasoumilacz i szansa na zarobienie dodatkowych $$. na multi jest ich kilka łącznie ale ogólnie nimi się nie przejmuj. - wyścigi festiwalowe - wyścigi pokazowe - wyścigi z bossami - wyścigi uliczne ( $ na mapie) - znajdzki - 3 zadania na każdym przystanku tylko to jest potrzebne do 100%
Opublikowano 3 listopada 201212 l A wyzwania online? W ogole online jest potrzebny do 100%. Na te 10 wyzwan warto sie ustawic z kumplem- w 2 osoby ogarnie sie wymagane 10. Ja probowalem na pale z francuzami, ale tam byl problem zeby ogarnac radary- chyba nie czytali instrukcji lol A te wyzwania nie pomaga przy rankingu? Trzeba byc 1. Edytowane 3 listopada 201212 l przez luck1985
Opublikowano 4 listopada 201212 l wyzwania online jedynie pod achiva. wątpię żeby wpływały na %. najlepiej je robić z kimś znajomym, albo chociaż z kim się dogadasz. z randomami nie ma sensu zaczynać nawet. na ranking też nie mają wpływu. w końcu liczą się tylko "kudosy" nabite w trakcie singla.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Żeby być pierwszym w rankingu wystarczy sobie chwilę podriftować. Aktualnie udało mi się za jednym razem zdobyć 500 000 kombo, ale tyle tylko dlatego, bo już mi się znudziło i chciałem się pościgać, a nie kręcić się w kółko
Opublikowano 4 listopada 201212 l a ja się ze 100k cieszyłem przy tych eventach na przystankach lvl popularności leci jak szalony.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Leci ale najlepiej przy ostatnim wyzwaniu na przystanku- zdobycie iles tam pkt za jazde. Potem sie pokapowalem, ze za drift i mijanki leca "kudosy" i nr w gwiazdce oznacza moj ranking Bylem 13 i dostanie sie na 1 miejsce zajelo jakies 10 minut, moze mniej. Wystarczylo wbic na autostrade po lewej str mapy i zrobic 4-5 przejazdow przy 300km/h miedzy autami, a jak droga byla szeroka, to poleciec bokiem- raz dwa i 1 miejsce na liscie Zostalo mi 10 wyscigow ulicznych, 20 kilka wyscigow festiwalowych i pokonac ost rywala i wpadnie calak. No i jeszcze jedno auto.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Ktoś chętny do zrobienia 10 wspólnych wyzwań w trybie włóczęga? Jak coś pisać na PM na forum lub na live
Opublikowano 4 listopada 201212 l Calak wpadl, 100% jest, ale brakuje auta- mam 8/9. Kiedy dadza znac o ukrytym aucie? Jest konkretny moment na to? Cos trzeba wykonac? Szkoda, ze te DLC wychodzi i pewnie dojdzie 250GS, bo chetnie bym sprzedal
Opublikowano 4 listopada 201212 l Calak wpadl, 100% jest, ale brakuje auta- mam 8/9. Kiedy dadza znac o ukrytym aucie? Jest konkretny moment na to? Cos trzeba wykonac? Z tym 9 autem ukrytym w szopie jest tak, że u niektórych pojawia się informacja o nim dopiero pomiędzy 20 a 30 godziną gry.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Ja mam 37 i dalej nie mam ... Jak cos to jestem chetny ro robienia challange online ale najchetniej zaliczal bym od tych ktore robi sie w 8 czy 4 osoby
Opublikowano 4 listopada 201212 l Mam 26h, no prawie 27. Mniejsza o to, gre puszcze, pod koniec roku kupie ponownie jak wyjdzie DLC. Obczaje czy te DLC bedzie warte zachodu i 1600 MSP. Dla 250GS nie bede sie pedalowac....
Opublikowano 4 listopada 201212 l Calak wpadl, 100% jest, ale brakuje auta- mam 8/9. Kiedy dadza znac o ukrytym aucie? Jest konkretny moment na to? Cos trzeba wykonac? Szkoda, ze te DLC wychodzi i pewnie dojdzie 250GS, bo chetnie bym sprzedal Będziesz grał w grę, która już ci się znudziła tylko po to, żeby zdobyć 250GS? Nagrałem filmik z combo 500 000, więcej nie robiłem, bo filmik trwałby 20 minut gdybym chciał dobić do miliona Jak się wrzuci to zapodam.
Opublikowano 4 listopada 201212 l Nie znudzila mi sie, ale jak mi sie gra podoba, to lubie miec calaka. A jak wyjdzie DLC, to dziwnie bedzie wygladac 1000/1250
Opublikowano 4 listopada 201212 l Masz 1 miejsce, a co sie stanie jak dobijesz do konca ten pasek dookola jedynki? Ktos wie?
Opublikowano 5 listopada 201212 l Wybucha Mnie sie wydaje, ze metoda z polem golfowym jest najlepsza, bierzesz takiego Ultimate Aero i sie poprostu krecisz na trawie, nabija jak szalone, ze 110 na 1 zajelo mi to z max 10 minut, a wlasciwie nic takiego nie robilem, poprostu wcisniety pedal i kierunki. Motyw z autostrada tez dobry, leci troszke wolniej ale nadal szybko. Edytowane 5 listopada 201212 l przez komar737
Opublikowano 5 listopada 201212 l Masz 1 miejsce, a co sie stanie jak dobijesz do konca ten pasek dookola jedynki? Ktos wie? Dostaje się 500 000 KR w kółko
Opublikowano 5 listopada 201212 l Wy serio macie takie ciśnienie na tą popularność? ja czasem wbijam się w ściany jak mam duże kombo tylko po to by wydłużyć sobie czas spędzony przy calakowaniu tej gry do maksimum No i zamiast kółek po 500k polecam "normalną" przejażdżkę BMW 1M Series Edytowane 5 listopada 201212 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 5 listopada 201212 l Nie, jak już docisnąłem na maksa ten ranking popularności to już odpuszczam. Dzisiaj jeszcze próbowałem do miliona combo dobić, ale przy ok. 750 000 walnął we mnie jakiś samochód
Opublikowano 5 listopada 201212 l Mała ciekawostka odnośnie sprzedaży Forza Horizon: Pierwszy tydzień w UK > pierwszy tydzień w UK Most Wanted na X360 + PS3.
Opublikowano 5 listopada 201212 l Ogólnie nagroda za pierwsze miejsce popularnosci, czyli za wygranie wyscigu z heli jest słaba, kiepsko sie jezdzi Astonem One-77.