Skocz do zawartości

Forza Horizon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja poczekam aż będzie jakaś przecena 50% i wtedy kupię razem z grą :P

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W grze nie ma opcji ustawiania skrzyni biegów? :o

Nie ma, dla mnie to największa z niewielu wad w Horizon - w bardzo wielu autach zakup skrzyni wyścigowego nie ma żadnego sensu. W niektórych też przełożenia są bardzo kiepskie i aż prosi się pogrzebać, no ale miał być lajfstajl i arcade to wycięli :/

Opublikowano

Gierka jest naprawdę wykur,wista, żeby wszystkie "tasiemce" były jak seria Forza Motorsport. Nieustanny progres od pierwszej części + niesamowity spin-off, teraz jeszcze ten dodatek, WOW!

Oby tylko dodali trochę do gry. Przede wszystkim kontrola przełożeń w skrzyni biegów. Mam też nadzieję, że będzie można oglądać powtórki po rajdach.

Opublikowano (edytowane)

A po co miało by być? :shok:

No jak masz powiedzmy 4 biegi w tych amerykanskich muscle carach z lat 60 i 220 to max i nie da się tego poprzedłużać to troche lipton :confused:

A no i jeszcze dodam że gra na tej Speed Wheel jest praktycznie nie grywalna lepiej wrócić do Pada :P (albo fanateca)

Chociaż to tylko jedyne wady a tak poza tym sporo jest fajnych smaczków jak np Focus RS z napędem na przód i przy tych 700 koniach nic się nim

nie da zrobic tylko po prostej xd no i te zrywania trakcji prawie jak w tych podkręcanych autach z youtube :lol:

Edytowane przez Codename
Opublikowano

A no i jeszcze dodam że gra na tej Speed Wheel jest praktycznie nie grywalna lepiej wrócić do Pada :P (albo fanateca)

Chce ktoś to goowno ode mnie kupić? Nie wiem po co ten szajs kupiłem. Myślałem, że to fajne będzie, a nawet nie ma dwóch przycisków względem pada........

Nie polecam

Gość DonSterydo
Opublikowano

Magik na SpeedWheel kręcił w Forza 4 lepsze czasy niż mój kumpel na Fanatecu.

Czeba umieć :greeting:

Opublikowano

Pewnie ze na padzie jest latwiej skoro jest dodatkowa asysta (filtrowanie sterowania/speed sensitivity).

Ale jak to jest z asystami... to cie spowalnia :)

SW oferuje ponad 200 stopni obroty co daje duzo wieksza precyzje niz wychyl galki analogowej.

Zarowno w FM4 jak i Project CARS czy rFactor robilem wyraznie lepsze czasy niz na padzie (ponad sekunda na okrazeniu).

Opublikowano

z tym rally packiem czytałem że to jest nowa nawierzchnia na starych trasach, 7 eventow, 5 samochodów + pilot i bardziej dynamiczny widok z kokpitu, za drogo...

Opublikowano

Nie wiem.. czas pokaze:)

Wiadomo tez ze w ramach paczki sa nowe upgrady. Rajdowe zawieszenie i opony, z ktoryych bedzie mozna korzystac tez w podstawowym trybie gry.

Podobno najnowszy update zwiekszyl wibracje.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Z tymi wibracjami to pewne? Po demie bardzo liczyłem na taki update.

Opublikowano

Kurcze wygląda świetnie, a jak feeling z jazdy ? Coś się zmieniło w stosunku do jazdy offroadowej w podstawce, czy upgrady "rajdowe" czuć, że robią różnicę ? :) Liczę na jakieś wydanie podstawka + wszystkie dodatki :potter: