Gość _Be_ Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Ale wyje,biscie wygląda ta gra po tym updejcie wow. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Najlepszy Horizon staje się jeszcze lepszy. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Polityka MS odnośnie wstecznej bardzo mnie cieszy - darmowe patche dodające kosmetykę do starych tytułów? No kur.wa, biorę z miejsca. Co prawda mam XOS, ale powrót do niektórych gierek to dla mnie nadal kopalnia radości (pięć części Gearsów na jednej konsoli Skate 3 :ociech.uj:). Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 moje wakacje 2013 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 (edytowane) To był chyba najlepszy Horizon. Mimo braku takiej swobody jak w następcach. Tak jak patrzę dziś to był jak NfS 2-3-Porshe dla mnie. Z okazji rocznicy wypadałoby zagrać na KoXie... Edytowane 26 października 2019 przez marbel007 Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 Na fali czwórki postanowiłem ograć horizon od podstaw. Jedynka jest cudowna, tylko brakuje mi do pełni szczęścia dodatków. Jest jeszcze jakaś możliwość ich zakupu? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 Jeśli się nie mylę to zdjęli z serwerów a nie przypominam sobie by wyszła kompletna edycja na nośniku. Pozostaje chyba jedynie dostęp do konta na którym były kupione dodatki ale nawet wtedy nie ma gwarancji dostępności. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 To smutek No ale i tak grania mnóstwo przede mną. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 (edytowane) Zapytam a moze ktos wie. Wczoraj zrobilem wszystkie wyscigi oraz zawody pokazowe. I z tymi ostatnimi mam problem bo powinnien wpasc achiv za zrobienie wszystkich. A nie wpadl. Jest jeszcze jakis ukryty? Nie mam zrobionych wszystkich wyscigow ulicznych (tych na parkingu) oraz zaliczonych wszystkich festiwali (przystanki) Edytowane 17 maja 2021 przez Szymek Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 masz rangę pierwszą i topową, bodajże złotą, opaskę? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 15 minut temu, Colin napisał: masz rangę pierwszą i topową, bodajże złotą, opaskę? oczywiscie...napisy koncowe tez byly. Tych zawodow pokazowych to jest chyba 6. Przy kazdych mam puchar. No chyba ze jakis sie pojawi jak zrobie reszte zawodow ulicznych lub wymaksuje przystanki. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 no to chyba zostaje ci maksowanie i wykończenie wszystkiego bo nie pamiętam co jeszcze by odblokowywało pokazówki. @Szymek https://www.trueachievements.com/a169025/exhibitionist-achievement porównaj co jechałeś, może coś ci się gdzieś zapodziało. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 (edytowane) 5 minut temu, Colin napisał: no to chyba zostaje ci maksowanie i wykończenie wszystkiego bo nie pamiętam co jeszcze by odblokowywało pokazówki. jeszcze jest opcja ze za 1 miesjce w rankingu popularnosci cos wskoczy...tak czy siak dzieki @WrednyTy chyba ostatnio grales w Horizona i maksowales...kojarzysz cos? Edytowane 17 maja 2021 przez Szymek Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 1 minutę temu, Szymek napisał: jeszcze jest opcja ze za 1 miesjce w rankingu popularnosci cos wskoczy...tak czy siak dzieki @WrednyTy chyba ostatnio grales w Horizona i maksowales...kojarzysz cos? no właśnie o ranking popularności pytałem czy masz rangę pierwszą za to jest ostatnia pokazówka. posta wyżej edytowałem, obczaj linka. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 1 minutę temu, Colin napisał: no właśnie o ranking popularności pytałem czy masz rangę pierwszą no nie skumalem od razu i wypadlo mi z glowy ze tam jeszcze ten ranking popularnosci jest a przypomnialo mi sie o nim jak podeslales linka. Wgl mi wypadlo info podczas grania ze te eventy sie odblokowuje za ten ranking. Tak czy siak dzieki piekne za chwile pomocy. Bede maksowal spokojniejszy Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 @Szymek nie ma sprawy dobrze że się wyjaśniło. jak coś to pytaj śmiało, ile pamiętam to pomogę. baw się dobrze. przyznam że ci zazdroszczę tego świeżego ogrywania gdyby tak się cofnąć do 2012 i znów po pierwszy zaznać tego ideału... Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 niestety tez zblizam sie do konca bo w sumie zostal tylko Horizon 2 ktorego zaczalem na x360 przy premierze i jakos zostawilem na 30%. Ciekaw jestem czy bede sejw bo np z wiedzmina 2 nie bylo. Zdecydowanie wole klimat z tych starszych czesci. No i dubing jest naprawde fajny w tej czesci. Ogolnie mialem troche obawy ze sie odbije bo zaczalem od Horizon 4 (2 nie licze ogrywanej 10lat temu po lebkach) no ale dobre gierki bronia sie same przy okazji jeszcze ukradlem z linka mapke do banerow to 2x dzieki 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 @Szymek jak jeszcze nie masz tam konta to gorąco polecam. elegancko można sobie podpiąć profil z xboxa i ułatwić życie z achivami. do tego appka na konsoli i życie staje się łatwiejsze. dobre gry same się obronią, zawsze. nawet za kolejne 10 lat to będzie nadal kozak gierka i benchmark dla innych. 1 Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 1 godzinę temu, Szymek napisał: @WrednyTy chyba ostatnio grales w Horizona i maksowales...kojarzysz cos? Widzę, że już sprawa wyjaśniona, ale się podepnę i zapytam, czy nie miałbyś ochoty zrobić kilku aczików online, jeśli jakieś da się zrobić we dwóch. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 30 minut temu, Wredny napisał: Widzę, że już sprawa wyjaśniona, ale się podepnę i zapytam, czy nie miałbyś ochoty zrobić kilku aczików online, jeśli jakieś da się zrobić we dwóch. JESLI to jak najbardziej Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 20 godzin temu, Szymek napisał: niestety tez zblizam sie do konca bo w sumie zostal tylko Horizon 2 ktorego zaczalem na x360 przy premierze i jakos zostawilem na X360. To były osobne gry, od różnych developerów i wersja z X360 nie bangla we wstecznej, więc raczej wszystko od nowa będziesz musiał robić. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 1 minutę temu, Wredny napisał: więc raczej wszystko od nowa będziesz musiał robić. nic wiecej nie bede dodawal... Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Oj nie wiem, ja już mam chyba dość FH2. Jedynka była idealnie skrojona pod wieloma względami, a dwójka jest sztucznie nadmuchana ubisofciarstwem. Mam za sobą około 40 wygranych mistrzostw, dwa finały (dokładnie ta sama trasa) i już mi się odechciało - a gdzie do tych 168 mistrzostw? Po raz kolejny dowód na to, że więcej nie znaczy lepiej. Cytuj
Kraszu 2 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Muszę przyznać, że FH1 to jest sztos gierka. Generalnie nie gram w wyścigi ale koncept festiwalu i częściowa ucieczka poza nudne tory przykuły moją uwagę. Gram na x360 Jasper i obecnie mam na liczniku coś koło 34%. Najbardziej mnie zdumiewa oprawa graficzna i płynność działania. Na 32" telewizorze fullHD wszystko wygląda i działa wręcz olśniewająco. Jak zaczęły się pojawiać licencjonowany seperfury ze stajni Ferrari czy innego Lambo to już w ogóle przepadłem. Gram na domyślnym poziomie trudności (normal) z ręczną zmianą biegów (bez sprzęgła) w celu podbicia immersji. REWELACYJNA gra. Jako gracz wychowany w 90% na konsolach SONY muszę przyznać, że x360 to świetny kawał plastiku i grywam na zielonej konsoli z największą przyjemnością. Ergonomia pada zjada tego potworka znanego z PS3 w przedbiegach (nie mylić z całokształtem, bo przykładowo krzyżak i precyzja analogów w mojej ocenie są lepsze w Dualshock 3). Siódma generacja to magia. Motorstorm 1 bardzo mi się podobał i już ostrzę pada na Pacific Rift, ale Forza Horizon doprawdy zamiata wyścigową scenę. Nie czuję w ogóle, że to jest już wiekowy tytuł. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi