wosiu 0 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Witam Jestem zainteresowany zakupem arcade stick do ps3. Szukam mad catz te ale ciężko go dostać. Może ma ktoś na sprzedaż coś ciekawego? Będę na nim grał w tekkena (ewentualnie SF). Nie chce kupować AS za 100 - 200 zł który zapewne szybko się rozpadnie. Budżet 300 - 400zł. Cytuj
Grey-FoX 0 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Cześć, Polecam Custom Arcade Sticka na Japońskich częściach Seimitsu. Sprzedaje z powodu przesiadki na inny. Stan Techniczny: BDB (100% sprawny, nie katowany) Stan Wizualny: BDB Gałka: Seimitsu LS-56 (Test i Opis by Kowal) Buttony: Seimitsu PS-14 GN (Test i Opis by Kowal) PCB: PS2 Dual Shock Obudowa: Derwno Bukowe, wielowarstwowo lakierowane (robota Stolarza) Blat i dno ze sklejki (4mm grubości, Jesion), na blacie Pleksa o grubość 2mm (śrubki montażowe ukryte pod pleksą!) Cena: 369 zł Możliwość odbioru osobistego w Poznaniu lub przesyłki (do ceny należy doliczyć jej koszt). KONTAKT: grey1984@o2.pl Cytuj
wosiu 0 Opublikowano 9 marca 2012 Autor Opublikowano 9 marca 2012 Dzięki za ofertę. Podniosłem budżet do 500 - 600zł. Mam okazję kupić MadCatz PS3 FightStick Round 2 SF IV za 530zł nowy z gwarancją. Warto kupić? Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Wez sobie Customa + Przejsiowka - troszke powinienes zaoszczedzic. Cytuj
wosiu 0 Opublikowano 14 marca 2012 Autor Opublikowano 14 marca 2012 Customa ktoś musiałby zrobić i wolałbym mieć AS na usb. Co myślicie o http://www.ebay.de/i...#ht_3892wt_1257 Z tego co widzę jest to w sumie MadCatz PS3 FightStick Round 2 SF IV tylko chyba gałka jest bardziej oddalona od przycisków co w sumie było by na plus jak dla mnie. Cytuj
Di 844 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Ten AS jest świetny, polecam . Mam akurat wersję na PS3, w której przyciski są ułożone tak samo jak w stickach od Mad Catz do X360: [] ^ O X a obok reszta przycisków. Jeśli przełkniesz konieczność konfiguracji ich w grze, to łap śmiało. Edytowane 14 marca 2012 przez Di Cytuj
wosiu 0 Opublikowano 14 marca 2012 Autor Opublikowano 14 marca 2012 Ten AS jest świetny, polecam . Mam akurat wersję na PS3, w której przyciski są ułożone tak samo jak w stickach od Mad Catz do X360: [] ^ O X a obok reszta przycisków. Jeśli przełkniesz konieczność konfiguracji ich w grze, to łap śmiało. Dzięki za odpowiedź. Ja oczywiście też chce kupić wersję dla ps3 tak jak w linku (nie wiem czemu zawsze są screeny z xboxa). Co do konfiguracji przycisków to oczywiście nie problem, przeważnie robi się to tylko raz. Cytuj
Di 844 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Jasne . A jeśli chodzi o gałkę, to zwiększenie jej odległości od przycisków w moim odczuciu wyszło na plus. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Co do rozmieszczenia przyciskow w xbox'ie to zawsze mozna przepiąc to w 2 minuty,w kazdym madcatzie wszystko jest na konektorach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi