Skocz do zawartości

Risen 2

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem na forum takiego tematu, ale wyszukiwarka nie znalazła nic takiego.

Premiera za trochę ponad miesiąc, a tu taka cisza ?

Nie powiem, ale liczę na ten tytuł. Gra ma być w pełni spolonizowana.

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Boję się o jakość wersji na PS3. Nad grą znów pracuje Wizarbox, odpowiedzialne za Risena 1 na Xboksa 360. Co prawda teraz wszystkie wersje powstaja równolegle, ale i tak mnie to nie uspokaja. Pierwszy Risen był świetny. Dwójka to must have.

Edytowane przez Lukas_AT
  • 2 miesiące temu...
Gość Vesper
Opublikowano

Kiedy ta gra wychodzi na PS3? Tak jak wersja na X360 - w sierpniu?

Gość Pawlo PL
Opublikowano

Podobno przesadzone wulgaryzmy. Jak nie było w ogóle, było źle. Jak jest dużo - też niedobrze. No nie dogodzisz. :)

Opublikowano

e tam, poprostu polski dubbing jest dopasowany do animacji - obie rzeczy są tak drewniane że ja piyerdole

bardzo mnie to smuci bo kazda gra o piratach mnie ciekawi, ale w takie drewno nie zdzierżę grać

Opublikowano

A ja zmaksowalem gre na PC, ponad 40h czystej przyjemnosci w pirackich klimatach Gothic style.

Od siebie moge polecic bo swietny klimat, oby tylko portu konsolowego nie spieprzyli.

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Po materiałach na YT Patryka "ROJO" Rojewskiego i osobistym pograniu jestem mocno podjarany Risenem 2. Mam głęboko w powazaniu ocenę na metacritic która wynosi 69-70. Jak ta gra ukaże się na PS3 kupuje

Czuć tu Gothica na każdym kroku.

Ogrom zadań,otwarty świat,wiele innych rzeczy

Edytowane przez LionelPL
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

odkopię temat, też mnie ten tytuł interesuje. Mimo średnich ocen i tak się skuszę. Two Worlds 2 też nie dostawało mocnych ocen na ps3, a mimo to gra mnie wciągnęła bardzo, zwłaszcza jak pojawiła się na PSN w wersji PL za chyba 89zł na początku :D Zresztą mamy chyba do wyboru: oryginalnego anglika i napisy po polsku :P premiera w piątek :D

Edytowane przez Foxter