Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 30,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jak dziala te BF premiuim? mam zamiar kupic je z bratem, skladajac sie po polowie. Nie bedzie zadnych problemow z uzyskaniem dostepu do nowych map i np double xp ?

• zeby przetrzymać granat wystarczy wcisnąć L2 i zaraz R1

• Pewnie nie,ale wedle niektórych użytkowników(świętych na ziemi)będziesz złodziejem,czy dasz radę żyć z tym ciężarem?

Opublikowano

w czerwcu dopiero ;/

Opublikowano

mi sie pdoba pomysl mniejszych map, metro daje duzo frajdy bo jest masa akcji (zwlaszcza na konsolach gdzie duze mapy są puste)

wiec małe mapki fajnie sie wpasują w konsole

lubie też bardzo biurową mape w coopie, wiec chetnie zagram multi na bodomnych mapach w biurze

swoja droga ciekawe czy biuro bedzie mialo kilka pięter, mogli by jeszcze dorzucic helikopter na dachu i mozliwosc strzelania z miniganów przez okna budynki i rozwalanie ludzi w srodku :D niczym w matriksie :D

Edytowane przez Yano

Opublikowano
  • Autor

Ha niezły ten pomysł z little bird :) akurat moim faworytem jeżeli chodzi o mapy to jest Szczyt demawendu i Kanał na CQ. Ja w sumie liczę na dodatki pokroju tych do BF2. Co ja bym dał za dodatek Euro Force do BF3.

Opublikowano

0:40 - o, czyżbym widział przytrzymanie wyrzutu granatu?

Wiedziałem, że czegoś mi brakuje, aha już wiem - Blackhawk'a i Bradley'a .

Opublikowano

ja tam się nawet cieszę (pomijał oczywiście kwestię ile to kosztuje i że w ogóle powinno być wcześniej itepe itede)

po demie mówiłem że Metro będzie najbardziej znienawidzoną mapą, a prawda jest taka, że najlepiej się bawię na Metro, Sekwanie i Bazarze, później Wyspa i Firestorm. Małe mapki mi leżą, a jako oddech zawsze można ciupnąć w mapy z podstawki.

choć po cichu liczyłem na coś pokroju Vietnama

Opublikowano

Po demie to w ogóle ty dużo dobrego o Dice mówiłeś :P

dalej mówię :D

I to już jest przejaw zbytniego zaufania,bo nie ma w działaniach Dice względem konsol nic,co moglibyśmy powiedzieć,dbają o nas i się starają.

Opublikowano

Po demie to w ogóle ty dużo dobrego o Dice mówiłeś :P

dalej mówię :D

I to już jest przejaw zbytniego zaufania,bo nie ma w działaniach Dice względem konsol nic,co moglibyśmy powiedzieć,dbają o nas i się starają.

a tu masz rację of kors - "dalej mówię" w tym sensie, że uważam, że gameplay BF3 mimo bugów jest fpytkę i mi bardzo leży.

natomiast nienawidzę ich za 4 miesięczny brak voipa i brak prywatnych serwerów. za to naplet im na twarz

Opublikowano

zeby przetrzymać granat wystarczy wcisnąć L2 i zaraz R1

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

jak dziala te BF premiuim? mam zamiar kupic je z bratem, skladajac sie po polowie. Nie bedzie zadnych problemow z uzyskaniem dostepu do nowych map i np double xp ?

Opublikowano

jak dziala te BF premiuim? mam zamiar kupic je z bratem, skladajac sie po polowie. Nie bedzie zadnych problemow z uzyskaniem dostepu do nowych map i np double xp ?

Pewnie nie,ale wedle niektórych użytkowników(świętych na ziemi)będziesz złodziejem,czy dasz radę żyć z tym ciężarem? :P

Opublikowano

Tylko jedna osoba będzie graczem premium gdyż usługa jest przypisana do jednego konta. Jednak wszystkie mapy będą działać na dwóch systemach. Double XP przeznaczone tylko dla osób z premiumem również będzie działać tylko na koncie premium. Ogólnie warto brać na 2 bo cała reszta dodatków to nic nie warta skórki na bronie / nóż / uniformy a zniżka na mapy rozdzielona na dwie osoby sprawi, że zaoszczędzicie jeśli chcecie w przyszłości wszystkie dodatkowe mapy. Z perspektywy czasu żałuję, że kupiłem premium sam gdyż przeszła mi faza na BF3, dodatkowa zawartość premium jest nic nie warta a kozak są tylko nowe mapy. Dlatego polecam zrzutę dla osób, które nie mają ciśnienia na kolorki a chcą przyoszczędzić trochę grosza na inne gry :P

Opublikowano

dodatkowa sprawa że tylko jeden z was bedzie dostawał DLC 2 tygodnie wcześniej bedąc w premium