Opublikowano 7 marca 201213 l Całkowicie zapomniałem o tej produkcji,a podobno to jedna z najlepszych platformówek w ostatnim czasie,chętnie zgram m.ni dlatego,że podobnie jak Rayman bardzo ładnie prezentuje się w 2D. Oceny zbiera bardzo dobre(dużo dziewiątek),a premiera była równo,ze startem konsolki. A tu gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=BJ3aR9Uun64
Opublikowano 8 marca 201213 l Nie wiem czy nie lepiej będzie założyć jakiś temat zbiorczy do takich małych gierek z PSN. Co do samej gry to wygląda ok ale na start raczej wole zaopatrzyć się w Escape Plan albo Super Stardust. Kiedyś może na jakiejś świątecznej promocji kupię ale na razie nie specjalnie mnie do tej gry ciągnie.
Opublikowano 8 marca 201213 l Gierka jest dobra ale wciąż mam wrażenie że to klon Katamari Damacy tyle że w 2D. Kupiłem pełną, pograłem z trzy poziomy i już mi się więcej nie chce ... Szkoda, że nie było dema. Sugerowałem się dziewiątkami w sieci od ludzi, których na oczy w życiu nie widziałem.
Opublikowano 8 marca 201213 l Chćby ta gra zbierała same 11 na najwiekszych portalach to mnie tego typu produkcje w ogole nie ruszaja, za mniejsze pieniadze moge miec mase popierdółek na iOS czy Androida. Nie dla takich gier kupilem PSV!
Opublikowano 10 marca 201213 l Bardzo dobry platformer. Na pierwszy rzut oka wygląda trochę jak klon LocoRoco, ale nic bardziej mylnego. Tutaj też sterujemy glutem, ale mamy nad nim pełną kontrolę. Naszym celem w grze jest zjadanie co raz to większej ilości przedmiotów/jedzenia/ludzi po to, aby być co raz większym i móc przejść kolejne plansze. Oprócz standardowego skakania po platformach, czekają na nas również zabawy z grawitacją, a nawet poziomy w których musimy manewrować Vitą tak, żeby kulka dotarła do końca labiryntu. Polecam każdemu, kto lubi dobre platformówki. Zresztą za 26.00 zł aż żal nie brać
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Podbijam, gierka jest teraz za free w Plusie. Jak ktoś ma Plus to nawet się nie zastanawiać i brać. Bardzo fajna platrormóweczka na krótkie sesyjki na klopa itp. Dłużej też można pomęczyć. Edytowane 9 grudnia 201212 l przez balon1984
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Dokładnie. Gdyby nie plus to pewnie nigdy bym nie zagrał. Gierka świetna, sequel mam nadzieje, że powstanie i wtedy jak nie bedzie drogo to na pewno kupie.
Opublikowano 22 lutego 201312 l Super platformer, odpaliłem z przypadku bo zostało mi po instalacji Uncharted niecałe 200mb na karcie i szukałem czegoś co jeszcze się na nią zmieści z darmowych gierek z plusa i aplikacji. Sliczne, z jajem i na prawdę fajnie się gra
Opublikowano 22 lutego 201312 l Super platformer, odpaliłem z przypadku bo zostało mi po instalacji Uncharted niecałe 200mb na karcie i szukałem czegoś co jeszcze się na nią zmieści z darmowych gierek z plusa i aplikacji. Sliczne, z jajem i na prawdę fajnie się gra A mówiłem Tobie od początku abyś ją sprawdził. Gierka świetna i w sumie nie doceniana. Dla większego funu polecam starać robić siè każdy level na 100 %
Opublikowano 15 lipca 201311 l Kiedys na ps3 wlaczylem to i po 5 min skasowalem, teraz na vicie przeszedlem. Bardzo dobry platformer z fajnym wykorzystaniem ekranu dotykowego. Vita jest w wrecz stworzona do platformerow, ktore wygladaja ekstra na oledzie :-) . Czekam do srody na superfroga Edytowane 15 lipca 201311 l przez diolek
Opublikowano 15 lipca 201311 l A Mutant wyszedł na PS3 ? Co do Super Froga to się zastanawiam gdzie odgrywać czy na PS3 czy Vicie. Premiera z ostatnich info to 31 lipca, skąd te info o środzie?
Opublikowano 15 lipca 201311 l Tak wyszedl na ps3 . Co do super froga to http://www.ps3site.pl/znamy-date-premiery-superfrog-hd-na-ps3-i-ps-vita/160284
Opublikowano 15 lipca 201311 l No łeee no to wyczes, dla mnie bomba. Łykam na premierę Froga, przejdę na chyba 1 raz na Vicie a ewentualnie wymęcze na PS3, kurde no sam nie wiem...