darkgamer 43 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Całkowicie zapomniałem o tej produkcji,a podobno to jedna z najlepszych platformówek w ostatnim czasie,chętnie zgram m.ni dlatego,że podobnie jak Rayman bardzo ładnie prezentuje się w 2D. Oceny zbiera bardzo dobre(dużo dziewiątek),a premiera była równo,ze startem konsolki. A tu gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=BJ3aR9Uun64 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Nie wiem czy nie lepiej będzie założyć jakiś temat zbiorczy do takich małych gierek z PSN. Co do samej gry to wygląda ok ale na start raczej wole zaopatrzyć się w Escape Plan albo Super Stardust. Kiedyś może na jakiejś świątecznej promocji kupię ale na razie nie specjalnie mnie do tej gry ciągnie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Gierka jest dobra ale wciąż mam wrażenie że to klon Katamari Damacy tyle że w 2D. Kupiłem pełną, pograłem z trzy poziomy i już mi się więcej nie chce ... Szkoda, że nie było dema. Sugerowałem się dziewiątkami w sieci od ludzi, których na oczy w życiu nie widziałem. Cytuj
Beck 3 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Chćby ta gra zbierała same 11 na najwiekszych portalach to mnie tego typu produkcje w ogole nie ruszaja, za mniejsze pieniadze moge miec mase popierdółek na iOS czy Androida. Nie dla takich gier kupilem PSV! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Bardzo dobry platformer. Na pierwszy rzut oka wygląda trochę jak klon LocoRoco, ale nic bardziej mylnego. Tutaj też sterujemy glutem, ale mamy nad nim pełną kontrolę. Naszym celem w grze jest zjadanie co raz to większej ilości przedmiotów/jedzenia/ludzi po to, aby być co raz większym i móc przejść kolejne plansze. Oprócz standardowego skakania po platformach, czekają na nas również zabawy z grawitacją, a nawet poziomy w których musimy manewrować Vitą tak, żeby kulka dotarła do końca labiryntu. Polecam każdemu, kto lubi dobre platformówki. Zresztą za 26.00 zł aż żal nie brać Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) Podbijam, gierka jest teraz za free w Plusie. Jak ktoś ma Plus to nawet się nie zastanawiać i brać. Bardzo fajna platrormóweczka na krótkie sesyjki na klopa itp. Dłużej też można pomęczyć. Edytowane 9 grudnia 2012 przez balon1984 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Dokładnie. Gdyby nie plus to pewnie nigdy bym nie zagrał. Gierka świetna, sequel mam nadzieje, że powstanie i wtedy jak nie bedzie drogo to na pewno kupie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Super platformer, odpaliłem z przypadku bo zostało mi po instalacji Uncharted niecałe 200mb na karcie i szukałem czegoś co jeszcze się na nią zmieści z darmowych gierek z plusa i aplikacji. Sliczne, z jajem i na prawdę fajnie się gra Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Super platformer, odpaliłem z przypadku bo zostało mi po instalacji Uncharted niecałe 200mb na karcie i szukałem czegoś co jeszcze się na nią zmieści z darmowych gierek z plusa i aplikacji. Sliczne, z jajem i na prawdę fajnie się gra A mówiłem Tobie od początku abyś ją sprawdził. Gierka świetna i w sumie nie doceniana. Dla większego funu polecam starać robić siè każdy level na 100 % Cytuj
diolek 43 Opublikowano 15 lipca 2013 Opublikowano 15 lipca 2013 (edytowane) Kiedys na ps3 wlaczylem to i po 5 min skasowalem, teraz na vicie przeszedlem. Bardzo dobry platformer z fajnym wykorzystaniem ekranu dotykowego. Vita jest w wrecz stworzona do platformerow, ktore wygladaja ekstra na oledzie :-) . Czekam do srody na superfroga Edytowane 15 lipca 2013 przez diolek Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 15 lipca 2013 Opublikowano 15 lipca 2013 A Mutant wyszedł na PS3 ? Co do Super Froga to się zastanawiam gdzie odgrywać czy na PS3 czy Vicie. Premiera z ostatnich info to 31 lipca, skąd te info o środzie? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 15 lipca 2013 Opublikowano 15 lipca 2013 Tak wyszedl na ps3 . Co do super froga to http://www.ps3site.pl/znamy-date-premiery-superfrog-hd-na-ps3-i-ps-vita/160284 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 15 lipca 2013 Opublikowano 15 lipca 2013 No łeee no to wyczes, dla mnie bomba. Łykam na premierę Froga, przejdę na chyba 1 raz na Vicie a ewentualnie wymęcze na PS3, kurde no sam nie wiem... Cytuj
diolek 43 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 Platformery na vicie w pierwszej kolejnosci:-) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 ten oled idealnie się nadaje do tryskających kolorwami gierek 2d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi