Daffy 10 630 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 http://www.gamekyo.com/videofr22849_beyond-two-souls-video-de-gameplay-de-25-minutes.html 25 minutowe demko pierwsza gra z ps4 Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Obejrzałem na szybko, przewijając, bo się spieszę na uczelnię, ale kurde, graficznie jest nieźle. Ale ile jest grania w ciągu tych 25 minut? Troszkę się obawiam, że Cage się nie za wiele nauczył Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 graficznie oczywiscie bardzo ladnie, ale zapowiada sie kolejny interaktywny film, i to chyba jeszcze mniej gameplau niz poprzednio ,mysle ze wlasnie jako film to by mozna to wysoko ocenic, jako gra to bedzie cos w stylu asuras wrath - mało gry w grze ;/ a jednak te elemnty powinny byc wyważone co do "mocy" to każda ich gra miała jakies moce i elementy nadprzyrodzone, farenheith i heavy rain też. najwyrazniej to lubią zarys fabuly jaki sie pojawia kojazy mi sie z ksiazka stephena kinga "podpalaczka" - babka z nadprzyrodzonymi umiejetnoscami ucieka przed policją i jakąś organizacją ktora pewnie chce te zdolnosci wykorzystac, może być ciekawie bo pomysł jest fajny, oby tylko dało sie w to grać a nie tylko oglądać, gra ktora w 99% sklada sie z QTE naprawde musi mieć wybitną fabule żeby czlowieka zmusic do tysiecznego nacisnienia X jak by co w w ksiazce "podpalaczka" uciekal ojciec ktory potrafil zmuszać ludzi do wykonywania polecen (kosztem swojego zdrowia) i córka ktora kontrolowala ogien i mogla podpalac wszystko (pyrokineza) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 http://www.gamekyo.c...25-minutes.html 25 minutowe demko pierwsza gra z ps4 Quantic... Znowu bedziemy mogli doswiadczyc gry tak wyjatkowej jak Heavy Rain. Gra zapowiada sie fantastycznie i nawet Ellen Page mi sie w tym projekcie podoba 1 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Ale mnie wku*wili . Klimatycznie to w sam raz cos dla mnie ale nie przekunuje mnie "gameplay" bedacy jedna wielka cutscenka. Eh...przejde se na Youtube... Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Tak samo jak w HR gameplay się dla mnie liczył, tak tutaj fakt że będzie to festiwal QTE przeplatany małą liczbą scenek gdzie się rzeczywiście porusza postacią, nie ma dla mnie znaczenia. Produkcje Quantic to przede wszystkim historie, które mocno angażują - takie magiczne pseudo-gry. Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Gra twórców Heavy Rain, na której się nie zawiodłam... Więc sądzę, że ten tytuł mnie również nie rozczaruje. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Kurde, tez mi trochę banan z geby zniknął po tym "gameplayu". HR jak najbardziej mi sie podobalo, i kij z tym ze sekwencje akcji były QTE, ale na tym filmiku Beyond był to 25minutowy QTE...troche przeginka, no chyba ze to taka przedłużona scenka akcji, powiedzmy jak jazda na autostradzie w HR. W sumie logiczne ze cala gra nie bedzie ciągłą ucieczką, skakaniem itp.. ale sprawa wyjasniona, jesli chodzi o formę rozgrywki to bedzie dokladnie jak HR. Nie mam nic przeciwko, kolejna świetna filmo-gra, tak by to trzebabyło nazwać, bo zaraz badna spragnionych gameplayu zacznie rzucać to już oklepane "festiwal QTE".. po prostu ku#wa, inna forma gry. ps. Grafa zaj$%ioza. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 (edytowane) bedzie mozliwosc grania Move'em (tak jak mialo to miejsce w HR)? bo jakos padem mi sie nie widzi. Edytowane 6 czerwca 2012 przez 4 mE Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Jestem napalony i ofkors nastawiam się na filmo-grę bardziej niż na grę-filmo Trzeba po prostu tak potraktować tę produkcję. W związku z czym zarzut, iż gra jest filmem a nie grą jest zarzutem nieuczciwym, ponieważ ta gra ma być filmem i tyle Cytuj
koso 114 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Kurde, tez mi trochę banan z geby zniknął po tym "gameplayu". HR jak najbardziej mi sie podobalo, i kij z tym ze sekwencje akcji były QTE, ale na tym filmiku Beyond był to 25minutowy QTE...troche przeginka, no chyba ze to taka przedłużona scenka akcji, powiedzmy jak jazda na autostradzie w HR. W sumie logiczne ze cala gra nie bedzie ciągłą ucieczką, skakaniem itp.. ale sprawa wyjasniona, jesli chodzi o formę rozgrywki to bedzie dokladnie jak HR. Nie mam nic przeciwko, kolejna świetna filmo-gra, tak by to trzebabyło nazwać, bo zaraz badna spragnionych gameplayu zacznie rzucać to już oklepane "festiwal QTE".. po prostu ku#wa, inna forma gry. ps. Grafa zaj$%ioza. Po prostu musieli pokazać więcej akcji, ale Cage obiecuje, że gra będzie zróżnicowana i co chwilę będziemy robić coś nowego. Co do Move'a i 3D nic nie jest jeszcze postanowione - dopiero o tym rozmawiają. Ale żyroskop w Sixaxisie gra wykorzystuje. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 A ja bez owijania w bawełnę spodziewałem się innej mechaniki niż w HR. Byłem na 100% pewien, że Cage zaserwuje coś nowego tak jak zrobił to w HR. Za cholerę się nie spodziewałem, że "walnie" to samo. Szkoda, że nie tematyka Kary i szkoda, że gameplay/mechanika podobna do HR. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 czerwca 2012 Ja mam nadzieję, że te plotki co pojawiły się przed E3 to była prawda i QD faktycznie pracuje nad dwoma projektami. A tym drugim jest właśnie KARA (tzn. gra w takim klimacie) . Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Takich gier nastawionych na narracje jest, że mi to nie przeszkadza. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Byłem na 100% pewien, że Cage zaserwuje coś nowego tak jak zrobił to w HR. O grze Fahrenheit nie słyszałeś? HR nie był żadnym novum w dorobku Cage'a. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Dzięki za info <_< Źle zrozumiałeś, pomiędzy Fahrenheitem a HR była różnica w gameplayu, nie jakaś ogromna no ale jednak była (no po prostu była). Natomiast to co pokazali w demku Beyond wygląda jak żywcem wyciągnięte z HR (mechanika). I dlatego spodziewałem się, że i Beyond znowu pokaże coś nowego. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 No ale jakie to różnice według Ciebie? Całe to trio opiera się na tym samym gameplayu czyli QTE + od czasu do czasu łazimy sobie postaciami po lokacjach i czegoś szukamy. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Myślałem, że będą inne ikonki QTE a są takie same. Kit z tym i tak nie wytłumaczę o co mi chodzi heh. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 David Cage: „Grając w Beyond chcę by gracze zapomnieli o wszystkim i… po prostu byli z Jodie” Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 David Cage: „Grając w Beyond chcę by gracze zapomnieli o wszystkim i… po prostu byli z Jodie” ja tak mialem w HR, mega sie wkrecilem i wiedzialem, ze zrobie wszystko by uratowac dzieciaka (i zrobilem ;D) a na beyond czekam jak dzieciaki na gwiazdke Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 co do "mocy" to każda ich gra miała jakies moce i elementy nadprzyrodzone, farenheith i heavy rain też. najwyrazniej to lubią Gdzie w Heavy Rain były nadprzyrodzone elementy? W mojej historii sobie nie przypominam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi