Hela 1 962 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 nie wiem, czy było, ale Ellen Page to ta Ellen Page z Incepcji, gdzie grała u bogu takich gwiazd, jak: Leonardo, Hardy, czy K.Watanabe. wiedziałem, ze skądś ja znam teraz mam 100% pewność, ze produkcja nas nie zawiedzie. Wysokie standardy masz dla gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No cóż, jak do tej pory żadnej gwiazdy w grach nie było ( żyjącego aktora o wysokiej renomie, nie kuliste ciało niebieskie ). No chyba że ja nie wiem o jakieś produkcji gdzie gwiazda filmowa grała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 W World at War i Black Ops głos pod Reznova podkładał Gary Oldman. Jeszcze Tenpenny z San Andreas to Samuel L. Jackson. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Ron Perlman jest narratorem falloutów. a i całe BrUtal Legends z jackiem blackiem i resztą heavy metalowej czeladki Edytowane 18 Maja 2013 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ah ta Ellen <3 Podoba mnie się strasznie Dobrze, że zmienili w TLOU twarz tej dziewczynki, bo bym się dziwnie czuł z moją symaptią do urody Ellen... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 nie wiem, czy było, ale Ellen Page to ta Ellen Page z Incepcji, gdzie grała u bogu takich gwiazd, jak: Leonardo, Hardy, czy K.Watanabe.[/size] wiedziałem, ze skądś ja znam teraz mam 100% pewność, ze produkcja nas nie zawiedzie Ellen Page to bardzo dobra aktorka, m.in. była nominowana do oskara za pierszoplanową rolę w bardzo dobrym Juno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 nie wiem, czy było, ale Ellen Page to ta Ellen Page z Incepcji, gdzie grała u bogu takich gwiazd, jak: Leonardo, Hardy, czy K.Watanabe.[/size] wiedziałem, ze skądś ja znam teraz mam 100% pewność, ze produkcja nas nie zawiedzie Ellen Page to bardzo dobra aktorka, m.in. była nominowana do oskara za pierszoplanową rolę w bardzo dobrym Juno. I? Dobrzy aktorzy w gó.wnach nie występują? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Bruce Willis w starusieńkim Apocalypse na psxa też był. I jak juz mówiono wcale nie oznacza to, że będzie to dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Ja nie nazwałbym tego grą, bo to byłaby obraza dla innych gier. Zwykłe trzepanie padem i QTE. Twór pseudo wizjonera Caqe'a, który klepie jeden gameplayowy, prostacki schemat od kilkunastu lat. Wszystko to ubrane w ,,ambitną" historyjkę o nastolatce z ,,darem", przez który ma same problemy i jest zdradzana przez cały otaczający ją świat. Jakie to Walt Disney Style. No, ale Sony sypnęło kasą na Defoe no to musi być to nietuzinkowa i ambitna gra <_< Jasne... Edytowane 18 Maja 2013 przez dunpeal 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 nie wiem, czy było, ale Ellen Page to ta Ellen Page z Incepcji, gdzie grała u bogu takich gwiazd, jak: Leonardo, Hardy, czy K.Watanabe.[/size] wiedziałem, ze skądś ja znam teraz mam 100% pewność, ze produkcja nas nie zawiedzie Ellen Page to bardzo dobra aktorka, m.in. była nominowana do oskara za pierszoplanową rolę w bardzo dobrym Juno. I? Dobrzy aktorzy w gó.wnach nie występują? Tyle, że Juno to dobry film, a Ellen to dobra aktorka więc nie wiem po uj te porównania do Brusa W. Czy innych Gears of Wars, pieniacze wróczcie na ziemie albo wypirdal...ajcie z tym spamem do innego działu. (O grupowym strzelaniu do siebie z zerowym lagiem) ...a tym co chcą dajcie się cieszyć dobrą nadchodzącą grą. Bruce Willis w starusieńkim Apocalypse na psxa też był. I jak juz mówiono wcale nie oznacza to, że będzie to dobra gra. P.s. Willis nigdy nie otarł się o Oskara, Ellen tak i ten film także! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 @balon1984 ,,(pipi)ć" to sobie możesz mówić wiesz do kogo. Mam prawo do swojej opinii, wyraziłem ją jednym postem, a PSX EXTREME to FORUM, a nie fan site Davidka i jego twórczości, w ktorym występuję nakaz zbiorowego lizania się po jajach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dobra ale idź już stąd. Takie farmazony to idź pisać do CW. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dobra ale idź już stąd. Takie farmazony to idź pisać do CW. ,,Farmazony" hehe. Widzisz, ja to samo mogę powiedzieć o twojej twórczości. Tu masz bonusik, bo widzę, że dalej nie ogarnisz: Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Tyle offtopa z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Fajny steelbook. Muszę w międzyczasie ogarnąć jeszcze Heavy Rain bo minęły ponad trzy lata od premiery a ja nadal nie wiem kto jest Origami xD. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No ja wciągnę pewno tego speciala. HR też mam wersję specjalną w tym papierowym pudełku, piękne jest Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 sliczne wydanie. Duzo lepsze, od tego z profila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nom bardzo fajne, ale te nazwiska sobie mogli darować :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Znane nazwiska na okładce mogę choć troszkę napędzić sprzedaż. Choć sam uważam, że po Beyond sięgną głównie ci gracze, którzy mają za sobą Heavy Rain. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na GT gameplay z Ellen Page na bliskim wschodzie, w kamuflażu wojskowym... Chyba nie tego się spodziewałem w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ale to nie bedzie nagle socom, raczej po sznureczku od sciany do sciany i przejmowanie wrogów lub ich zabijanie swoim kacprem. Zreszta chyba zaraz pokaza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie wiem kompletnie co sie po tej grze spodziewać(poza QTE xD), ale czuje, że musze w nią zagrać, po prostu coś w sobie ma ta gra. Liczę na jakąś fajną fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi