amsterdream 51 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Od wszystkich . Przed chwilą dodał jeszcze: "obok TLOU i Tomb Raidera najlepszy szpil roku... niesamowicie emocjonalna opowieść". Edytowane 6 października 2013 przez amsterdream Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 emocjonalna opowieść... o (pipi)a. Jestem bardzo ciekaw recenzji, wrecz szalenczo. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Z Beyond jest pewnie jak z HR - jeden pokocha, drugi znienawidzi, trzeci oleje zdanie poprzednich i sam się przekona. Ja należę do tej ostatniej grupy. Edytowane 6 października 2013 przez Nemesis Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) zabawne bo mozliwosc przejscia gry w wersji z internetu psowodowała że nie jestem zły ze mnie nabito w butelke, demo wcale nie przekazuje jak bardzo kiepska jest ta gra, daje sygnały co do gameplayu ale zawsze zostawia furtke do myslenia " pewnie bedzie lepiej, bedzie wiecej akcji, bedzie mozna polubic postacie, pewnie doktorek bedzie mial fajne kwestie". A tak ciesze sie ze nie dam zarobic Uwe Bollowi rynku gier ani grosza. A dla ludzi ktorzy kupia pudełko za poand 200zł, pamietajcie, jesli chcecie naprawde byc fair i dac zarobic Panu Cage'owi to gry nie wpoinniscie dalej sprzedawac, bo wstrzymujecie wtedy sprzedaż nastepnej kopii z półki. Edytowane 6 października 2013 przez _Milan_ 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 czy gra fajna czy nie fajna to rzecz gustu ale nie wierzę, że jest tu ktoś komu podobały się pierwsze godziny w HR i te wszystkie qte z malowaniem,bawieniem się czy przewijaniem dziecka - nudna żenada to była, która w założeniu miała budować immersję. Potem już akcja nabiera tempa i przynajmniej mnie trzymała za jaja do samego końca ale początek był mega chu.jowy. Z opisów widzę, że Beyond dalej brnie w tym samym kierunku - Cage po prostu nie ma pomysłu jak przedłużyć grę i co zrobić ciekawego by zainteresować graczy w scenach gdzie nie ma na ekranie akcji,pościgów,wybuchów,strzelanin. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) A mi się wszystko podobało w HR, nawet początek. Natomiast wsadzanie sobie tampona to jest kur.wa ostra przesada. Milan, na ile starcza gra? Edytowane 6 października 2013 przez suteq Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) 4 posiedzenia po 2-3 godziny miałem. Akcji z tamponem nie ma , to fake, ale to pokazuje jakie sa decyzje do podjecia w grze. Rozyebało mnie gdy lece samolotem jako pasazer, na szybie wyswietla sie x, wciskam a postac na sekunde spoglada w okno, WTF? Edytowane 6 października 2013 przez _Milan_ Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 napisz jakie z ciekawosci! Chętnie wypiszę ale po przejściu gry, nie chcę dawać spoilerów jeszcze przed premierą i psuć wrażenia mniej cierpliwym Jest pierwsza recka na metacritic, raczej krytyczna z oceną 68/100. Mały punkt dla Milana Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Recka od jakiegoś nonejma. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Ja tam pre-ordera dziś złożyłem, mimo że Heavy Rain szczerze nienawidzę. Mam nadzieję, że Cage wyciągnął wnioski z katastrofalnego scenariusza HR i tutaj będzie chociaż solidnie. Quasi-film na 12 h z bardzo ładnymi, jak na możliwości PS3, obrazkami - tego się spodziewam i to dostanę. Po dwóch dniach opylę Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Twoje zachowanie jest nienormalne, jesli nienawidzisz HR to plytke beyond złamiesz na pół, i komu to opylisz niby ? kasiu Edytowane 6 października 2013 przez _Milan_ 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Gamesmaster UK - Beyond 60%, Heavy Rain: 91%Play UK - Beyond: 70%, Heavy Rain: 94% Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) A mi się wszystko podobało w HR, nawet początek. Natomiast wsadzanie sobie tampona to jest kur.wa ostra przesada. Milan, na ile starcza gra? W B2S można sobie wsadzać tampona??? Must Have! Edit: A nie jednak nie ma. 219 zł zostaje w portfelu. :confused: Edytowane 6 października 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Czemu przy premierze (pipi)owych oklepanych fpsów nie doblujecie postów i nie wstawiacie ocen w sygnaturki. Widać jak branża idzie na dno jak ktoś chce zrobić coś innego. Aż 2 gry na generacji (HR, B) a piszecie o tym wszędzie nie wspominając o CW. chyba, że gra naprawdę jest taka tragiczna to cofam swoje słowa, ale tak czy tak branzlowanie xbotów przy premierach tych gier jest niewyobrażalne. Edytowane 6 października 2013 przez Stunik Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 jest tragiczna, dobra fabuła wybroniłaby wszystkie inne minusy, niestety z tą fabuła cała reszta tworzy obraz nedzy i rozpaczy. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Jak na razie to ja widze tylko Milana, ktory sie smieje z tej gry, a on jest wybitnie antymicrosoftowy, takze cos Ci sie pomylilo. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Jezu jaki to samograj. Grałem w demko, w ten pościg na motorze. Nawet nie dało się przyfanzolić w barierki. Mało tego, nie trzeba w ogólę skrecać d-padem, a i tak dobrze jedziemy. Ma być filmowo, ale bez przesady. Tak liniowej gry i festiwalu quick time event nie było od czasów... Heavy Rain;) Cage niech się lepiej bierze za jakiś film pełnometrażowy na silniku swojej gry Aha i tak pożyczę, ukończę raz i oddam;) Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Widać jak branża idzie na dno jak ktoś chce zrobić coś innego. Można, a nawet należy robić coś innego niż kolejne szuterki i inne bzdety ale niech to ma ręce i nogi bo sztuka dla samej sztuki przecież nie ma sensu, a tak po części jest z grami Cage'a. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) Wciąż na pudełkach jeszcze nie widnieje napis - jeśli mnie nie kupisz, to umrzesz za 48h. No bez jaj. Jak mi jakiś tytuł nie siadł przed premierą to nerki nie oddaję, bo muszę zagrać. Niektórzy to dopiero zaczynają zabawę z serią Assassins Creed, ( nie o mnie mowa ) ściślej mówiąc od jedynki. A za pasem NG. Edytowane 7 października 2013 przez ChevChelios Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 fajnie kobik, jeszcze cie trzyma widze Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Zabawne, że stałeś się takim znawcą giereczek, kiedy to w żółwikach toczyłeś bekę, nie interesując się innymi tematami poza strefą grupowca. :* nie jesteś dla mnie wiarygodny jeśli chodzi o gry a tak poza tym to pamiętaj, że każdy ogra dany tytuł wg. własnego widzimisię, bez twojej zgody. 1 Cytuj
Pix 912 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Ktoś w ogóle ma zamiar rezygnować z zakupu przez narzekanie jednego gościa? Ja nie zamierzam. Takie gry nie przypadają do gustu każdemu, tak było z HR, tak samo będzie z Beyond. W dzisiejszym zalewie sequeli, prequeli, rebootów i rimejków kolejnych tytułów napakowanych oklepanymi motywami, pozycje od Quantic Dream proponują coś świeżego. Nie będę żałował ani złotówki. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Ktoś w ogóle ma zamiar rezygnować z zakupu przez narzekanie jednego gościa? Ja nie zamierzam. Takie gry nie przypadają do gustu każdemu, tak było z HR, tak samo będzie z Beyond. W dzisiejszym zalewie sequeli, prequeli, rebootów i rimejków kolejnych tytułów napakowanych oklepanymi motywami, pozycje od Quantic Dream proponują coś świeżego. Nie będę żałował ani złotówki. Z takim nastawieniem gra dostarczy Ci dużo funu! swieżość tej gry moze Cie przygniesc. 2 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Pamiętam, że przed premierą HR był mega hajp (akurat teraz tego nie ma) i po pierwszych recenzjach i opiniach Graczy (także tu na forum) generalnie był zawód. ALE koniec końców jakoś tytuł okazał się być oryginalny, ciekawy i po prostu bardzo dobry. A w ogóle niech krytycy HR nie zabierają się za Beyond. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Ktoś w ogóle ma zamiar rezygnować z zakupu przez narzekanie jednego gościa? Ja nie zamierzam. Takie gry nie przypadają do gustu każdemu, tak było z HR, tak samo będzie z Beyond. W dzisiejszym zalewie sequeli, prequeli, rebootów i rimejków kolejnych tytułów napakowanych oklepanymi motywami, pozycje od Quantic Dream proponują coś świeżego. Nie będę żałował ani złotówki. Z takim nastawieniem gra dostarczy Ci dużo funu! swieżość tej gry moze Cie przygniesc. Goście klepią to samo od Farenheita, a ludzie tu świeżość widzą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi