I3ioman 0 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Szukam kilku osób na wspólne wbicie trofea pt 'Demolishion man'. 1-2 osoby starczą, ale miło, jak będzie więcej Jak już ktoś się zgłosi to omówimy konkretną datę itd. Oczywiście działa to w 2 strony, ja pomagam Tobie, Ty pomagasz mi (Jeśli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie) Chętni: - I3ioman Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Wystarczyło w temacie o BC2 wpisać,to nie jest aż tak ważne by nowy temat zakładać. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Ja się zgłaszam. Nick: SerekTheSkate Chętnie zrobię jeszcze te trofea za zabicie z noża pięciu ziomków i rozwalenie helikoptera z działka stacjonarnego, ale to nie mus. Cytuj
I3ioman 0 Opublikowano 11 marca 2012 Autor Opublikowano 11 marca 2012 Dobra, ustawka dzisiaj o 21:00. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny, to wysyłajcie zaproszenia do mnie na PSN ( I3ioman ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi