bachoo 0 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Czy to nie m_walkiewicz pisał recki filmów do PSX-a? Jeśli tak to zobaczcie : http://www.wykop.pl/link/1070793/rezyserka-filmu-big-love-poucza-krytyka-jak-powinien-recenzowac-jej-film/ pozdr bachoo Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Piękny popis głupoty i przerostu ambicji ze strony reżyserki. Trzeba zapamiętać jej nazwisko (co swoją drogą nie będzie trudne), aby za wszelką cenę unikać jej kolejnych dzieł, bo komuś takiemu z pewnością nie należą się moje pieniądze. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Tam też jest druga część na filmwebie. Mega. Walkiewicz ją zgniótł. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Lawl, jaki butthurt. Babka nie potrafi godnie przyjąć krytyki i tyle. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Internety to poważna sprawa przetrwają, tylko najsilniejsi Basiu,to nie miejsce dla pani<pani Basia to czyta> Her reaction: My reaction: Cytuj
Gość Orson Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) najlepsze jest to, że jak nie miałem zamiaru oglądac tego filmu to teraz się zastanawiam czy tego nie zrobic...... dziwna zresztą debata, dziesiec minut rozmawiac o...jednej piosence z filmu? ok, walkiewicz użył populistycznego dissu w recenzji- robi tak wielu, choc moim zdaniem to tanie, Michałowi nie przystoi bo zacny to typ. Ale zrobił tak a nie inaczej, rezyserce puściły nerwy. Wprawdzie się skompromitowała ale pewnie film zyska sporo na oglądalności , moze wyjdzie jej to na zdrowie nawet Edytowane 11 marca 2012 przez Orson Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Szkoda, że babka nie ma konta na naszym forumku, świetny obiekt do trollowania by był. Walkiewicz kiedyś miał, to już było wystarczająco zabawne, znany krytyk przyszedł na forum konsolowe i próbował tłumaczyć konsolomaniakom o co chodzi w pisaniu o kinie. Ciekaw jestem, czy to jeszcze jest w archiwum. Ale nie o tym miałem... Widzę, że jest teraz jakaś moda na to, żeby obrażeni twórcy uświadamiali światu, że recenzje są nieprofesjonalne: http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc Edytowane 11 marca 2012 przez ogqozo 2 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Gdzie jest tekst samego Walkiewicza bo nie moge znalesc? Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Nie pamiętam na 100%, ale chyba w "Filmie". Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Szkoda, że babka nie ma konta na naszym forumku, świetny obiekt do trollowania by był. Walkiewicz kiedyś miał, to już było wystarczająco zabawne, znany krytyk przyszedł na forum konsolowe i próbował tłumaczyć konsolomaniakom o co chodzi w pisaniu o kinie. FPE jest najważniejszym forum publicznym w Polskim internecie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Nie pamiętam na 100%, ale chyba w "Filmie". w Filmie recenzje popełnił Rafał Donica, przyznał 5/6 recka Walkiewicza jest pewno na Film Web Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Gdzie jest tekst samego Walkiewicza bo nie moge znalesc? http://www.filmweb.pl/reviews/Trzeba+zabi%C4%87+t%C4%99+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-12447 Minuta szukania. 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Kur.wa a dzis manifa i w radio teksty typu "nie powinno byc Euro2012 tylko te pieniadze powinny byc przekazane na socjal". Serio, niektore kobiety powinny byc ustawowo kneblowane. Edytowane 11 marca 2012 przez Mejm Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Skoro Walkiewicz tu był,to może i Basia tu jest i czyta nasze wypowiedzi.Panowie jesteśmy sławni Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Nasz (już ex) Michał wydaje się zaskoczony, że "debata" poszła w tym kierunku (narzucanie przez reżyserkę interpretacji jej własnego filmu? Poważnie?) i takich głupot z ust Barbary. Poważnie irytujący typ kobiety, szacunek za zachowanie zimnej krwi, choć wyraźnie pod koniec jej zaczynało brakować (dobre miny Walkiego). W sumie zabawny filmik. Michał, nie odchodź! Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 I kolejny samozwańczy reżyser sprowadzony do parteru. Next target: Uwe Boll Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Za przeproszeniem, w związku z moją kulturą osobistą, co to (pipi)a jest za TWÓR- nie wiem czy to film, czy co innego, bo sądząc po zachowaniu "reżyserki" i możliwości składniowych, wypowiadanych przez nią zdań, to będzie katastrofa- Big Love? "Neguje Pan mój gust muzyczny! Tutaj jest muzyka alternatywna!". Banny, proszę Cię sprawdź to, i napisz recenzję, bo nie wiem, czy warto tracić czas Edytowane 11 marca 2012 przez famas_kg Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 cytat z recenzji M. Walkiewicza "Nie wiem, od czego zacząć. Jeśli od realizacyjnych pryncypiów, czyli aktorstwa, reżyserii, zdjęć i montażu, to nie starczy czasu. Jeśli od scenariuszowych i konstrukcyjnych detali, logiki wydarzeń i zachowań bohaterów, zabraknie miejsca." komentarz reżyserki : "miał pan ograniczoną ilość znaków w swojej recenzji ? " Z jednej strony chwalenie się ukończeniem reżyserii i filmoznawstwa, a z drugiej objawy deficytu intelektualnego. Chciała zrobić swojemu filmowi reklamę przy okazji, a wyszła z tej rozmowy antyreklama. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Z jednej strony chwalenie się ukończeniem reżyserii i filmoznawstwa, a z drugiej objawy deficytu intelektualnego. Chciała zrobić swojemu filmowi reklamę przy okazji, a wyszła z tej rozmowy antyreklama. A wyszła reklama Michała Walkiewicza, który doczekał się poświęconego sobie tematu na prestiżowym forum internetowym. Edytowane 12 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 To jest naprawdę czy oni na nas uprawiają trolling ? o_O Ta baba sie nawet wysłowić nie potrafi ... Reżyserka xD niech (pipi) do garów Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Mam nadzieję że masz tutaj na myśli ich mycie, a nie gotowanie. Do gotowania trzeba mieć mimo wszystko jakieś zdolności których owej reżyserce najwyraźniej bardzo brakuje Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Usmialem sie bardzo przy wspomnieniu zawarcia w jej filmie bardzo dobrej muzyki jeszcze bardziej alternatywnych zespolow. Wszystko teraz jest takie dobre bo alternatywne, normalnie jak edity ogoorka. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Ale nie o tym miałem... Widzę, że jest teraz jakaś moda na to, żeby obrażeni twórcy uświadamiali światu, że recenzje są nieprofesjonalne: http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc Ale du.pa boli. Film jest dobry, bo ktoś się śmiał z wyciętej połowy dialogów - ok. Edytowane 12 marca 2012 przez Hela Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Ale nie o tym miałem... Widzę, że jest teraz jakaś moda na to, żeby obrażeni twórcy uświadamiali światu, że recenzje są nieprofesjonalne: http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc Ale du.pa boli. Film jest dobry, bo ktoś się śmiał z wyciętej połowy dialogów - ok. Twórca Kac Wawa Jacek Samojłowicz pozywa Tomasza Raczka! http://www.se.pl/rozrywka/plotki/tworca-kac-wawa-jacek-samojowicz-pozywa-tomasza-raczka_244319.html Lol woot?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi