Opublikowano 11 marca 201213 l Czy to nie m_walkiewicz pisał recki filmów do PSX-a? Jeśli tak to zobaczcie : http://www.wykop.pl/link/1070793/rezyserka-filmu-big-love-poucza-krytyka-jak-powinien-recenzowac-jej-film/ pozdr bachoo
Opublikowano 11 marca 201213 l Piękny popis głupoty i przerostu ambicji ze strony reżyserki. Trzeba zapamiętać jej nazwisko (co swoją drogą nie będzie trudne), aby za wszelką cenę unikać jej kolejnych dzieł, bo komuś takiemu z pewnością nie należą się moje pieniądze.
Opublikowano 11 marca 201213 l Internety to poważna sprawa przetrwają, tylko najsilniejsi Basiu,to nie miejsce dla pani<pani Basia to czyta> Her reaction: My reaction:
Opublikowano 11 marca 201213 l najlepsze jest to, że jak nie miałem zamiaru oglądac tego filmu to teraz się zastanawiam czy tego nie zrobic...... dziwna zresztą debata, dziesiec minut rozmawiac o...jednej piosence z filmu? ok, walkiewicz użył populistycznego dissu w recenzji- robi tak wielu, choc moim zdaniem to tanie, Michałowi nie przystoi bo zacny to typ. Ale zrobił tak a nie inaczej, rezyserce puściły nerwy. Wprawdzie się skompromitowała ale pewnie film zyska sporo na oglądalności , moze wyjdzie jej to na zdrowie nawet Edytowane 11 marca 201213 l przez Orson
Opublikowano 11 marca 201213 l Szkoda, że babka nie ma konta na naszym forumku, świetny obiekt do trollowania by był. Walkiewicz kiedyś miał, to już było wystarczająco zabawne, znany krytyk przyszedł na forum konsolowe i próbował tłumaczyć konsolomaniakom o co chodzi w pisaniu o kinie. Ciekaw jestem, czy to jeszcze jest w archiwum. Ale nie o tym miałem... Widzę, że jest teraz jakaś moda na to, żeby obrażeni twórcy uświadamiali światu, że recenzje są nieprofesjonalne: http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc Edytowane 11 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 11 marca 201213 l Szkoda, że babka nie ma konta na naszym forumku, świetny obiekt do trollowania by był. Walkiewicz kiedyś miał, to już było wystarczająco zabawne, znany krytyk przyszedł na forum konsolowe i próbował tłumaczyć konsolomaniakom o co chodzi w pisaniu o kinie. FPE jest najważniejszym forum publicznym w Polskim internecie.
Opublikowano 11 marca 201213 l Nie pamiętam na 100%, ale chyba w "Filmie". w Filmie recenzje popełnił Rafał Donica, przyznał 5/6 recka Walkiewicza jest pewno na Film Web
Opublikowano 11 marca 201213 l Gdzie jest tekst samego Walkiewicza bo nie moge znalesc? http://www.filmweb.pl/reviews/Trzeba+zabi%C4%87+t%C4%99+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-12447 Minuta szukania.
Opublikowano 11 marca 201213 l Kur.wa a dzis manifa i w radio teksty typu "nie powinno byc Euro2012 tylko te pieniadze powinny byc przekazane na socjal". Serio, niektore kobiety powinny byc ustawowo kneblowane. Edytowane 11 marca 201213 l przez Mejm
Opublikowano 11 marca 201213 l Skoro Walkiewicz tu był,to może i Basia tu jest i czyta nasze wypowiedzi.Panowie jesteśmy sławni
Opublikowano 11 marca 201213 l Nasz (już ex) Michał wydaje się zaskoczony, że "debata" poszła w tym kierunku (narzucanie przez reżyserkę interpretacji jej własnego filmu? Poważnie?) i takich głupot z ust Barbary. Poważnie irytujący typ kobiety, szacunek za zachowanie zimnej krwi, choć wyraźnie pod koniec jej zaczynało brakować (dobre miny Walkiego). W sumie zabawny filmik. Michał, nie odchodź!
Opublikowano 11 marca 201213 l I kolejny samozwańczy reżyser sprowadzony do parteru. Next target: Uwe Boll
Opublikowano 11 marca 201213 l Za przeproszeniem, w związku z moją kulturą osobistą, co to (pipi)a jest za TWÓR- nie wiem czy to film, czy co innego, bo sądząc po zachowaniu "reżyserki" i możliwości składniowych, wypowiadanych przez nią zdań, to będzie katastrofa- Big Love? "Neguje Pan mój gust muzyczny! Tutaj jest muzyka alternatywna!". Banny, proszę Cię sprawdź to, i napisz recenzję, bo nie wiem, czy warto tracić czas Edytowane 11 marca 201213 l przez famas_kg
Opublikowano 11 marca 201213 l cytat z recenzji M. Walkiewicza "Nie wiem, od czego zacząć. Jeśli od realizacyjnych pryncypiów, czyli aktorstwa, reżyserii, zdjęć i montażu, to nie starczy czasu. Jeśli od scenariuszowych i konstrukcyjnych detali, logiki wydarzeń i zachowań bohaterów, zabraknie miejsca." komentarz reżyserki : "miał pan ograniczoną ilość znaków w swojej recenzji ? " Z jednej strony chwalenie się ukończeniem reżyserii i filmoznawstwa, a z drugiej objawy deficytu intelektualnego. Chciała zrobić swojemu filmowi reklamę przy okazji, a wyszła z tej rozmowy antyreklama.
Opublikowano 12 marca 201213 l Z jednej strony chwalenie się ukończeniem reżyserii i filmoznawstwa, a z drugiej objawy deficytu intelektualnego. Chciała zrobić swojemu filmowi reklamę przy okazji, a wyszła z tej rozmowy antyreklama. A wyszła reklama Michała Walkiewicza, który doczekał się poświęconego sobie tematu na prestiżowym forum internetowym. Edytowane 12 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 12 marca 201213 l To jest naprawdę czy oni na nas uprawiają trolling ? o_O Ta baba sie nawet wysłowić nie potrafi ... Reżyserka xD niech (pipi) do garów
Opublikowano 12 marca 201213 l Mam nadzieję że masz tutaj na myśli ich mycie, a nie gotowanie. Do gotowania trzeba mieć mimo wszystko jakieś zdolności których owej reżyserce najwyraźniej bardzo brakuje
Opublikowano 12 marca 201213 l Usmialem sie bardzo przy wspomnieniu zawarcia w jej filmie bardzo dobrej muzyki jeszcze bardziej alternatywnych zespolow. Wszystko teraz jest takie dobre bo alternatywne, normalnie jak edity ogoorka.
Opublikowano 12 marca 201213 l Ale nie o tym miałem... Widzę, że jest teraz jakaś moda na to, żeby obrażeni twórcy uświadamiali światu, że recenzje są nieprofesjonalne: http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc Ale du.pa boli. Film jest dobry, bo ktoś się śmiał z wyciętej połowy dialogów - ok. Edytowane 12 marca 201213 l przez Hela
Opublikowano 12 marca 201213 l Ale nie o tym miałem... Widzę, że jest teraz jakaś moda na to, żeby obrażeni twórcy uświadamiali światu, że recenzje są nieprofesjonalne: http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc Ale du.pa boli. Film jest dobry, bo ktoś się śmiał z wyciętej połowy dialogów - ok. Twórca Kac Wawa Jacek Samojłowicz pozywa Tomasza Raczka! http://www.se.pl/rozrywka/plotki/tworca-kac-wawa-jacek-samojowicz-pozywa-tomasza-raczka_244319.html Lol woot?!