Skocz do zawartości

Call of duty Black Ops 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

I jak tam, dużo już ludzi ma na friendlistach Czarnego Klopsa 2?

Gość Dr.Suess
Opublikowano

Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS.

mam na x360 i kody działają, ale tam są inne dlc

Gość DonSterydo
Opublikowano

Trochę gra ale trzeba sobie zadać pytanie jak długo :P

Pytam się bo jest 17.00 prawie, a u mnie tylko jedna osoba z całej listy ma grę. No nie połapałbym się, że dzisiaj premiera :P

Opublikowano (edytowane)

Hej - ta gra mi pierwszy raz zrobiła nie tyle co slide show co włączyła slow motion - i naprawdę to przeszkadzało w grze. Pierwszy raz widzę takie coś w COD'zie w singlu i pierwszy raz mi to po prostu przeszkadza - skończyłem 3 misję i tam na koniec gra załapała niezłego przymuła na jakieś 20 sekund dwa razy - co prawda dużo się działo ale jak dotąd nie pamiętam takiego czegoś w żadnym COD'zie... Nie jestem jakimś maniakiem i nie liczę klatek no ale (pipi)a... W drugiej misji też silnik miał chyba problem żeby się wyrobić ale było to trochę dziwne bo dotyczyło tylko sterowanej przeze mnie postaci.

I to jak dotąd najłatwiejszy COD w jakiego grałem - i jakoś tak mam wrażenie że się mało nastrzelałem, tutaj coś odpaliłem, tutaj zahackowałem i tak w sumie przebiegłem te 3 misje - nigdzie się nawet nie zatrzymałem żeby postrzelać :confused: . Co prawda to początek ale myślałem że na Veteranie będzie to chociaż poziom MW3...

Gram w ver. na PS3.

Tony Todd nie dość że podkłada głos Adm. Briggsowi to jeszcze dał mu swoją twarz xD

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje.

Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać.

Opublikowano

od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje.

Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać.

Minusy grania na premiere,w Cod na ps3.

Opublikowano (edytowane)

Grałem od 17, w dwóch grach miałem lagi, wszystkie ukończyłem. Widać, że dzisiaj premiera :).

Nuketown sprawdził ktoś? Fajnie go odnowili. Roz(pipi) większy niż w BO1 :).

Edytowane przez Afroman
Opublikowano

JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!!

Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana...

W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM.

Dno wieksze niz na premiere MW3

Opublikowano

Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... :wacko:

Gość Szprota
Opublikowano

JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!!

Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana...

W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM.

Dno wieksze niz na premiere MW3

Za co dostałes czasowego bana?

Opublikowano

No wlasnie za nieukonczone mecze... a to tylko i wylacznie ich wina, bo ja nawet jakbym cholernie dostawal w dupe, co raczej sie nie zdarza, to i tak nie wychodze i gram do konca. (pipi)stwo.

Opublikowano

Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3.

Opublikowano (edytowane)

Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... :wacko:

No ja kupiłem dlatego że do ewentualnego multi na FR na PS3 mam prawie 100 osób a na X'sie 20. Z czego na X'sie to większości hejterzy COD'ów wszelakich więc...

Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3.

Nie grałem jeszcze w multi - ale z ciekawości zapytam - zrobiłeś tą opcjonalną instalację tekstur czy jeszcze nie?

Edytowane przez Kyo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Beka jak cholera - u mnie ledwie 2 osoby mają BO2 (mam samych Polaków). Przy poprzednich premierach było dużo więcej :P