Gość Soul Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Tak KS jest mało, ogólnie ciężko coś ugrać... Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 I jak tam, dużo już ludzi ma na friendlistach Czarnego Klopsa 2? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Trochę gra ale trzeba sobie zadać pytanie jak długo Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 a jak single w sumie tylko mw 3 mi sie nie podobal a singla bym lyknal. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS. mam na x360 i kody działają, ale tam są inne dlc Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Trochę gra ale trzeba sobie zadać pytanie jak długo Pytam się bo jest 17.00 prawie, a u mnie tylko jedna osoba z całej listy ma grę. No nie połapałbym się, że dzisiaj premiera Cytuj
kaczor6c 0 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 mi jeszcze nie przyszła na xbox 360 , do której poczta polska rozwozi paczki ? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Dzisiaj juz Ci raczej nie przyjdzie, moze sasiadowi podrzucil? Cytuj
powergame139 0 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Mam mały problem ps3 sześć razy podczas trybu zombi się zawiesiła, podczas rozgrywki jak i w menu, ma może też ktoś tak? A grałem może 3 godzinki. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Hej - ta gra mi pierwszy raz zrobiła nie tyle co slide show co włączyła slow motion - i naprawdę to przeszkadzało w grze. Pierwszy raz widzę takie coś w COD'zie w singlu i pierwszy raz mi to po prostu przeszkadza - skończyłem 3 misję i tam na koniec gra załapała niezłego przymuła na jakieś 20 sekund dwa razy - co prawda dużo się działo ale jak dotąd nie pamiętam takiego czegoś w żadnym COD'zie... Nie jestem jakimś maniakiem i nie liczę klatek no ale (pipi)a... W drugiej misji też silnik miał chyba problem żeby się wyrobić ale było to trochę dziwne bo dotyczyło tylko sterowanej przeze mnie postaci. I to jak dotąd najłatwiejszy COD w jakiego grałem - i jakoś tak mam wrażenie że się mało nastrzelałem, tutaj coś odpaliłem, tutaj zahackowałem i tak w sumie przebiegłem te 3 misje - nigdzie się nawet nie zatrzymałem żeby postrzelać :confused: . Co prawda to początek ale myślałem że na Veteranie będzie to chociaż poziom MW3... Gram w ver. na PS3. Tony Todd nie dość że podkłada głos Adm. Briggsowi to jeszcze dał mu swoją twarz xD Edytowane 13 listopada 2012 przez Kyo Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać. Minusy grania na premiere,w Cod na ps3. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 ale wczoraj przed premiera bylo super, widocznie za duzo ludzi sie wbilo: Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Tradycyjnie każdy multiplatformer na ps3 jest najgorszy, i to bez żadnej złośliwości. Edytowane 13 listopada 2012 przez mars75 Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. To samo bylo z MW2, BO, MW3... nic nowego. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Grałem od 17, w dwóch grach miałem lagi, wszystkie ukończyłem. Widać, że dzisiaj premiera . Nuketown sprawdził ktoś? Fajnie go odnowili. Roz(pipi) większy niż w BO1 . Edytowane 13 listopada 2012 przez Afroman Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!! Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana... W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM. Dno wieksze niz na premiere MW3 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!! Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana... W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM. Dno wieksze niz na premiere MW3 Za co dostałes czasowego bana? Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 No wlasnie za nieukonczone mecze... a to tylko i wylacznie ich wina, bo ja nawet jakbym cholernie dostawal w dupe, co raczej sie nie zdarza, to i tak nie wychodze i gram do konca. (pipi)stwo. Cytuj
vAHeR 52 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... No ja kupiłem dlatego że do ewentualnego multi na FR na PS3 mam prawie 100 osób a na X'sie 20. Z czego na X'sie to większości hejterzy COD'ów wszelakich więc... Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3. Nie grałem jeszcze w multi - ale z ciekawości zapytam - zrobiłeś tą opcjonalną instalację tekstur czy jeszcze nie? Edytowane 13 listopada 2012 przez Kyo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Beka jak cholera - u mnie ledwie 2 osoby mają BO2 (mam samych Polaków). Przy poprzednich premierach było dużo więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi