kubson 3 189 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 cale szczescie ze na x360 nie ma takich problemow z multi wczoraj wieczorem / nocy pogralem i nie bylo zadnych problemow uff, mapy sa bardzo fajne, duzo lepsze niz w mw3 no i jest duzo mniejszy chaos jak dla mnie na + co do singla rozegralem 2 misje na normalnyym poziomie trudnosci i moze faktycznie zacze od nowa na veteranie skoro nie daje tak popalic Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 rozbawiło mnie to, że jak ze znajomym gram w przeciwnych drużynach to po śmierci kilka sekund Cię słychać, można wtedy posłać kilka ciepłych słów ;] To chyba w każdym Callu było, z czego z upodobaniem korzystałem Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 (edytowane) Skończyłem kampanię. Tak jak przeczuwałem, jedynka pod tym względem lepsza. Drony i te misje w niedalekiej przyszłości nie dają takiej frajdy jak Zimna Wojna w jedynce. I nie wyobrażam sobie (!) by w tego Black Opsa grać na niższym poziomie niż Veteran. Grajcie na Veteranie - nie bójcie się tego poziomu trudności, bo wcale nie jest trudno. To jest normal+/hard- w dawnych grach. Im nowsza część, tym prostsza gra. Na niższym poziomie trudności przez grę się chyba przebiega, na szczęście nie próbowałem Mogli też sobie darować ten koncercik na końcu. Kto skończył, wie o czym mówię Potem jak sie gra drugi raz, to ma się w głowie ten koncert i główny bad guy budzi politowanie Choć kawałek świetny. Edytowane 15 listopada 2012 przez [InSaNe] Cytuj
powergame139 0 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Wpisalem kod na nuktawn i mam ale w multiplayer, cży jest nuktawn w trybie zombi? Cytuj
HUNTER297 7 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Wpisalem kod na nuktawn i mam ale w multiplayer, cży jest nuktawn w trybie zombi? Nuketown Zombies jest dostępny tylko z edycja Hardened lub Care Package Cytuj
gozda 0 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 niby zmów cod ale jakoś inaczej mi się w to gra:) narazie straszne baty dostaję ) in plus to moim zdaniem świetne mapy masa balkoników drabinek wszędzie idzie wleź (w mw3 była prostota do bólu) mniejszy chaos mniej badziewia lata po niebie (sam na kilka meczy może raz albo dwa jakiegoś killstreka ustrzeliłem )/ in minus to hm faktycznie jeszcze żadna broń mi nie podeszła jakieś takie nijakie zabawki na kapiszony, no i resy do poprawy bo padaka straszna. W ogólnym rozrachunku myślałem że będzie gorzej ale jest całkiem całkiem, znów będziemy psioczyć że to samo co rok temu ale co tam i tak wszyscy będą grać do następnego coda:)) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 (edytowane) To chyba najslabszy COD od lat pod wzgledem singla. Dzwiek jest jeszcze slabszy niz w MW, a oskryptowane misje albo totalnie juz mi sie przejadly, albo po prostu juz nie robia zadnego wrazenia, niektore zas sa juz tak przegiete, ze az glupie. w Fabule tez sie nie wciagnalem zbytnio, mam 2025r a chlopaki z wywiadu trafiaja na opowiadanko do domu starcow... Srednion tez podobaja mi sie proby infitracji, badz obrony danej bazy, ale moze na Veteranie panuje zbyt duzy chaos. jestem naprawde fanem COD, ale poki co na tej czesci sie zawiodlem... O dziwo gra za to posiada jeden z najlepszych trybow multiplayer w jakie gralem. Az przyjemnie sie gra. Jutro z kumplem sprawdzimy Zombie, ale jezeli beda tak wciagac jak fale w MW, to na bank troche przy tej grze posiedze! Edytowane 16 listopada 2012 przez easye 1 Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 jutro wieczorem mogę zombie! ;* Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Kampania w jedynce była dużo lepsza to fakt, ale i tak nie jest tak źle. milo się zaskoczyłem ze są 4 zakończenia i ponoc rzeczywiście decyzje które podejmujemy maja tam jakiś wpływ ciekawe czy znacząco czy jednak na jedne kopyto. Jak skończę cala kampanie, nabije prestiż oraz ogram zombie, dam ostateczna opinie ale póki co Black Ops zjada Mw2 & 3 na śniadanie pod każdym względem Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Mi od wczoraj nie wyszukuje meczy, masakra jakaś, nic nie idzie pograć Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Mi od wczoraj nie wyszukuje meczy, masakra jakaś, nic nie idzie pograć U mnie spoko, wszystko ładnie śmiga. Spróbuj zmienić preferencje wyszukiwania na najlepsze, nieraz wyszukuje trochę dłużej Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Mi od wczoraj nie wyszukuje meczy, masakra jakaś, nic nie idzie pograć Wczoraj bylo 0 problemow. Nie wiem jak dzis. Za to w Srode byla masakra. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 no i dupa, dzisiaj rano chciałem zagrać i serwery niedostępne. Spróbuj ponownie później Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 no i dupa, dzisiaj rano chciałem zagrać i serwery niedostępne. Spróbuj ponownie później Dziwne to, bo dziś od 7 do 9 rano grałem bez najmniejszych problemów. Raz mnie rozłączyło po zmianie hosta. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 ale macie lipe, na xboxie wszystko smiga, wczoraj w nocy bylo cos 720 tys osob i nic nie lagowalo, skonczylem kampanie, w sumie taka sobie, zakonczenia bez rewelacji, jedynie sie wkurzylem bo przez przypadek odpalilem nowa kampanie i mi pokasowalo challenge ;/ bedzie trzeba grac od nowa i w sumie bede sie staral o najlepsze zakonczenie, ewentulanie zobacze je na youtube Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) No to najwyzej pozbierasz intele Chalenge to ta obrona baz? Edytowane 17 listopada 2012 przez easye Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 nie, challenge to masz jakies glupoty do wykonania w kazdej misji np zabic 10 typa z maczety itd w sumie jest to potrzebne do achievementa tylko, jak ponownie sie wezme za kampnanie to pewnie na regular zeby szybko obleciec i wszedzie dokonac dobrego wyboru teraz czas na multi oraz zombie Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Nawet nie wiedzialem, ze sa 2 zakonczenia Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) z tego co wyczytalem to sa 4 tutaj info jakie decyzje trzeba podjac http://www.gamefront.com/black-ops-2-endings-guide/ Edytowane 17 listopada 2012 przez kubson Cytuj
YN79 1 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Witam! Jestem Liderem klanu HitTerS, grającego na platformie PS3. Jesteśmy wileokrotnymi Mistrzami Polski wcześniejszych części CoD w rozgrywkach on-line. Naszym kolejnym przystankiem jest właśnie BO2, stąd też rozpoczynamy nabór do naszej drużyny. Mam nadzieję, że na forum ppe znajdą się chętni do pomocy w wywalczeniu kolejnych mistrzostw na rodzimej i światowej scenie, tacy, którym znudziła się walka w pojedynkę, charyzmatyczni teamwork'erzy. Generalnie poszukujemy ambitnych graczy, od których oczekujemy: - bardzo dobrej komunikacji (HS obowiązkowy) - zagospodarowania czasu na grę w godzinach wieczornych - nieprzeciętnego skill'a - wysokiej kultury osobistej Jeżeli spełniasz nasze podstawowe wymagania i jesteś zainteresowany walką o najwyższe trofea złóż swoje podanie. Aby to zrobić odwiedź dział Rekrutacji na stronie klanu. Osoby, które przypadną nam do gustu zaprosimy na testy. Pozdrawiam YN79 1 2 Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 ku.rva tyle lagu co jest w tej grze dawno nie widzialem, nawet to ustawienie preferencji niewiele daje, niech to jakos naprawia... Cytuj
Boomcio 4 056 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Ja lagów nie uświadczyłem,ale gra zawiesza mi konsolę w ten sposób ,że po ponownym włączeniu sprawdza pliki Cytuj
powergame139 0 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 W trybie zombi są tylko trzy lokacje? Cży jest ich więcej może jakieś się odblokuje? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 http://www.eurogamer.pl/videos/call-of-duty-black-ops-2-rozgrywka-wideo Ale kompletna porazka. W zadnym CoDzie wczesniej nie bylo takiej roznicy. Przeciez na PS3 to jest chyba rozdzielczosc 600x800. Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 http://www.eurogamer...rozgrywka-wideo Ale kompletna porazka. W zadnym CoDzie wczesniej nie bylo takiej roznicy. Przeciez na PS3 to jest chyba rozdzielczosc 600x800. Bzdura, gram na PS3, mam stabilny framerate a tekstury nawet w połowie nie są tak blurry jak na tym filmiku ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi