Gość Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 (edytowane) Single to porażka dla mnie, kosmiczne klimaty itd, zero wczuwki miałem. Ale raczej o multi pytasz, znudziło mi się szybciej niż BO1, wbiłem 2 prestiże, gdzie w poprzedniej z 5, 6. Ale mi się CoDy szybko nudzą więc zależy czego się oczekuje. To samo co w singlu czyli bronie nie robią klimatu, te z 1ki to był sam miód (Olimpia majpreszys;]), killstreaki zamieniono na scorestreaki co jest na +, na + mniej badziewia latającego nad głową, więcej walki ziemia-ziemia ; ) perki jakieś nieprzydatne się wydają i poza szybkim biegiem mogłbym grać z czymkolwiek. Nóż ładnie działa, nie namierza, nie jest spowolniony. Lag potrafi w(pipi)ić jak strzały w środek typa nie wchodzą, mapy średnio udane, najwięcej grałem na nuketown co mówi samo za siebie (stara mapa i chaos, a jednak). Do tego ten zassrany auto aim przecież jeszcze, mocno odczuwalny, no i celowniki z wykrywaczem celu (zaznacza Ci żołnierzy w czerwone romby, także raj dla kamperów, mega ułatwienie). Jakbym miał polecić to bym nie polecił, ot jak się komuś nudzi i chce postrzelać. Na szczęście mój BO2 magicznie zmienił się w FarCry3, dziękuję ci Święty Mikołaju i tobie Rudolfie za szybką dostawę, zjedz marchewki. Gdzie czasy BC2, BC2 Vietnam, gdzie grać w FPSy to brzmiało dumnie xp Edytowane 22 grudnia 2012 przez Gość Cytuj
czapa 671 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Trofea też są zpipane. Poddaje się i nie robię, te challenge w misjach to przegięcie. Grę na veteranie łyknąłem bez problemu ale tutaj wymiękam. Cytuj
Gość Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Jak tam po ostatnim patchu? Czy tylko ja mam wrażenie, że pozmieniali coś w respach? Jak dla mnie to na minus, łatwiej wylądować w pobliżu wrogiego teamu niż wcześniej. Najbardziej odczuwalne na Hijacked. Teraz jeszcze łatwiej o zgon Cytuj
Janush 224 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Moje opinia na temat BO2. Nie bądźcie surowi, bo to jeden z moich pierwszych komentarzy Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 Szukam chętnych do wspólnych potyczek w DM dróżynowych, jak coś mój login czarek250885 Jak coś ślijcie zapy pozdrawiam Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Miał ktoś problemu z przesyłaniem clipów na youtube, z poziomu konsoli? Udało mi się to dosłownie raz, a wszystkie pozostałe próby kończyły się errorem gdzieś w trakcie renderowania. Wersja PS3, żeby jasne było. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Ruv2xMLuaoA Fajnie te mapy się prezentują. Ta ze śniegiem przypomina mi array z black ops 1, a ta na pustyni z world at war castle. Ogólnie nie wiem czy wy też tak macie, ale według mnie te części coda w których jest więcej życia (modern warfare 1 i black ops 1) są lepsze od pozostałych. Edytowane 10 stycznia 2013 przez terror Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Zapraszamy na kolejny turniej z serii 1DayCup 1vs1 Nuketown zapisy na stronie www.consolescups.pl.Gramy już w niedzielę Cytuj
Janush 224 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Komentarz na temat nowej generacji konsol. Cytuj
powergame139 0 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 witam mam problem z black opsem 2 , odkad dostałem nowy modem do neta bo stary padl , to nie mogę się polaczyc z serwerem wyskakuje error , na każdej innej grze jest spoko , tylko w black opsie , mam ktoś może jakiś pomysl co zrobić ? Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Consoles Cups organizuje Mistrzostwa BO2 4 vs 4. Sprawdźcie: http://www.consolescups.pl/2013/01/bo2-4vs4-mistrzostwa-consoles-cups-zapisy/ Jeżeli chcecie pograć na poziomie wyższym niż na publiku zbierajcie i zapisujcie swoje drużyny. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Kto by się spodziewał :O Nowe call of duty w 2013 Cytuj
pidzem 0 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 chętnie bym pograł w kampanię black ops 3 może trochę więcej by o reznovie powiedzieli albo jakiś mini prequel Cytuj
Janush 224 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Mazzeo nawet tobie się spodoba Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Czaicie bazę - BO2 ma mieć mikrotransakcje. Tutaj jest link do raportu IGN: http://uk.ign.com/articles/2013/03/12/call-of-duty-black-ops-2-getting-vanity-microtransactions?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social Ponoć wpierw mają być na X360 (może już są - nie mam jak sprawdzić), a później na PS3 i PC. MAKABRA!!! Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Kto by się spodziewał :o Nowe call of duty w 2013 Jakiś gościu twierdzi, że ma info. Na ile prawdziwe, nie mam pojęcia...: Call of Duty: Ghosts. Activision toyed with Call of Duty: Phantoms, but settled on Ghosts. Steering away from "Modern Warfare" to start its own thing, though is still kinda Modern Warfare 4. Set in the future, kind of like Black Ops, but with current generation weaponry. Some plot event forces people of that time period to use our generation weapons. Dynamic loading screens, as in the traditional loading countdown is replaced with some kind of animated sequence (rappel in from chopper, sneak in, etc). Movement changes. Dash->slide+shooting. Corner peeking. Prone left/right roll. Spec Ops gone, replaced with new mode. Team aiming for more destructive environments. Working in single player, but team is having some issues with implementing it in multiplayer. Launching only on next generation consoles: NextBox, PlayStation 4, and PC. Reveal sometime around the start of May. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 (edytowane) Oglądam tego gościa od dłuższczego czasu już (parę miesięcy) i muszę powiedzieć, że człowiek jest ogarnięty. Jeżeli to info byłoby mało pewne to by o tym powiedział (mówi, że info jest od gościa który pracuje nad codem i mu bardzo ufa). Myślę więc, że jest to baardzo możliwe. Edytowane 22 marca 2013 przez terror Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Jest jakas forumowa ekipa do gry ? Cytuj
aresOMFG 1 Opublikowano 23 kwietnia 2013 Opublikowano 23 kwietnia 2013 mam pytanie czy tylko mi wyskakuje komunikat ze serwery sa off? nie moge w ogóle wejść w multiplayer, od południa tak mam sprawdzam status na www ale tam wszystko jest ok. Boty działają ale multik nie Cytuj
Solid_Snake_1 0 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) Mam taka sprawe DLC kupione na polskim Marketplace bedzie dzialac z angielska wersja BO2 ? Edytowane 17 czerwca 2013 przez Solid_Snake_1 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Jak kupowałem do Black Ops 1 DLC to z polskiego marketplace działały tylko z polską wersją. Obawiam się, że w przypadku black ops 2 będzie podobnie. Swoją drogą podziwiam, że jesteś w stanie wydać 60zł na 4 mapki do multi i jedną zombies Kiedyś byłem fanem coda, ale po tym co oni teraz odwalają z ghostem przestałem nim być. Niestety ;/ Cytuj
Tony111 0 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 Ostatnio wróciłem do BO 2 dopiero dzisaj przeszedłem całą kampanie od premiery trochę minęło ale koniec mnie rozwalił http://www.youtube.com/watch?v=dgv4PjH99NM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi