Janush 224 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Fajnie to wygląda, na pewno ma mega klimat http://www.youtube.com/watch?v=sEOE_Y8zx-8 Edytowane 10 sierpnia 2013 przez terror Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 gra ktoś jeszcze online?? mój ID: PRQc (HS jest) z chęcią pogram z kims z headsetem Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 gra ktoś jeszcze online?? mój ID: PRQc (HS jest) z chęcią pogram z kims z headsetem Ja też chętnie z kimś pogram, otworzę tylko piwko i siadam:) mój nick czarek250885, jak coś do zobaczenia w grze. Cytuj
Duki 105 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Ja takze z checia pogram z kims na multi, moj nick - Duki360PL (posiadam headset). Cytuj
mortis20 0 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Mam problem otóź podczas ładowania mapy Mob of the dead zawiesza mi się konsola, jest tak za każdym razem, macie jakieś pomysły co zrobić ? Cytuj
swintuch_elegantuch 0 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Mam tak samo jak kolega wyżej czy ktos cos wie na ten temat znajomi posiadający angielska wersje oraz niemiecka widze ze grają na Mob of the Dead mi natomiast zwiesza sie na samym początku ładowania planszy prosze o pomoc ściągnięcie dodatku ponownie nic nie dało Cytuj
esio410@wp.pl 2 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Chciałby ktoś pograć? psn id: fyhujk8 Cytuj
cyganeczka1709 0 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Witam , jesli ktos jeszcze gra to zapraszam cyganeczka1709 i sokal1981 Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 ja też chętny na partyjkę, cod kupiony parę dni temu: psn id: PL--DAVID Cytuj
mr.suchy 5 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Ktoś gra jeszcze w Zombie ? i wchodzi powyżej 25 rundy w tranzicie ? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Gra ktoś jeszcze w mp? Ostatnio zmieniłem router i nie wiem czy to wina routera ale mam takie jakby przycinanie/lag w grze, tez tak macie? Cytuj
jimmy 1 272 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Jestem na świeżo i stwierdzam obrzydliwy sequel. Wszystko tu jest gorsze od oryginału i jakby hmm...robione przez kogoś innego? A to przecież znów Treyarch i to tylko 2 lata po pierwszym Black Opsie! Dziwaczny patos, cringe i, co najgorsze w kontynuacjach - odkręcanie pierwowzoru (Woods żyje i jest starym dziadem na wózku wtf). Nieodległa przyszłość to całkowicie chybiony pomysł. Wyprane z klimatu piu piu z futurystycznymi giwerami i mechami (co zabawne, to rok 2025). Skoku w grafice nie ma żadnego, a przez te high tech ficzery oprawa zestarzała się bardziej niż w jedynce) Muzycznie też bez bangerów, a na nie mocno liczyłem. Fabularnie dzieją się absurdalne rzeczy, główny bohater to harcerzyk z nazwiskiem, wstawiony tak bardzo na siłę że jprdl. Czarny charakter moocno przegięty, niewiarygodny. Poboczne misje w stylu tower defence komiczne, na szczęście da się je skipować. Finał to 'wszystko wszędzie naraz', straszny rozpierdol bez ładu i składu. Na plus retrospekcje poprzedniej ekipy z lat 80., jeden mocny moment z nimi związany oraz jakieś iluzoryczne wybory fabularne ( chyba nie było tego wcześniej w serii więc spoko). Podsumowując: guano i chyba nie mam odwagi i siły podchodzić do trójeczki (znów futurystycznej). Odpaliłem sobie za to od razu Cold Wara licząc na powrót tej linii Codów do formy i jest dooobrze! A Wy jakie wspomnienia? Cytuj
ElGritar 15 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada No ja pamiętam pierwszy trailer tej gry. Masa minusów na YT, chyba pierwsza taka sytuacja w historii CoD. Tak daleki skok w przyszłość, w przypadku gdy akcja poprzedniczki działa się w czasach zimnej wojny, nie był racjonalny i nie mógł się bronić w żaden sposób. Dzisiaj ludzie dobrze wspominają tę grę imo tylko ze względu nostalgii i rozmazanego obrazu przeszłości. Pierwszy futurystyczny CoD budził taki sam wstręt, jak dzisiaj kolorowe skórki do multi. Różne drogi fabularne, i związane z tym różne zakończenia zaburzają także obraz tego, co dzisiaj w serii Black Ops można uważać za "kanon". Niestety Treyarch nigdy nie było konsekwentne w swoich działaniach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi