Skocz do zawartości

Call of duty Black Ops 2

Featured Replies

Opublikowano

Tak KS jest mało, ogólnie ciężko coś ugrać...

• Odpowiedzi 538
  • Wyświetleń 89,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

MaZZeo skoncz juz. Wszyscy wiedza,ze to w jakis sposob utrudnia rozgrywke.Ale ja np. zadko mam takie akcje. Jakos nie widze cie w temacie bf3 marudzacego na glitche.Nie lubisz CoD to nie graj/kupuj/wc

• Już przy okazji Black Opsa zrobiłem na forumie małą analizę jak ten Veteran działa, przy okazji pokazując jak tragiczny design ma ta gra. A raczej jej brak, bo twórcy ograniczają się jedynie do wrzuce

• Gram już wystarczająco długo na multi (prawie 2 prestiż), żeby stwierdzić iż ta gra posiada najgorszy multiplayer ze wszystkich części jakie ukazały się od początku istnienia serii i odkąd w nią gram

Opublikowano

Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS.

Opublikowano

I jak tam, dużo już ludzi ma na friendlistach Czarnego Klopsa 2?

Opublikowano

Trochę gra ale trzeba sobie zadać pytanie jak długo :P

Opublikowano

Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS.

mam na x360 i kody działają, ale tam są inne dlc

Opublikowano

Trochę gra ale trzeba sobie zadać pytanie jak długo :P

Pytam się bo jest 17.00 prawie, a u mnie tylko jedna osoba z całej listy ma grę. No nie połapałbym się, że dzisiaj premiera :P

Opublikowano

mi jeszcze nie przyszła na xbox 360 :( , do której poczta polska rozwozi paczki ?

Opublikowano

Dzisiaj juz Ci raczej nie przyjdzie, moze sasiadowi podrzucil?

Opublikowano

Mam mały problem ps3 sześć razy podczas trybu zombi się zawiesiła, podczas rozgrywki jak i w menu, ma może też ktoś tak? A grałem może 3 godzinki.

Opublikowano

od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje.

Opublikowano

Hej - ta gra mi pierwszy raz zrobiła nie tyle co slide show co włączyła slow motion - i naprawdę to przeszkadzało w grze. Pierwszy raz widzę takie coś w COD'zie w singlu i pierwszy raz mi to po prostu przeszkadza - skończyłem 3 misję i tam na koniec gra załapała niezłego przymuła na jakieś 20 sekund dwa razy - co prawda dużo się działo ale jak dotąd nie pamiętam takiego czegoś w żadnym COD'zie... Nie jestem jakimś maniakiem i nie liczę klatek no ale (pipi)a... W drugiej misji też silnik miał chyba problem żeby się wyrobić ale było to trochę dziwne bo dotyczyło tylko sterowanej przeze mnie postaci.

I to jak dotąd najłatwiejszy COD w jakiego grałem - i jakoś tak mam wrażenie że się mało nastrzelałem, tutaj coś odpaliłem, tutaj zahackowałem i tak w sumie przebiegłem te 3 misje - nigdzie się nawet nie zatrzymałem żeby postrzelać :confused: . Co prawda to początek ale myślałem że na Veteranie będzie to chociaż poziom MW3...

Gram w ver. na PS3.

Tony Todd nie dość że podkłada głos Adm. Briggsowi to jeszcze dał mu swoją twarz xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje.

Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać.

Opublikowano

Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać.

Minusy grania na premiere,w Cod na ps3.

Opublikowano

ale wczoraj przed premiera bylo super, widocznie za duzo ludzi sie wbilo::)

Opublikowano

Tradycyjnie każdy multiplatformer na ps3 jest najgorszy, i to bez żadnej złośliwości.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

To samo bylo z MW2, BO, MW3... nic nowego.

Opublikowano

Grałem od 17, w dwóch grach miałem lagi, wszystkie ukończyłem. Widać, że dzisiaj premiera :).

Nuketown sprawdził ktoś? Fajnie go odnowili. Roz(pipi) większy niż w BO1 :).

Edytowane przez Afroman

Opublikowano

JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!!

Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana...

W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM.

Dno wieksze niz na premiere MW3

Opublikowano

Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... :wacko:

Opublikowano

JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!!

Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana...

W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM.

Dno wieksze niz na premiere MW3

Za co dostałes czasowego bana?

Opublikowano

No wlasnie za nieukonczone mecze... a to tylko i wylacznie ich wina, bo ja nawet jakbym cholernie dostawal w dupe, co raczej sie nie zdarza, to i tak nie wychodze i gram do konca. (pipi)stwo.

Opublikowano

Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3.

Opublikowano

Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... :wacko:

No ja kupiłem dlatego że do ewentualnego multi na FR na PS3 mam prawie 100 osób a na X'sie 20. Z czego na X'sie to większości hejterzy COD'ów wszelakich więc...

Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3.

Nie grałem jeszcze w multi - ale z ciekawości zapytam - zrobiłeś tą opcjonalną instalację tekstur czy jeszcze nie?

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Beka jak cholera - u mnie ledwie 2 osoby mają BO2 (mam samych Polaków). Przy poprzednich premierach było dużo więcej :P