Opublikowano 13 listopada 201212 l Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS.
Opublikowano 13 listopada 201212 l a jak single w sumie tylko mw 3 mi sie nie podobal a singla bym lyknal.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Kupil ktos z was edycje Hardened? Nie dziala mi kod na dodatki PSS. mam na x360 i kody działają, ale tam są inne dlc
Opublikowano 13 listopada 201212 l Trochę gra ale trzeba sobie zadać pytanie jak długo Pytam się bo jest 17.00 prawie, a u mnie tylko jedna osoba z całej listy ma grę. No nie połapałbym się, że dzisiaj premiera
Opublikowano 13 listopada 201212 l mi jeszcze nie przyszła na xbox 360 , do której poczta polska rozwozi paczki ?
Opublikowano 13 listopada 201212 l Mam mały problem ps3 sześć razy podczas trybu zombi się zawiesiła, podczas rozgrywki jak i w menu, ma może też ktoś tak? A grałem może 3 godzinki.
Opublikowano 13 listopada 201212 l od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Hej - ta gra mi pierwszy raz zrobiła nie tyle co slide show co włączyła slow motion - i naprawdę to przeszkadzało w grze. Pierwszy raz widzę takie coś w COD'zie w singlu i pierwszy raz mi to po prostu przeszkadza - skończyłem 3 misję i tam na koniec gra załapała niezłego przymuła na jakieś 20 sekund dwa razy - co prawda dużo się działo ale jak dotąd nie pamiętam takiego czegoś w żadnym COD'zie... Nie jestem jakimś maniakiem i nie liczę klatek no ale (pipi)a... W drugiej misji też silnik miał chyba problem żeby się wyrobić ale było to trochę dziwne bo dotyczyło tylko sterowanej przeze mnie postaci. I to jak dotąd najłatwiejszy COD w jakiego grałem - i jakoś tak mam wrażenie że się mało nastrzelałem, tutaj coś odpaliłem, tutaj zahackowałem i tak w sumie przebiegłem te 3 misje - nigdzie się nawet nie zatrzymałem żeby postrzelać :confused: . Co prawda to początek ale myślałem że na Veteranie będzie to chociaż poziom MW3... Gram w ver. na PS3. Tony Todd nie dość że podkłada głos Adm. Briggsowi to jeszcze dał mu swoją twarz xD Edytowane 13 listopada 201212 l przez Kyo
Opublikowano 13 listopada 201212 l od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać.
Opublikowano 13 listopada 201212 l od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. Nie jestem w stanie skończyć żadnego meczu, bo zawsze wywali... Troche fail na starcie, ale można się było tego spodziewać. Minusy grania na premiere,w Cod na ps3.
Opublikowano 13 listopada 201212 l ale wczoraj przed premiera bylo super, widocznie za duzo ludzi sie wbilo:
Opublikowano 13 listopada 201212 l Tradycyjnie każdy multiplatformer na ps3 jest najgorszy, i to bez żadnej złośliwości. Edytowane 13 listopada 201212 l przez mars75
Opublikowano 13 listopada 201212 l od paru godzin calkowicie niegrywalny stal sie multi, wywala ,rozlacza , w opcjach multi laguje. To samo bylo z MW2, BO, MW3... nic nowego.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Grałem od 17, w dwóch grach miałem lagi, wszystkie ukończyłem. Widać, że dzisiaj premiera . Nuketown sprawdził ktoś? Fajnie go odnowili. Roz(pipi) większy niż w BO1 . Edytowane 13 listopada 201212 l przez Afroman
Opublikowano 13 listopada 201212 l JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!! Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana... W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM. Dno wieksze niz na premiere MW3
Opublikowano 13 listopada 201212 l Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac...
Opublikowano 13 listopada 201212 l JAKIE (pipi) PROBATION???!!!!! Nie dosc, ze gra mnie sama zmusza do restartow i co chwile uwala polaczenie to teraz jeszcze nie moge grac, bo mnie PRZEZ BADZIEWNE SERWERY, wywalilo kilka razy i mam czasowego bana... W dodatku nie dzialaja kody z edycji hardened i care, WSZYSTKIM. Dno wieksze niz na premiere MW3 Za co dostałes czasowego bana?
Opublikowano 13 listopada 201212 l No wlasnie za nieukonczone mecze... a to tylko i wylacznie ich wina, bo ja nawet jakbym cholernie dostawal w dupe, co raczej sie nie zdarza, to i tak nie wychodze i gram do konca. (pipi)stwo.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Ci co kupili gre na PS3 sami sobie winni. A byli wielokrotnie ostrzegani. Coz...Polski gracz mądry po szkodzie.Najbardziej to sie dziwie tym, ktorzy posiadaja obie konsole, a BO2 kupuja na PS3...Tylko powinszowac... No ja kupiłem dlatego że do ewentualnego multi na FR na PS3 mam prawie 100 osób a na X'sie 20. Z czego na X'sie to większości hejterzy COD'ów wszelakich więc... Jeśli chodzi o grafikę i działanie, to w ps3 jest naprawdę biednie. W multi wygląda brzydko, ale ma przynajmniej stałe 60 fps, czego nie można powiedzieć działaniu kampani. Ale jeśli chodzi o grywalność to jest imo świetnie. Już pierwsza misja zjada całą kampanię w MW3 pod względem epickości, w multi strzela się świetnie, a mapy z tych co widziałem są kapitalne, lepsze od tych nudnych z MW3. Nie grałem jeszcze w multi - ale z ciekawości zapytam - zrobiłeś tą opcjonalną instalację tekstur czy jeszcze nie? Edytowane 13 listopada 201212 l przez Kyo
Opublikowano 13 listopada 201212 l Beka jak cholera - u mnie ledwie 2 osoby mają BO2 (mam samych Polaków). Przy poprzednich premierach było dużo więcej