sosnaa 1 205 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 hahaha zacząłem właśnie grać ale żałośnie wygląda ta bitwa na początku, brak słów, co za debil wpadł na pomysł żeby zrobić takie cudo %-) w ogóle silnik tej gry nadaje się tylko i wyłącznie do multi, singiel może i efektowny ale ogólnie niezłe góvno Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) Pierwsza misja jest najgorsza ze wszystkich Kampania daje radę, choć i tak ta z Black Ops jedynki miażdzy wszystkie Edytowane 17 listopada 2012 przez [InSaNe] Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 miażdży to misja z Prypeci z czwórki. niestety ale ta seria w singlu obecnie ssie jajca, silnik jest przestarzały, gra jest brzydka a skrypty które kiedyś robiły wrażenie teraz tylko wkruviają - strzelam do typa a mu nic się nie dzieje bo zaraz ma scenkę odegrać jak wbija innemu maczete w czoło. no ale i tak miliony ludzi to kupiło Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 miażdży to misja z Prypeci z czwórki. so fucking true ! Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 To jest tak sztampowe, że napiszę to po raz wtóry: zawsze jest ględzenie po zakupie, że to samo i takie tam pierdu pierdu. Przeciez było wiadomo od dawna co będzie - nic nowego, więc po co te narzekania? Nie kupiłem gry na premierę bo dla mnie to już przegięcie sprzedawac to samo tyle razy a co za dużo to i świnia nie zeżre. Ludzie zapłaciliście te 200 zł i to się liczy a co potem to już nie jest Activision zmartwienie. To niby wina cwaniaków że chcą zarobić? Jak byście nie kupili doszliby do wniosku, że pora skończyć tą lipę a tak... 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Panowie jest jakis forumowy klan w black ops 2? Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Chyba nie ma (jeszcze) bo ruchu i tylu zapaleńców co przy BFie to tu nie widać, ale jak multi będzie dobre to się zagęści. Już wkrótce powinienem być zaopatrzony w swoją kopię, pozniej tylko ogarnę singla multi i mogę działać w jakimś forumingowym graniu. 3 miesiące temu BF3 gierzyłem, i odstawienie FPSów daje znać o sobie, klawisz R1 jest ewidentnie zaniedbany . Serdżu, Danielski jak wasz postęp w zdobywaniu BO2? Zombi czekają ;] Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Szukam ekipy na dzisiejsze wieczornie napieprzanie w zombiaków. Godzina około 21-22, jak wrócę z uczelni, aż do oporu. Najlepiej ludzie z HS'ami. PS: trzeba pobić 27lvl na farmie Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Carolek ja odpuszczam w tym roku juz tylko hitman:) podepne neta i wracam do bf3 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Ale sa teraz lagi. Jak ja ''kocham'' psn.Jedynie w nocy mozna normalnie grac. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 No i niestety, Zombie także dla mnie o wiele słabsze niż fale z MW3... Ja tam się mega zawiodłem, najszlabszy singiel, mało wciagajacy tryb Zombie, jedynie multi im wyszlo.... Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 To jest tak sztampowe, że napiszę to po raz wtóry: zawsze jest ględzenie po zakupie, że to samo i takie tam pierdu pierdu. Przeciez było wiadomo od dawna co będzie - nic nowego, więc po co te narzekania? Nie kupiłem gry na premierę bo dla mnie to już przegięcie sprzedawac to samo tyle razy a co za dużo to i świnia nie zeżre. Ludzie zapłaciliście te 200 zł i to się liczy a co potem to już nie jest Activision zmartwienie. To niby wina cwaniaków że chcą zarobić? Jak byście nie kupili doszliby do wniosku, że pora skończyć tą lipę a tak... musiałbym na głowę upaść albo być pijany żeby dać 200 zł za te grę 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) Prypeć to tylko jedna misja. Black Ops 1 jako cała kampania i tak jest lepsza. Zawsze mnie bawiły zarzuty hejterów tej gry. Gra oferuje wiele. CoDy przechodzi się na Veteranie i nie jest to żaden hardkor tak jak kiedyś, bo Veteran jest prosty. To taki hard a nawet normal + w dawnych grach. Kampania (za(pipi)ista) w CoD jest na 7-8 godzin, czyli standard w dzisiejszych czasach. Żadna kampania w żadnej ze STRZELANIN FPP nie ma tak intensywnej, efektownej i wciągającej kampanii, jak CoD. Obchodzą mnie losy Price'a, Woods'a, Mason'a, Hudson'a i innych bohaterów. Myślisz CoD - od razu przypomina się ikona serii, czyli wąsaty kapitan z SAS John Price Kupujemy grę za 169zł w Tesco. Co mamy oprócz kampanii? Odniosę się do CoD jako całości, czyli uwzględniając również serię od Infinity Ward. Mamy Spec Opsy, mamy tryb "Przetrwanie" (horda), mamy tryb "Zombie" i wreszcie mamy multiplayera, czyli najbardziej żywotny tryb multi oprócz serii Halo na Xbox'a. Ze zgraną ekipą są to nieskończone pokłady miodu. W Black Ops 2 doszła jeszcze taka jakby mini strategia, czyli obrona bazy - mamy do wyspozycji oddziały komandosów, mechy, łaziki, wieżyczki itd. Jest eskorta konwoju, atak na rozbity samolot, parę zakończeń. Łatwo zatem zauważyć, że jakieś absurdalne zarzuty o krótkiej grze można o kant dupy rozbić. Jest to król multiplayera i tak jak ja nie przepadałem za multiplayerem w tej serii, tak po z(pipi)anym Battlefieldzie 3 w wersji na konsole, przesiadłem się właśnie na CoD. Taki BF 3 może w każdym aspekcie buty czyścić Black Ops 2. Wrociłbym za to do Bad Company 2 i również do dodatku Vietnam, szkoda tylko, że już prawie nikt w to nie gra. I na koniec - rozumiem, że gra może się nie podobać, bo nie każdemu może się wszystko podobać. Ale np. pierdzelenie o grze 4-godzinnej za 200zł jest po prostu śmieszne Żeby każda seria mogła się pochwalić takim contentem jak nowy Black Ops 2. I zazdroszczę, że Ktoś ma jeszcze przed sobą kampanię Black Ops 1, bo ta jest Mistrzostwem Świata Ps. Chętnie pogram z ogarniętymi ludźmi w multi lub zombiaki. Mój gamertag widać Edytowane 18 listopada 2012 przez [InSaNe] 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) Ile jest takich momentów, które mają potem wpływ na dalszy przebieg fabuły? Edytowane 18 listopada 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
karolmiszcz1991 1 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 W jakim aspekcie COD niszczy bfa? Mam to gre i przegralem z 400H + w BF3 Dzwiek:..z coda to pyrkaja jak zabawki,albo elektryki z asg Online:Dedykowane serwery,nie jakies smieszne hosty,ze lagi jak szparagi Strzelanie:COD zerowy recoil,W bf czuc kopa bronii Arsenal:Reskinwane bronie z MW3,5 pukawek na krzyz,w porowaniu do BF to jakas kpina Jedyny plus coda,ze chodzi w 60fps Mam BO2 i tak spapranego multi i zlagowanego nie gralem w ch00j czasu. Jak cos do dodajcie na friends na xboxa kaziuMASAKRUJE to pogram z kims w tego krola multiplayera. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 a najprostrzym - zwykłym Deatchmachu, który w BF jest tak za(pipi)isty, ze mogloby go w ogole nie być. Cytuj
karolmiszcz1991 1 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 A w codzie jest za(pipi)isty,zabijasz kogos,nagle on sie respi za toba 15 m dalej i strzela ci w plecy.. Szybka akcja chlopaki,teraz juz wiem dlaczego ludzie kochaja ta gre Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 A w codzie jest za(pipi)isty,zabijasz kogos,nagle on sie respi za toba 15 m dalej i strzela ci w plecy.. Szybka akcja chlopaki,teraz juz wiem dlaczego ludzie kochaja ta gre A w BF3 z dodatkiem CQ nie zdarzyło Ci się nic takiego jak resp za plecami?? Może za mało grałeś... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) ' timestamp='1353238876' post='2724177']Zawsze mnie bawiły zarzuty hejterów tej gry. Gra oferuje wiele. CoDy przechodzi się na Veteranie i nie jest to żaden hardkor tak jak kiedyś, bo Veteran jest prosty. To taki hard a nawet normal + w dawnych grach. Już przy okazji Black Opsa zrobiłem na forumie małą analizę jak ten Veteran działa, przy okazji pokazując jak tragiczny design ma ta gra. A raczej jej brak, bo twórcy ograniczają się jedynie do wrzucenia 4213864 ludzików na mapę, każdy z torbą granatów i aimbotem, jeden wielki chaos. ' timestamp='1353238876' post='2724177']Żadna kampania w żadnej ze STRZELANIN FPP nie ma tak intensywnej, efektownej i wciągającej kampanii, jak CoD. Polemizowałbym. Ja nie dałem rady przejść nawet dema MW3, a ponoć jest tam jedna z lepszych misji. ' timestamp='1353238876' post='2724177']Kupujemy grę za 169zł w Tesco. Za tyle już nie kupisz. ' timestamp='1353238876' post='2724177']Co mamy oprócz kampanii? Odniosę się do CoD jako całości, czyli uwzględniając również serię od Infinity Ward. Mamy Spec Opsy, mamy tryb "Przetrwanie" (horda), mamy tryb "Zombie" i wreszcie mamy multiplayera, czyli najbardziej żywotny tryb multi oprócz serii Halo na Xbox'a A dlaczego do jednego pudełka z grą wrzucasz i zombie i survival i spec opsy? Zdaje się, że w Black Ops 2 jest tylko to pierwsze. Tym samym CoD przegrywa pod względem zawartości chociażby z Halo 4, Reach czy Gears of War 3. ' timestamp='1353238876' post='2724177']W Black Ops 2 doszła jeszcze taka jakby mini strategia, czyli obrona bazy - mamy do wyspozycji oddziały komandosów, mechy, łaziki, wieżyczki itd. Jest eskorta konwoju, atak na rozbity samolot, parę zakończeń. Ile razy czytałem opinie o tym strike force to ludzie pisali że to shit. ' timestamp='1353238876' post='2724177']Łatwo zatem zauważyć, że jakieś absurdalne zarzuty o krótkiej grze można o kant dupy rozbić. No jeżeli kogoś nie interesuje multi albo tryb zombie (który dla mnie jest MEGA KUPSZTALEM) to będzie krótka. ' timestamp='1353238876' post='2724177']Żeby każda seria mogła się pochwalić takim contentem jak nowy Black Ops 2. Jak już wspomniałem - jest ich co najmniej parę. ' timestamp='1353238876' post='2724177']I zazdroszczę, że Ktoś ma jeszcze przed sobą kampanię Black Ops 1, bo ta jest Mistrzostwem Świata Ja też zazdroszczę bo oszczędziłby sobie traumatycznych przeżyć, gdyż kampania w BO1 jest tylko trochę mniej debilna jak w MW2. I widzę że BO2 kontynuuje tradycje posiadanie kretyńskiej kampanii. Ahh te ubijanie murzynów lecących na ciebie z maczetami, BORZE JAKIE TO EPICKIEŁ. Edytowane 18 listopada 2012 przez MaZZeo 4 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) co za debilna gra otwieram klatkę, pokazuje się animacja jak otwiera zamek wytrychem i tak z nudów wcisnąłem RT od strzału i korwa broń wystrzeliła mimo że obie ręce były zajęte rozpracowywaniem zamka. w tym momencie zdradziłem swoją pozycję i gejm ołver ale na szczęście w tej bardzo dobrej, czasochłonnej i wymagającej grze czekpointy są rozstawione dosłownie co 10 metrów, więc następnym razem nie popełniłem tego strasznego błędu i bez problemu przeszedłem misję. Edytowane 18 listopada 2012 przez sosnaa 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) MaZZeo bla bla bla [inSanE] I na koniec - rozumiem, że gra może się nie podobać, bo nie każdemu może się wszystko podobać. Ale np. pierdzelenie o grze 4-godzinnej za 200zł jest po prostu śmieszne Black Ops 2 to masa contentu i to jest fakt. To, że się nie podoba to inna sprawa. Dla mnie Assassin's Creed to g. popłuczyna dla casuali, ale nie usiłuję włazić w stosowny temat i na siłę uświadamiać ludzi, którym się to podoba. Edytowane 18 listopada 2012 przez [InSaNe] Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) ' timestamp='1353248393' post='2724271'] MaZZeo bla bla bla [inSanE] I na koniec - rozumiem, że gra może się nie podobać, bo nie każdemu może się wszystko podobać. Ale np. pierdzelenie o grze 4-godzinnej za 200zł jest po prostu śmieszne Black Ops 2 to masa contentu i to jest fakt. To, że się nie podoba to inna sprawa. Dla mnie Assassin's Creed to g. popłuczyna dla casuali, ale nie usiłuję włazić w stosowny temat i na siłę uświadamiać ludzi, którym się to podoba. no tak bo black ops jest bardziej hardcorowy od demon souls <yes> Edytowane 18 listopada 2012 przez sosnaa Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Ja jedynie przedstawiłem kontrargumenty na twoje pjerdolenie, więc nie pisz że "CoD ma najlepszą kampanie wśród FPSów" w tonie jakbyś miał rację niepodważalną bo to nieprawda. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) grając w te Black Ops momentami mam wrażenie, że gram w grę za 4,99 zł co w kioskach można kupić. typowa gra na szynach w której jedynie musimy strzelać, smutne. a jazda na koniu i walnie z rpg w czołgi i napiehdalające w nas helikoptery to są misję całkiem niezłe, multi wiadomo że też daję radę. ale ogólnie gra na 7= Edytowane 18 listopada 2012 przez sosnaa Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 Specjalnie dla insane'a znalazłem mój stary post ukazujący geniusz ludzi z Treyarch Wracamy do BO, aż musiałem zdjęcie zrobić bo to jest szczyt debilizmu Jak widać gra wygląda jak gó.wno mimo końcówki 2010, ale o tym wszyscy wiemy. Czerwone kreski to te dwa imbecyle Hudson i Woods, stoją ku.rwa 3 metry od okopu pełnego żółtków (żołta kreska) i generalnie mają wyje.bane na nich, twardziele nawet nie pomyślą żeby się cofnąć. Z boku siedzi jeszcze paru żołtków (fioletowa kreska) którzy również mają wyje.bane na tych imbecyli i nie będą strzelać póki JA nie podejdę bliżej. Mało tego, paru żołtków potrafi wyjść tą drogą (niebieska) nawet nie zwracając uwagi na Hudsona i Woodsa (oni na nich też nie) tylko po to, by podejść bliżej i posłać mnie do piachu 3 kulkami. Żeby było jeszcze zabawniej niektóre kitajce potrafią po prostu siąść za tym drzewkiem (zielona kreska) jak gdyby nigdy nic i nie padną, póki ja ich nie zabije. JA SIĘ PYTAM CO TO KUR.WA MA BYĆ? CZY KTOKOLWIEK Z TREYARCH MYŚLAŁ PROJEKTUJĄC TĄ GRĘ??? Niech mi nikt nie mówi że ta gra jest porządna, BŁAGAM nawet jej nie brońcie bo się ośmieszacie! Snajper Ghost Warrior nie dość że wygląda 3 razy lepiej, to jest lepiej zrobiony. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi