Ken Marinaris 374 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Premiera w US miala miejsce pare dni temu, w Europie lada dzien. Gra to sequel X-Blades wydanego lata temu, rowniez na PS3. Wydawca jest Konami, a cena nowki w sklepach online to 25 funtow, czyli znacznie taniej od innych gier. Gra zbiera raczej pochlebne opinie i z niecierpliwoscia czekam, by w nia zagrac Edytowane 14 marca 2012 przez Ken Marinaris Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Ktoś powinien chyba pojaśnić Japończykom, że takie okładki miały racje bytu jakieś 6-12 lat temu. Cycki i miecze...litości. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Ktoś powinien chyba pojaśnić Japończykom, że takie okładki miały racje bytu jakieś 6-12 lat temu. Cycki i miecze...litości. Nie ocenia się książki po okładce!!11 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 No, ja jestem święcie przekonany, że dostaniemy doskonały, niesztampowy produkt. Takie połączenie ICO, Silent Hilla 2, Heavy Raina i Metal Gear Solida. Cytuj
Best 10 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Zapewne będzie równie oryginalna jak 95% obecnie wydawanych gier. Co oczywiście nie znaczy, że będzie kiepska. Okładka faktycznie denna, ale wiadomo, że to tylko typowy zabieg marketingowy, Hamburgery pewnie rzucą się nawet nie zwracając uwagi na tytuł. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 3 czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 czerwca 2012 Gral ktos, gra jest w przystepnej cenie Ja w demo cosik pogralem, ale daje to znikome pojecie o calej produkcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi