balon 5 334 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 W dwójce jest też jakiś glich na śrubki, właśnie męczę się z final bossem, może jakiś protip? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 7 stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 stycznia 2013 Nie wiem czy jest jakiś sposób na śrubki, ale możesz powtarzać etapy latane statkiem. W tym ostatnim zestawie są dobrze płatne, a trwają mniej niż 2 minuty. Poulepszaj te mocniejsze bronie, bo nie przypominam sobie abym jakoś męczył się z bossem. Jak chcesz zdobyć jeszcze trochę kasy to pozbieraj wszystkie znajdzki (te na pustyni i lodowcu). 1 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Boss w jedynce napsuł mi sporo krwi. Ale pamiętaj, że możesz w czasie walki zamawiać amunicje - to mi uratowało dupsko. Ale bez tej super hiper broni i tak jest ciężko. Co kur.w leciało przy nim to masakra!!! Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 7 stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 stycznia 2013 Balon, jeżeli dalej masz problem to dodatkowe śrubki znajdziesz na walkach gladiatorów czy jak to się tam zwało. Zarówno te pierwsze zawody, jak i drugie. Ewentualnie sprawdź ten glitch na śrubki. http://www.youtube.com/watch?v=0Ned-R6aAE0 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Akurat ten glitch nie do końca mi trybie, tzn po jakiś 3 min robi się w końcu owca z tego robocika, a jego respawn leci na mnie z działkiem. No nic pozbieram śrubki na arenie i pomaksuje tam guna lawowego i działka do osadzania w ziemi. Mam pomaksowane jedynie rakietnicę, bomby nuke, snajperkę, robociki, blasterka i owce ale to nie styka na bossa... Brakuje mi w ostatniej fazie walki amunicji do konkretnych pukawek. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Przyznaje się nigdy w żadną grę z tej serii nie grałem, a że klasyczna trylogia stoi teraz w fajnej cenie na ps store więc przymierzam się to nadrobić. Jak to jest z poziomem trudności tutaj, coś na poziomie Jak & Daxter czy bardziej wyżyłowany? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 powiedzialbym ze mniejszy, za wyjatkiem final bossow w starej trologii problemow nie mialem, co innego np z jak2 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 @Sep, bierz i nie zadawaj takich pytan. R&C to wywazona pozycja dla kazdego. Nie ma tam zadnego "ciezkiego" momentu. Poza tym...kiedy juz uzbierasz srubek by kupic "zobaczysz co" to nic Ci sie nie oprze. We wszystkich czesciach. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi