Skocz do zawartości

Ratchet & Clank HD Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

W dwójce jest też jakiś glich na śrubki, właśnie męczę się z final bossem, może jakiś protip?

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 10,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Sep, bierz i nie zadawaj takich pytan. R&C to wywazona pozycja dla kazdego. Nie ma tam zadnego "ciezkiego" momentu. Poza tym...kiedy juz uzbierasz srubek by kupic "zobaczysz co" to nic Ci sie nie

• A co ma piernik do wiatraka? Czekasz na jakąś grę od Idol Minds?   Kolejna kolekcja (podobnie jak MGS, DMC, ICO/SotC, JAK), której nie mam zamiaru kupić z prostej przyczyny - nie mam czasu na granie

• tak

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy jest jakiś sposób na śrubki, ale możesz powtarzać etapy latane statkiem. W tym ostatnim zestawie są dobrze płatne, a trwają mniej niż 2 minuty. Poulepszaj te mocniejsze bronie, bo nie przypominam sobie abym jakoś męczył się z bossem. Jak chcesz zdobyć jeszcze trochę kasy to pozbieraj wszystkie znajdzki (te na pustyni i lodowcu).

Opublikowano

Boss w jedynce napsuł mi sporo krwi. Ale pamiętaj, że możesz w czasie walki zamawiać amunicje - to mi uratowało dupsko. Ale bez tej super hiper broni i tak jest ciężko. Co kur.w leciało przy nim to masakra!!!

Opublikowano
  • Autor

Balon, jeżeli dalej masz problem to dodatkowe śrubki znajdziesz na walkach gladiatorów czy jak to się tam zwało. Zarówno te pierwsze zawody, jak i drugie. Ewentualnie sprawdź ten glitch na śrubki.

Opublikowano

Akurat ten glitch nie do końca mi trybie, tzn po jakiś 3 min robi się w końcu owca z tego robocika, a jego respawn leci na mnie z działkiem. No nic pozbieram śrubki na arenie i pomaksuje tam guna lawowego i działka do osadzania w ziemi. Mam pomaksowane jedynie rakietnicę, bomby nuke, snajperkę, robociki, blasterka i owce ale to nie styka na bossa... Brakuje mi w ostatniej fazie walki amunicji do konkretnych pukawek.

• 1 rok później...
Opublikowano

Przyznaje się nigdy w żadną grę z tej serii nie grałem, a że klasyczna trylogia stoi teraz w fajnej cenie na ps store więc przymierzam się to nadrobić.

Jak to jest z poziomem trudności tutaj, coś na poziomie Jak & Daxter czy bardziej wyżyłowany?

Opublikowano

powiedzialbym ze mniejszy, za wyjatkiem final bossow w starej trologii problemow nie mialem, co innego np z jak2

Opublikowano

@Sep, bierz i nie zadawaj takich pytan. R&C to wywazona pozycja dla kazdego. Nie ma tam zadnego "ciezkiego" momentu. Poza tym...kiedy juz uzbierasz srubek by kupic "zobaczysz co" to nic Ci sie nie oprze. We wszystkich czesciach.