dzialkowiec 35 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Powiem wam, że gram w NG3 na hardzie jako pierwsze przejście i w ogole nie ginę i nie spada mi pasek życia - nie rozumiem, czemu to sie hard nazywa Hard tutaj a hard w NGS1 to niebo a ziemia Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Lol dzieki a mialem isc gre kupic:) jesli ma sie grac bardzo milo to ja chyba podziekuje:) Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 (edytowane) nie no spokojnie panowie, giera sie rozkreciła i pojawili sie troche bardziej wymagający przeciwnicy - troche bardziej łupią, ale jedna kontra i pacjenta nie ma. choć nie powiem, pare razy zginałem, no ale dlatego że są nowi przeciwnicy i trzeba ich poznać gra sie efektywnie, ale ta gierka jest troche casualowata niestety zobaczymy pózniej, może będzie lepiej Za(pipi)iście, online pass nie działa no ale to podobno problem globalny, bo na fejsie czytałem Edytowane 22 marca 2012 przez dzialkowiec Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Dobra Panowie, ale od kilkunastu postów nie rozmawiacie o trofeach. Idźcie sobie do działu NG. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 (edytowane) Dobra Panowie, ale od kilkunastu postów nie rozmawiacie o trofeach. Idźcie sobie do działu NG. Gdzie jest ten dzial cwaniaczku...->? Z tego co pamietam to Tylko X360 ma dzial z NG... Edytowane 22 marca 2012 przez DaniDevil Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Jak nie chcesz pisac w dziale Xa to załóż sobie temat w ogólnym, bo ten jest o trofeach. Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Lol dzieki a mialem isc gre kupic:) jesli ma sie grac bardzo milo to ja chyba podziekuje:) Daniel, weź nie becz jak dzieciak, tylko kupuj gre Z kim pokonam 3 genshinów na ultimate w trialu? będzie to wyzwanie, bo nie ma przecież tonf Co do trofeów to są proste, wpadają jak szalone kiedyś trzeba było 1000 izun zrobić, dziś wystarczy jedna i trofka wpada żenada - lubie trofki, ale nie takie proste Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Lol dzieki a mialem isc gre kupic:) jesli ma sie grac bardzo milo to ja chyba podziekuje:) Daniel, weź nie becz jak dzieciak, tylko kupuj gre Z kim pokonam 3 genshinów na ultimate w trialu? będzie to wyzwanie, bo nie ma przecież tonf Co do trofeów to są proste, wpadają jak szalone kiedyś trzeba było 1000 izun zrobić, dziś wystarczy jedna i trofka wpada żenada - lubie trofki, ale nie takie proste Genshina mozna zabic Dragon Sword, Widzialem trofea sa bardzo slabe moze te dwa co pisales z triali beda bardziej wymagajace..! Co do kupna gry dzis bede przechodzil kolo Gameshop moze juz maja gre bo wczoraj bylem i jeszcze nie bylo..! Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Daniel, jakoś wczoraj zapomniałem zapytać: po zaliczeniu gry na hard dwa niższe poziomy trudności w trofeach też wpadły czy do platyny też trzeba będzie je zmęczyć? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Daniel, jakoś wczoraj zapomniałem zapytać: po zaliczeniu gry na hard dwa niższe poziomy trudności w trofeach też wpadły czy do platyny też trzeba będzie je zmęczyć? :confused: Hm... Az ide looknac czy wpadly... Chyba trzeba Osobno bo przeszedlem Hard i tylko za ten poziom mam trofeum.. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 no wlasnie skonczylem i mam fQrf ze znow powtorka z rozrywki z ngs2. choc jako progres w mysleniu developera nalezy uznac fakt, ze nie kaza dwa razy przechodzic tego samego poziomu moze w czwartej czesci wystarczy przejsc hard, zeby wpadly easy i medium Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 kwietnia 2012 Na necie pojawilo sie info o nowych trofeach(dlc) , narazie tylko wiadomo ze jest ich 5. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 to samo widac po uruchomieniu gry z łatką 1.1 - pojawia się 5 nowych ukrytych trofików a jeszcze apropo dyskusji powyżej o zaliczaniu kolejny poziomów trudności: można zdobyć te trofea nie przechodząc gry od nowa; po przejściu gry na hard wystarczy wczytać ostatni posiadany zapis, dać się zabić 3 razy, kiedy gra zapyta o zmianę poziomu trudności, wybrać medium; teraz wystarczy przejść grę do końca (jeśli więc jest to pierwszy dostępny zapis zaraz po zobaczeniu napisów końcowych, to jest to chwilka roboty) i odblokują się 2 srebrne trofea za poziomy Hero i Medium; uwaga: jeśli chcecie czas odblokowania tego trofika skrócić do minimum i nie bawić się w powtarzanie całego lvlu ósmego, to zróbcie to ZANIM odpalicie kampanie po raz drugi; jeśli skończycie grę na hard i odpalicie nową kampanię, to ostatni save point zostanie podmieniony savem nowej kampanii i stracicie możliwość uruchomienia końcówki dnia ósmego - wtedy trzeba na medium przechodzić już cały dzień ósmy; lepiej ten czas poświęcić na triale Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi