Gość ragus Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Tak. To tylko kawałek plastiku na którym możesz oprzeć co zechcesz. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 (edytowane) A odkopię trupa. Jakoś tak mnie naszło na przesłuchanie na youtubie soundtracku. Od razu wróciły wspomnienia. Nadal uważam, że to najlepsza gra na 3DSa obok Zeldy i serce mi się kraje gdy widzę, że na forum temat o tym cudzie ledwo dobił do 2 strony . A że od tego czasu liczba osób posiadających 3dsa znacznie wzrosła, to wzywam świeżaków do tego, aby ograli Kid Icarus Uprising. Nie będziecie żałować. Szybki i wciągający gameplay, rozbudowany system tworzenia broni, rewelacyjna muzyka (jedną z osób odpowiedzialą za OST jest kompozytor od Chrono Triggera), multum interesujących bohaterów zarówno dobrych jak i złych oraz wypełnione humorem dialogi. I nie mówię tego na wyrost. Rzadko gra jest w stanie mnie rozmieszyć, a tu piałem jak debil. No weźcie zagrajcie noooooooooo. Ten temat nie powinien leżeć w trumnie. Edytowane 2 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Nie kupilem 3dsa do grania w strzelanki, od tego mam pc master race, w ogole mnie do tej gry nie ciagnie, ani graficznie ani gameplayowo. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Nie, w ogole mnie nie jara ten typ rozgrywki, nic nie trace. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Jak nie grałeś to skąd wiesz, że nie tracisz ? Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 U mnie jeszcze gorzej: gra stoi na półce i jest zapakowana. Czekam na moment kiedy naprawdę złapię zajawkę bo przecież żal nie ograć mając 3DSa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Zazdroszczę. Też bym chciał jeszcze raz to ograć po raz pierwszy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 gdyby ceny za kilkuletnie gry nba 3ds'a były normalne to bym i może zakupił ale jak w tej samej cenie moge kupić coś mnie bardziej interesującego z nowości to kid icarus przegrywa Cytuj
agst 138 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 gdyby ceny za kilkuletnie gry nba 3ds'a były normalne to bym i może zakupił ale jak w tej samej cenie moge kupić coś mnie bardziej interesującego z nowości to kid icarus przegrywa No właśnie. Stare gry na 3dsa są nieraz nawet droższe niż nowe. Paranoja... szkoda, że Nintendo jest tak ch... rozpowszechnione w naszym kraju. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 gdyby ceny za kilkuletnie gry nba 3ds'a były normalne to bym i może zakupił ale jak w tej samej cenie moge kupić coś mnie bardziej interesującego z nowości to kid icarus przegrywa przegrywa tylko dlatego, że jest starsze? ;p Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 nie po prostu pod koniec roku jak zakupiłem 3dsa w pierwszej kolejności chciałem mieć mario 3d land, luigi mansion, fire emblem awakening oraz pokemony. Potem przyszedł czas na nową zelde, do tego zakupiłem okaryne czasu i ostatnio braverly default Kid Icarus przegrywa bo cena jest na poziomie nowej zeldy a ją bardziej chiałem. Okaryne czasu i mario 3d land wyhaczyłem za śmieszne pieniądze i za podobne kupuje hity z ds'a takie jak cała seria ace attorney, The world ends with you czy Ghost Trick. Kid Icarus jest po prostu przerażająco drogi jak na grę na 10 h bo multi na konsoli nintendo to nie dla mnie. Sorry ale mam NBA 2k14 na ps4 w cenie kid icarus Mam CoD Ghost za 140 zł na ps4 w które zagrywam się online (singla nawet nie tykam a w mutli już ok 16 h mam) Co mi się bardziej opłaca? Nie powiesz mi że za gre 2 letnią płacenie 170 zł to norma ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 (edytowane) No ale nie róbmy komedii i nie wartościujmy gier na podstawie ich cen. Pewnie, że możesz mieć NBA w cenie Kid Icarusa, ale czy to znaczy, że lepiej wziąć w takim razie NBA? KIU jest wart 170 zł, bo gra jest napakowana contentem i jest w niej co robić. Masa rzeczy do odblokowania, jeden z ciekawszych systemów regulowania poziomu trudności, w którym większe ryzyko popłaca, ale może nas też zgubić i soczysty gameplay. Kampania trwa ponad 10h, ale to nie jest tak, że po przejściu grę się od razu odłoży, uwierz mi. I nawet nie mam na myśli multiplayera. No i szkoda, że nie ma wersji demo. Edytowane 4 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Również polecam Kid Icarusa, zagrałem kompletnie nie wiedząc co mnie czeka. Widziałem jedynie jeden gameplay na necie, ale nie mówił mi, "jak w to się gra" Okazało się, że nie mogłem się oderwać. Po skończeniu, miałem niedosyt i zacząłem masterować levele, a jest co robić. Polecam. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Blantman ale przecież na luzie potem opylisz tego kida, za dobrą cenę. Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 skusilem sie na kida. nie spodziewalem sie ze gra jest taka przyjemna. ogolnie nie jestem fanem shmupów w 3d, ale tutaj wszystko ladnie sie laczy : muzyka, fuzje broni, rozmowki pita z palutena, strzelanie. lece grac sterowanie ujdzie, jesli ktos mial jakies doswiadczenie z fpsami na ds to da rade. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi