MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 jezu ale ta gra się dłuży xD żeby POGADAĆ z królem umarłych trzeba zabić mistrza areny, bo on nie będzie z kmiotami gadał (ch.uj z tym że jestem ŚMIERCIĄ) żeby zabić mistrza areny trzeba wpierw znaleźć 3 kamienie do otwarcia drzwi, no bo on też ot tak nie wyjdzie ze mną powalczyć żeby znaleźć te kamienie trzeba przejść multum korytarzy, skoczyć 12321 razy, odblokować 4142 drzwi i poprzesuwać lasery i zmasakrować 342423 szkieletów głupie to rly ale na szczęście na poziomie trudności Apokalipsa nie jest to zbyt nudne. Jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A to jeszcze nie koniec tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No właśnie. Bo Król Umarłych też nie będzie gadać z takim kmiotem, póki nie wykonasz dla niego zadania, które też składa się z 3 różnych elementów ;] No i tu chyba panuje jakieś złe przekonanie, że jesteś śmiercią w sensie kostuchą i w ogóle. Otóż nie. Jesteś ziomkiem, który nazywa się Śmierć (taka ksywa), bo zrobił coś tam (będzie wytłumaczone) i jest na usługach Charred Council w zamian za niewyobrażalną moc. Problem jest tylko taki, że żeby ta moc została mu dana, musi zostać złamana 7 pieczęć, a ona jest nietknięta. Więc tak naprawdę jesteś tylko bardziej dokokszonym typem z dobrymi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Typem z plecami na posyłki. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No dobra wiem że nie jestem tą Kostuchą, co to puka do drzwi jak ktoś się wybiera na tamten świat, ale tez nie chłopcem na posyłki. By posunąć fabułę do przodu dosłownie o parę kroków to trzeba poświęcić 2h na szukanie komnat, kamieni, artefaktów itp pierdół. Z resztą sama konstrukcja tych komnat trochę jest nie teges. Nie wiem jak w innych grach to jest skonstruowane, ale jak np. trzeba było znaleźć te kamienie by odrodził się ten Strażnik, to była mowa że o kur.va jak dawno ich nikt nie znalazł. Kiedy przychodzi do ich poszukiwań, okazuje się że są dosłownie za rogiem za drzwiami, ale oczywiście spaczenie je blokuje, a żeby zniszczyć spaczenie to znowu trzeba poprzestawiać/pobudować/poskakać/zlikwidować przeciwników. Strasznie to tanie jest. Zagadki są łatwe, ale ich ilość jest męcząca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dlatego gra powinna być skondensowana do tych 15-20 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ano wlasnie, tez przez to moge zmienic zdanie. Czytalem opinie ze przez takie sztuczne wydluzanie gry, ocena koncowa ostro spada... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Sam się przekonasz. Cały czas odkrywasz nową broń, przeciwników i zdolności, a i zagadki są coraz bardziej wyszukane, więc nie powinno to aż tak przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Poki co jestem przy drzewie smierci(dokladnie po tych kamieniach, ktore opisales) i takiej gry mi brakowalo. W sumie prosta recepta zawsze sie sprawdza, dobry gameplay i ciagle ulepszanie postaci. Borderlands dla mnie mial fabule jak Saper , a i tak przez ciagle znajdowanie czegos nowego scalakowalem! Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ja tam nie wyszedlem nawet z pierwszej krainy, niestety znudzila mnie ta gra. jak jedynke uwazam za zbalansowana (moze poza koncowka) tak tutaj poprostu po 2h godzinach zaczalem ziewac. Niby nic nie przeszedlem no ale jak powiedzieliscie czulem sie jak chlopaczek na posylki, wojna czuc ze byl jezdzcem i nawet jak zabrano mu moce i od poczatku lecielismy czuc bylo potencjal tej postaci, tutaj mam wrazenie ze gram harcerzykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ja tam nie wiem, grałem w Darksiders I tylko demo i tam walka nie za bardzo sprawiała mi frajdę, tutaj wręcz przeciwnie. Może po ograniu dwójki łyknę i jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 lyknij bo warto. walka w ds2 wkurza mnie przez niedopracowana kamere. czasami nawet lock na przeciwniku nie pomoze bo jak stoimy gdzies blisko sciany to kamera zaczyna wariowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Kamera i czasem chaos, jak w pewnym labiryncie gdzie wyskakują istne hordy potworków. Momentami nie widziałem co się dzieje na ekranie, gdy przyzywałem ghule do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 brakuje mi tylko QTE w tej grze. Wiele akcji az o to sie prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 12 h na liczniku i ze smutkiem stwierdzam, że Darksiders 2 to drugi wielki zawód w tym roku (pierwsze było Diablo 3). Jestem wielkim fanem jedynki (ukończyłem ją dwukrotnie, bez cienia znużenia), natomiast w dwójkę już mi się nie chce grać. W jedynce był idealny balans pomiędzy walką a eksploracją. Co do dwójki to zgadzam się z opinią MaZZeo, że gra się dłuży. Totalnie rozciągnięta - tak jakby twórcy chcieli koniecznie zrobić grę dłuższą od poprzednika, ale nie do końca mieli pomysł jak. Robię tylko główny wątek, bo jak miałbym się brać jeszcze za misje poboczne to mi się rzygać chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 gra jest na 10h godzin jak już się wie gdzie iść.pierwsze przejście pękło w 60h (wszystkie questy poboczne,zbieractwo którego jest masa). trochę za mało walki a za dużo skakania (-niedokładne sterowanie).jedyne co mi się nie podobało to te liczne zwiechy:( najbardziej podczas sesji w tyglu jak na 60 fali był frezee.) dzisiaj była jakaś łatka ciekawe co naprawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Gra pomimo rozciagniecia mnie osobiscie nie nudzi, tylko dzieki temu, ze walka daje ogromna frajde. Ciekawi mnie tez kult liczby 3 przez. Większość rzeczy do zrobienia jest właśnie w tej liczbie. 3 duchy, 3 kamienie, 3 więźniów, itp. EDIT: To co zrobili pod koniec wola o pomste do nieba. Tak jak pisal Mazzeo-zeby pogadac z krolem umarlych, trzeba zabic mistrza areny, zeby go wywolac trzeba znalezc 3 kamienie i rozwiazac pierdylion zagadek. To i tak za malo na rozmowe, bo pozniej okazuje sie ze musimy przyprowadzic 3 zmarlych slugusow, niestety jeden z nich jest sedzia i pojdzie z nami tylko pod 1 warunkiem. UWAGA: Ze przyprowadzimy mu 3 dusze do osadzenia. I znowu to samo w nieco innym wydaniu, bo teraz by rozwiazac zagadki musimy wspolpracowac z 2 slugusami krola umarlych. Kolejne 2 h za mna i juz po tym bylem mega zmeczony, ale co tam - PRZECIEZ OKAZUJE SIE, ze po tym wszystkim i tak muimy po raz kolejny wrocic na arene i scigac Spaczenie, a zeby sie do niego dostac... I ZNOWU TO SAMI *3. Seriously -chlopaki lekko przesadzili z balansem miedzy dobra zabawa, wyzynaniem przeciwnikow, a eksporacja wraz z zagadkami, ktore po takim czasie po prostu mecza. Jestem na koncu (chocaz z takim przedluzaniem to (pipi) wie, czy nie zostalo mi jeszcze 15h!), a ocena 7 w PSXie jak najbardziej zasluzona. Edytowane 10 Września 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
niceslasher 2 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) pomyliła mi sie gra Edytowane 16 Września 2012 przez niceslasher Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 xDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 wow to te dodatkowe dlc a tak na serio to trochę przesadzili z tym celshadingiem gra wygląda jak xlll na pierwszego xa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Końcówka strasznie rozczarowuje Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 mnie tez - maks 7- Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Achievement jest za podarowanie przedmiotu znajomemu. Chce ktoś opętaną Glewię 20 poziom? Przy dobry wylevelowaniu może być bestią - sam mam jedną :] Pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Kur.wa mać :[ nie ma to jak robić 100 fal w tyglu na jedno podejście i się wy(pipi) na tym potworku którego spotykamy na Ziemi w 99 fali T_T strasznie dużo życia zabiera tym swoim combosem, chwila nieuwagi i cię nie ma a wykorzystywać Żniwiarza na nim szkoda bo potem trudniej pokonać Absoloma. Yebane gó.wno. Edytowane 25 Września 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak przejdziesz 100 fal za 1 razem to masz jeszcze 101 przeciwnika z tego co czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi