MBeniek 3 260 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Oficjalnie się potwierdziło, że doczekamy się kontynuacji Epic Mickey (tym razem gra ukaże się na wszystkich trzech platformach - PS3/Wii/360) . Jak sam tytuł wskazuje całą grę można będzie przejść w co-opie. Dodatkowo obiecano, że poprawiono wszystkie błędy jedynki, w tym przede wszystkich pracę kamery, która skutecznie utrudniała rozgrywkę. Jakby tak jeszcze stylistyką powrócili do pierwszych artworków Epic Mickey (spoiler) to już byłoby cudownie. Premiera gry jeszcze w tym roku. Więcej informacji (wraz z trailerem i gameplayem) w piątkowym odcinku GTTV. http://www.gametrailers.com/video/episode-513-gt-tv/728252 http://www.joystiq.c...to-wii-ps3-and/ Jako że dobrych platformówek (i do tego jeszcze z co-op'em) na konsolach obecnej generacji jak na lekarstwo to wypada się cieszyć . Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Czekam,gra powinna być świetna ,jedynka była bardzo dobra ,a skoro kamera zostanie poprawiona nie ma co do tego żadnych wątpliwości.Ciekawe miejscówki i bohaterów mamy jak w banku. Moja platforma docelowa to oczywiście Wii,raz ,że nie ma w co tam teraz grać,a dwa,sterowanie będę miał już mniej więcej opcykane. A temat ,moim zdaniem najrozsądniej by było przenieść do kącika platformówek,ostatnio poza Raymanem lekka tam pustka. Na koniec jeszcze ,co mnie dzisiaj roz(pipi)ało ^_^ : Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Tak jak napisaliście. Dobrych platformówek nigdy za wiele, tym bardziej w coopie. Również czekam i mam cichą nadzieję, że gra wyjdzie w wakacje. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Jedynka bardzo mi się podobała (choć miała swoje błędy), więc na dwójeczkę również czekam (platforma docelowa to Wii), i jeśli gra ma być multiplatformowa (ma się jeszcze podobno pojawić na 3DS'ie), to powinna pojawić się w wiadomym kąciku... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 marca 2012 Autor Opublikowano 23 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CFEyK5qutnU Premiera: jesień 2012 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) Co tak cicho w temacie? Nikt nie sprawdził demka? Pierwsze co mi się rzuciło w... uszy, to kapitalna polonizacja (szczególnie Ortensja). Dla mnie zakup obowiązkowy - kooperacji nigdy za wiele edit: dzięki za info. Edytowane 17 listopada 2012 przez stoodio Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Co tak cicho w temacie? Nikt nie sprawdził demka? Pierwsze co mi się rzuciło w... uszy, to kapitalna polonizacja (szczególnie Ortensja). Dla mnie zakup obowiązkowy - kooperacji nigdy za wiele Jest kilka opinii demka w dziale platformówkowym. 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Powtórze się ale ta gra zapowiada się fenomenalnie. Demko mnie absolutnie oczarowało, a polonizacja na poziomie filmów Disneya powoduje, że wydaje mi się mamy do czynienia z najlepszym dubbingiem w tej generacji. Gre niby jest zwykłym platformerem w bajkowych klimatach ale zdecydowanie brakuje mi takich klimatów na tej generacji. Zdecydowanie must have! Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) Edge: "Gra ma mniej przypadłości technicznych niż poprzednik, ale jest mniej odważna i generalnie mniej ciekawa. Z trudem próbuje zaangażować gracza, wskutek czego jeden duży jej pomysł - reakcja świata na wybory gracza - sprawia wrażenie zwiotczałego. Może jest jeszcze coś do wyciągnięcia z idei Warrena Spectora, ale jego zespół wydaje się dalej niż kiedykolwiek od jego odkrycia." (5/10). Edytowane 17 listopada 2012 przez ogqozo Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Mnie akurat ta kooperacje denerwuje. W gry gram zawsze sam, więc wychodzi to zawsze dennie... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 mnie demo nie przekonało - wręcz odpychało od siebie; nie wiem dlaczego, jakieś to wszystko takie biedne się wydawało wizualnie, klimat jakiś dla mnie przygnębiający; nie wiem skąd te odczucia; chyba moja antypatia do oldschoolwego Mikiego tutaj wychodzi wykonanie i pomysły mogą być ciekawe, ale obawiam się, że będzie to okrutnie monotonne; Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Slabe to demo, a spodziewlem sie czegos wiecej po drugiej czesci. W jedynce straszyly troche zbyt mroczne jak na gre z Myszka Miki i dziwnie wygladajace lokacje, do tego problemy z ustawienim kamery i troche niewygodne sterowanie - w demku drugiej czesci jest to samo. Niestety, ale poprawie ulegla tylko grafika, mialem nadzieje, ze bedzie jednak troche lepiej. Do tego raz sie zacialem bo trzeba bylo cos pomalowac, a zupelnie nie bylo wiadomo co - okazalo sie, ze chodzilo o jakis dziwny obiekt, ktory wcale nie rzucal sie w oczy - nawet na duzym TV go nie widzialem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi