Andreal 2 123 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Panie i Panowie, małe pytanie (wynikające raczej z ciekawości), czy kupilibyście dywanik z jakimiś motywami z gier (logami itp)? Są niby dostępne jakieś wzory , tzw.młodzieżowe, ale dla gracza to jednak nie to. Co Wy na to? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Nigdy w życiu XD Wszystko musi mieć swoje miejsce - gry na konsoli Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Ale po cholerę ten dywan, na ścianę? xD A już w ogóle z motywem gierek to przynajmniej dla mnie osobiście przesada. Coś takiego to było fajne w latach 90-tych, obklejone ściany sportowcami i plakatami z gierek. Teraz to wiocha. ;] No ale co kto lubi. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) Jakbym miał w domu osobny game room, to czemu nie. Ale ładowanie sobie czegoś takiego do normalnego pokoju, to gruba przesada. Edytowane 30 marca 2012 przez DonSterydo Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 he he, dywan dla gracza. Tego jeszcze nie było. Wystarcza mi niebieska wykładzina. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 30 marca 2012 Autor Opublikowano 30 marca 2012 No nie do końca i o dywan chodziło, raczej właśnie o wykładzinę. Temat można zamknąć Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 przyznaj się że to był pomysł na biznes i sprawdzałeś jego przyjęcie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 marca 2012 Autor Opublikowano 31 marca 2012 Zaprawdę powiadam, że raczej ciekawość - do biznesu daleka droga. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 "-Kochanie, kupilem wykladzine do pokoju malego, tak jak planowalismy. juz ja polozylem -Swietnie.. (oglada), ale czemu na tej wykladzinie Mariusz Pudzianowski przepilowuje pistoletem kosmite? Dziecko ma sie na tym bawic? POPIE.RDOLILO CIE DO RESZTY?!?! " Cytuj
Linek 187 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Sporo mam gadżetów związanych z grami, ale... dywan? Ok, dziecku można do pokoju wrzucić dywanik z Pac-Manem, albo coś takiego, ale generalnie gdyby to był trafiony pomysł, to pewnie mielibyśmy już tego sporo na rynku Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2012 Albo sporo, albo nie, wszystko zależy od kosztów licencji. Najbardziej sensowne byłyby wzorki z gier retro, a jak wiadomo właściciele marek gier tanio swego nie sprzedają. A taki River Raid na podłodze fajnie by wyglądał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi