tk___tk 4 795 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 odsłuch najlepszego albumu 2012 roku już dostępny na jutubie. zapraszam do dyskusji. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 jak to jest najlepszy album 2012 to ja jestem święty. Sorry ale sheller to dla mnie łak, więc cokolwiek z nim nie może byc najlepszym albumem roku. Każda jego zwrotka jest identyczna, a powtarzanie w kółko PDG jest ''lekko'' w(pipi)iające. Poza tym Słoń w tych singlach poniżej poziomu, reszty jeszcze nie sprawdzałem. 3 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Wyższa Szkoła Robienia Hujni 3 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 po przesłuchaniu kilku kawałków muszę powiedzieć, że beaty są chyba najlepszymi na jakich Słoń miał okazję do tej pory nagrywać, jeśli chodzi o jego punche no to (pipi)a jednak daje radę jak zawsze, Sheller bez zmian mnie w(pipi)ia, ale kilka linijek mu wyszło. Po singlach spodziewałem się kupy, ale 'niesinglowe' kawałki są spoko. Tylko co tu robi ktoś taki jak Chada ? hmm. Później obczaję resztę. Cytuj
Duki 105 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Średniak, jeśli chodzi o Shelkę to znów w kółko to samo, Słoń jeszcze daje radę, ale to i tak już nie to, co na Chorych Melodiach. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 A mi się podoba. Bardzo dobra płytka. Beaty i rapsy na wysokim poziomie, Słoń jak zwykle zmiótł swoimi tekstami. Sheller oczywiście nie odstaje mu poziomem. Tylko niektóre featy mnie wkurzyły, ale tak, to kawał dobrej roboty. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Hejterzy spłoną, kur.wa! Za(pipi)isty album so far, odsłuchałem 12 tracków i jaram się niesamowicie. Brain Dead Familia to chyba najlepszy track Słonia ever. 2 2 Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Szczerze mówiąc to znacznie poniżej ich możliwośći. Pierwsze wsrh było ogień. No jeden z lepszych mixtejpów. Powodoał, że się puszczało tę płytkę w kółko i w kółko. Szkoła wyrzutków niestety taka nie jest. Niby płyciwo dobre, ale mogli zrobić płytkę dużo dużo lepszą. Cytuj
szarfsztajn 3 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 (pipi)owa płyta! Szkoda kupować i ściągąć się jej za darmo nawet nie chce! Rap is dead! PUNX NOT DEAD I (pipi) (pipi)! (pipi)AĆ RAP! Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=hsBc-c-DPV8&feature=related Propo lil 1/2 deada i slonia wlasnie. co to za fit? slon pod ten piekny bicik cisnie http://www.youtube.com/watch?v=DLVSM7dAjf8&feature=related beka Edytowane 24 września 2012 przez FARMEROS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi