Zurenai 2 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HPZ9-uPrR3M Gra rytmiczna na nowego handhelda Nintendo, która właśnie wyszła w Europie. Bardzo zaciekawił mnie jej trailer, a po przejściu (dość krótkiego) dema jestem oczarowany i czekam tylko aż trochę stanieje. Ktoś już grał? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wyglada fatalnie Calosc Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 459 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak dla mnie zawodzi to co powinno być tutaj najważniejsze czyli muzyka. Zdecydowanie nie moje klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja ograłem demko, i nie powiem muzyka to nie moje klimaty, ale że nie jestm muzycznym szowinistą, i od czasu do czasu lubię sobie posłuchać czegoś innego. To gierka mi sie spodobała, na tyle że mam w planach jej kupienie. Może nie za akurat taką cene, ale jak stanieje choć trochę, to napewno... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi