Gość mastafaker Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Nie zauważyłem takiego tematu, być może coś przeoczyłem. Dungeon Hunter Aliiance przybył do mojego domu dokładnie w piątek. Co mogę powiedzieć? Gierka wciąga jak cholera. Prosty tryb multiplayer co-op, szukasz hosta według własnego upodobania (np. w takim momencie w jakim akurat skończyłeś rozgrywkę i grasz). Uwielbiam gry typu hack & slash więc ta starczy mi na długie godziny. Max lv to 75 a ja po 2h grania mam dopiero 5 lv, mogę sobie wyobrazić jak długo zajmie mi przejście gry + 3 klasy. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 też dzisiaj gra do mnie doszła, ale technicznie to kaszana, animacja rwie, słabe tekstury (nawet mimo że kamera jest wysoko), a do tego długie loadingi Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Grał ktoś w to? Jak się gra prezentuje? Ciekawy gameplay? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 (edytowane) Ktoś z was pomógłby w walce z ostatnim potworkiem?Gwarantuję masę zabawy. Edytowane 20 marca 2014 przez Zdunek Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Ja. nie wiem, skad tak slabe noty tej gry. Sciagnalem demo i jasne, graficznie moze nie jest to szczy vity, ale gra sie mega przyjemnie. Cena tej gry obecnie to 4 dyszki, wiec chyba sie skusze... Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Mamy już 3 osoby!Zdunek_PLeasye_PLMAciej_B1Mamy jeszcze jedno miejsce!GOTY Cytuj
olimedi 0 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Witam czy jest ktoś z Was zainteresowany wspólną gra w Dungeon Hunter ? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi