Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Nie zauważyłem takiego tematu, być może coś przeoczyłem. Dungeon Hunter Aliiance przybył do mojego domu dokładnie w piątek. Co mogę powiedzieć? Gierka wciąga jak cholera. Prosty tryb multiplayer co-op, szukasz hosta według własnego upodobania (np. w takim momencie w jakim akurat skończyłeś rozgrywkę i grasz). Uwielbiam gry typu hack & slash więc ta starczy mi na długie godziny. Max lv to 75 a ja po 2h grania mam dopiero 5 lv, mogę sobie wyobrazić jak długo zajmie mi przejście gry + 3 klasy.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l też dzisiaj gra do mnie doszła, ale technicznie to kaszana, animacja rwie, słabe tekstury (nawet mimo że kamera jest wysoko), a do tego długie loadingi
Opublikowano 20 marca 201411 l Ktoś z was pomógłby w walce z ostatnim potworkiem?Gwarantuję masę zabawy. Edytowane 20 marca 201411 l przez Zdunek
Opublikowano 21 marca 201411 l Ja. nie wiem, skad tak slabe noty tej gry. Sciagnalem demo i jasne, graficznie moze nie jest to szczy vity, ale gra sie mega przyjemnie. Cena tej gry obecnie to 4 dyszki, wiec chyba sie skusze...
Opublikowano 21 marca 201411 l Mamy już 3 osoby!Zdunek_PLeasye_PLMAciej_B1Mamy jeszcze jedno miejsce!GOTY
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Witam czy jest ktoś z Was zainteresowany wspólną gra w Dungeon Hunter ? Pozdrawiam