PITER-POL 1 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Witam serdecznie, Chciałbym w mojej pracy rocznej uwzględnić drobny szczegół dotyczący powstawani PlayStation Home, jako gry. Aby to zrobić musze posiadać imię oraz nazwisko autora. W przypisie jest tylko informacja [Wajper, feat. Ben Rhoades & TheFarm51]. Zależy mi na "Etapy tworzenia gry", te 5 podpunktów. Czy ktoś wie jak Wajper ma na imię i nazwisko? Pozdrawiam i dziękuję Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Matko Swieta, wymysl sobie skoro to takie potrzebne. Nikt tego i tak nie sprawdzi. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Tomasz Wajperski, Beniamin Rodziński, Piotr Farmerowicz you're welcome 1 Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Status tez ma dobry xD Mam już przygotowaną część bibliografii, ale mam pewien problem. Wyciąłem kilkadziesiąt stron z PSX EXTREME. Są to głównie recenzje oraz artykuły. Czy jest możliwość, abym otrzymał od Państwa numery PSX EXTREME do podanych artykułów. Nie mam czasu na szukanie ze stosu magazynów. Wiem, że za dawnych czasów była możliwość wyszukania recenzji, czy tekstu w internecie... Proszę o szybką pomoc, BIBLIOGRAFIĘ MUSZĘ UZUPEŁNIĆ DO JUTRA!!!! Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) www.google.pl? Łukasz Kowalczyk, nie musisz dziękować polskie studenty i licealiści schodzą na psy Edytowane 10 kwietnia 2012 przez snejk04 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi