MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 listopada 2012 Autor Opublikowano 15 listopada 2012 Obyś miał rację, wtedy tą wersję kupie Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Jak narazie, chyba najladniejszy projekt w dziejach. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xH9ooDvEH5g ponoć z filmik z konsol... Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Jak na 7 letnie konsole to dobrze jest Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Dobrze? Przeciez to konsole spali. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 grudnia 2012 Nigga whaaaaaat? graficzni onaniści już przestudiowali ten filmik i wychodzi na to że nie są to maksymalne pecetowe detale, wygląda to gorzej niż Crysis 3 Alpha która jest dostępna. Filmik więc jest albo prosto z konsoli albo z peceta, który symuluje ustawienia graficzne konsoli. Widać np. wczytywanie się cieni które były obecne w konsolowych wersjach Crysisa 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 I bez kitu, w zyciu za 1 razem bym tego nie dostrzegl. Chociaz jak przeczytalem ze to ponoc z konsol, to w glowie uroilo mi sie szukanie jakis baboli zeby sobie wmowic ze to jednak z konsol Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Ja tam widzę wyraźny screen tearing i w tym wypadku raczej nie jest to wina złej konwersji pliku wideo. W takim razie albo to konsola albo zrobili materiał na PC i zapomnieli włączyć v-sync. Wygląda mi to na inteligentny v-sync - przez większość czasu nie ma tearingu, a v-sync wyłącza się w stresogennych momentach. Edytowane 12 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Jezeli tak by wygladala wersja konsolowa to kazda gra jezeli chodzi o oprawe by po prostu klekala przed C3 (tak tak, wliczajac last of asy itp). Wersja PC, ustawienia konsolowe jak juz. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Bardzo się mi podobał MP C2 w wersji Beta po zakupie jakoś się zrobiło gorzej już nie trzymał mnie przy konsoli za bardzo. Liczę że ten będzie miał to coś co mnie tym razem przytrzyma. Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 http://www.onlinecenter.pl/10810/Aktualnosci/Polowanie-w-Crysis-3.html Nowy gameplay . Cytuj
Melvins 2 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 W Crysisa 2 grałem namiętnie, ale na pewnym etapie zdałem sobie sprawę, że oszukuję sam siebie i myślałem o tej grze jako o lepszej niż była w rzeczywistości. To już nie było to, co Crysis 1 na pececie (dla mnie, jak na 2007 rok, 10/10). Pierwszy Crysis był fantastyczny, trochę nowatorski, troche świeży i zupełnie miodny, kolosalnie grywalny. Dwójka to była kolejna kalka Call Of Duty, czyli korytarz (nieco większy), skrypty, mało swobodnego gameplay'u oraz głupie AI... Nie spodziewam się niczego innego po części trzeciej, to będzie to samo co Crysis 2, to będzie słabe. Przejdę i wyrzucę z dysku, taki mój scenariusz... Cytuj
Janush 224 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Zaje.biście. Pięknie się to prezentuje 1 Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Beta trochę ograna (wybity 7 level ) .Zaczniemy od grafiki dogrywanie tekstur widoczne jak w Crysis 2 .Brak widocznego skoku miedzy 2 a 3 ( niby beta ale wątpię aby coś poprawiono) .Graficznie jest ładnie ,poziom C2 .Samo wyszukiwanie meczów jest szybkie i to jest plus bo w 2 różnie bywało .Nowy tryb Hunter bardzo fajny ,zabawa w predatora Zobaczymy jak będzie sam singiel .Ja kupuje w dniu premiery .Lubie takie klimaty. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Ja wpadłem tylko grafikę zobaczy, ale ten tryb hunter to trochę taki bez sensu. Skitra się człowiek gdzieś nikogo nie zabije, a i tak skończy na 5 pozycji w tabeli Nie zdziwię się jak po premierze gry połowa kamperów to właśnie będzie robić Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Crysis 2 miał chyba najgorszy multiplayer w historii tej generacji, do tego kamperstwo to była jakaś masakra (nawet ja wolałbym grać w CoDa niż w to), wątpię żeby to się zmieniło, ale ściągnę to zobaczę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Przebiegłem się po planszy w jednej z rund, runda się skończyła, a ja miałem wynik 5 na 12 graczy. So pro Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 C3 beta ograna na PC oraz X-ie. Powiem tak, minimalne ustawienia na PC to taka wersja konsolowa, przy czym na PC 60FPS i to widać. Co do samej grafiki, może by mi to nie przeszkadzało, fajnie się gra ale niemiłosierne lagi na serwerach na Xboxie mam, na PC wszystko chodzi fajnie. Mam dylemat jaką wersje kupić, jutro ogram wersje na PS3 jak sdąże lub na weekendzie ;>. Gra dość fajna . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 stycznia 2013 Ja tam zawsze uważałem że Crysis w multi ma potencjał, tyle że te partacze z Crytek UK kompletnie dali dupy jesli chodzi o sprawy techniczne... a w Crysis 3 jest tylko trochę lepiej. Wczytywanie się obiektów (np. trzymanej broni), 3 razy już się gra zwiesiła tuż po meczu że musiałem wyjść do menu, raz zawiesił mi się dźwięk z karabinu maszynowego i "sam strzelał" przez minutę chyba... Kod sieciowy to samo gó.wno co w Crysis 2. Graficznie też sie zawiodłem, może z powodu bezpośredniego porównania do PC ale mam wrażenie że C3 wygląda gorzej niż C2. W porównaniu do PC szczególnie oświetlenie jakoś blado wygląda. Zapewne jak w przypadku poprzednika singeplayer będzie prezentował wyraźnie wyższy poziom, aczkolwiek przechwałki Cryteka o najładniejszej grze na konsolach można między bajki włożyć. Przy takim Halo 4 to nowy Crysis leży i kwiczy. Tymczasem na pececie gra zwyczajnie jest bardziej dopracowana i nie mam do czego się przyczepić, grałem dzisiaj już 2h. Gra się przyjemniej, mimo że sterowanie jest skrojone do pada mimo wszystko (szczególnie to czuć przy korzystaniu z łuku). Tutaj mój gameplay (oglądać w 720p). http://www.youtube.com/watch?v=LQdaHwFC9tk Chyba zrobię tak, że wpierw kupię Crysisa 3 na konsole, ogram i zrobię achievementy a potem sprzedam i za to kupię pecetową wersję. Przebiegłem się po planszy w jednej z rund, runda się skończyła, a ja miałem wynik 5 na 12 graczy. So pro Nie wiem czy zauważyłeś ale w tym trybie właśnie chodzi o to by przeżyć... nieważne czy zabijesz kogoś jako CELL, więcej punktów dostajesz za samo utrzymywanie się przy życiu. Ktoś będzie miał 5 killi i padnie szybko to i tak będzie miał sporo mniej punktów za rundę niż ty o ile się utrzymasz np. w finałowej trójce. Ten tryb jest 4fun, bardzo podobny w założeniach do Flooda z Halo, tyle że osobiście w Halo go nie trawię, a taki Hunter w Crysis 3 mi się całkiem spodobał. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Na PC 3,5GB, na PS3/Xbox po 1,5GB. Mam po 3h na PC i X-ie gry. Zdecydowałem że kupie wersje PC, nawet na low detalach gra się lepiej prezentuje niż na konsolach... Mi się gra nie zawiesza, ale często się spotykam z lagami na serwerze - mowa o wersji na X-a. Na PC wszystko działa super. W 2 nie grałem ale ogólnie multiplayer mi się podoba. Za chwile ukończy mi się pobieranie wersji na PS3 więc pewnie kilka godz. potestuje ta wersje . Co do jakości grafiki Halo 4 wygląda nieporównywalnie lepiej i nie ma co nawet porównywać... Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Na PC 3,5GB, na PS3/Xbox po 1,5GB. Mam po 3h na PC i X-ie gry. Zdecydowałem że kupie wersje PC, nawet na low detalach gra się lepiej prezentuje niż na konsolach... Mi się gra nie zawiesza, ale często się spotykam z lagami na serwerze - mowa o wersji na X-a. Na PC wszystko działa super. W 2 nie grałem ale ogólnie multiplayer mi się podoba. Za chwile ukończy mi się pobieranie wersji na PS3 więc pewnie kilka godz. potestuje ta wersje . Co do jakości grafiki Halo 4 wygląda nieporównywalnie lepiej i nie ma co nawet porównywać... No i (pipi) .kropka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi