McDrive 3 097 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Też czekam, tylko proszę Crytek o jak najmniej trofeów w online. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2012 Swietny trailer. Choc sceny migaja w nim szybko, wstepnie mozna powiedziec, ze wyglada bardzo podobnie do dwojki. Zapewne zaliczy drobny lifting i raczej skupili sie na jeszcze lepszej optymalizacji, zeby gra chodzila w tych 30 klatkach, bo swiat ma byc jeszcze bardziej otwarty. Nie mniej - super. Czekam napewno i teraz niech na PSN spakuja obie czesci za 69 zl dla Plusa czy cos i wezme z miejsca. Powtorzylbym sobie obie czesci przez wakacje, a w jedynke na konsoli nie gralem i jestem ciekaw tego portu. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 To bardzo przypomina Crysis 2, nawet animacja zabijania Cepidów z ukrycia jest raczej niezmieniona. Graficznie jak widac mamy do czynienia z takim Crysis 2,5. Dla mnie jest świetnie. Teraz tylko niech dopracują AI i będzie killer. Swoją drogą jak patrzę na ten trailer to widać, że grę zaczęli robić niedługo po C2. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 (edytowane) Wrażenia z pokazu C3: http://www.gry-onlin...022.asp?ID=8185 Tak ogólnie to zapowiada się taki map pack do dwójki/Crysis 2,5. Edit: Mi to akurat nie przeszkadza, bo w zniszczonym NY (w C2) bawiłem się super, ale raczej na premierę się nie skuszę. A i najciekawszy fragment z zapowiedzi: "autorzy obiecują również zaimplementowanie pełnego wygładzania krawędzi dla wersji przeznaczonych na konsole Xbox 360 i PlayStation 3" <- ciekawe jakim kosztem . Edytowane 24 kwietnia 2012 przez MBeniek Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 (edytowane) Możliwe, że oprawa generalnie będzie stała na niemal identycznym poziomie co C2. Jednak zmiana scenerii, nowe bronie, bardziej urozmaicony gameplay i wreszcie poprawione AI wrogów zrobią swoje. Ja trójkę biorę w premierę. Tutaj jest zbiór ciekawych informacji z zapowiedzi jakie można przeczytać w branżowych pismach (m.in. w Playbox): - Crysis 3 won't be the ending.- New writer: Steven Hall. - Prophet was imprisoned by Crynet (reason of 2023>2047 timeskip). - Global Ceph-invasion took place. - We will find out what happened to the rest of the planet. - Psycho is back. - Crynet and Ceph aren't the only factions. - Side missions. - New 'Scorcher' Ceph with flamethrower. - Animals are back: giant frog. - Speed and Power seem to be separated now. - Two new powers: hacking alien turrets and using their weapons. - Environment is less destructible than in Crysis. - One of the concept art (or screen) seems to show a frozen world outside of the Nanodome. - Desert, water, forest and mountain environments are promised inside the Nanodome. - Gameplay was shown: "Vegetation has never been done better". Destruction very well: "A Ceph flying vehicle roars past you and tear up surface (/raffle) from the ground"). - The bow can be equipped with different types of arrows: the "usual" and explosive ones were shown. - Alien weapons can be picked up from the ground and used. Plasma gun "similar to Halo universe". Grenade launcher was also shown. - Game was being shown on PC with an Xbox 360 controller. Ciekawe czy gameplay ze zwiastuna także pochodził bezpośrednio z PC czy tą wersję pokazywali tylko dziennikarzom. Albo jedno i drugie. Swoją drogą fajnie, że będzie można zhackować bronie obcych, powrócą misje poboczne ( w jedynce było chyba sześć do wykonania), szykuje się też solidna interakcja z otoczeniem. Czekam na kolejne materiały. Edytowane 24 kwietnia 2012 przez Nemesis US Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Crytek has DX11 graphics running in Crysis 3 on PS3, Xbox 360 http://n4g.com/news/985348/crytek-has-dx11-graphics-running-in-crysis-3-on-ps3-xbox-360 !!!!!!!!!!!!! Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Crytek has DX11 graphics running in Crysis 3 on PS3, Xbox 360 http://n4g.com/news/...on-ps3-xbox-360 !!!!!!!!!!!!! 10 fps i 480p potwierdzone !!!!!!!!!!!!! Tak serio to mogą zrobić grafikę nawet gorszą niż w C2, ale niech ta gra chodzi w 30fps i bez takiego doczytywania obiektów. Edytowane 25 kwietnia 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Dla mnie oprawa może być identyczna co w C2, bo to wciąż jest graficzny killer. Jeśli chodzi o gry sygnowane logiem Cryteka to nigdy się nie trzeba o to martwić. Wspaniały technical design to och znak rozpoznawczy. Tak samo będzie z Crysis 3. Crytek raczej wyklucza wersję na Wii U: Speaking to Destructoid, Crytek director of creative development Rasmus Hoejengaard said, "I don’t think it’s going to be possible. it’s not in the cards to do a Wii U version." http://www.gameinfor...3-on-wii-u.aspx Edytowane 25 kwietnia 2012 przez Nemesis US Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 http://www.gametrailers.com/video/debut-gameplay-crysis-3/729506 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Nowy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2F3_JMYNB6A&feature=plcp Premiera w lutym 2013. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Obejrzałem zwiastun i gameplay. Wizualnie znowu będzie miazga ale wrogowie są chyba tak samo debilni jak w C2. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Tyle, że ten trailer to 100% z pc ;] Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Długi, interaktywny trailer Crysisa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_2LX8bEmhDc Fajne Edytowane 26 lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Pięknie wygląda ten pokaz z PC. Ciekawi mnie jak bardzo wersję konsolowe będą "brzydsze". Właśnie po takich pokazach/gameplayach trochę szkoda że z Crysis 3 nie poczekali do premiery nextgenow,które i tak będą na 100% w tym samym roku co premiera C3... Edytowane 9 sierpnia 2012 przez LionelPL Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Będą wyglądać jak Crysis 2 z małymi kosmetycznymi poprawkami , na więcej nie ma co liczyć i mi w sumie to wystarczy zwłaszcza jeśli frame rate będzie stabilny. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2012 Ciekaw jestem jak dopakuja na konsolach C3 wzgledem C2. Chcialbym roznice jak miedzy U2 a U3, ale to juz chyba sie nie uda. Najlepsza graficznie moim zdaniem gra tej generacji stanie sie jeszcze lepsza Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 (edytowane) Najlepsza graficznie moim zdaniem gra tej generacji stanie sie jeszcze lepsza Pewnie bym się z tym zgodził... gdyby tylko IQ i framerate były lepsze a LOD nie aż tak agresywny. edit: I jeszcze gdyby nie las z U3 Edytowane 11 sierpnia 2012 przez Emet Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2012 Wiesz, co. IQ nie ma nic do odbioru grafiki, ale do frameratu sie zgodze. Przy tych wodortyskach sa spadki, ale z ogolnego poziomu i tak bylem zadowolony. Las w U3 byl piekny, ale... maly. To co bedzie w C3 wydaje mi sie, ze bedzie bezkonkurencyjne. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Crysis 3 wizualnie zarządzi, co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Pytanie tylko czy wraz z postępem graficznym w parze pójdzie także poprawa AI wrogów. Z tego co można zobaczyć na materiałach, wrogowie są tak samo tępi, jak w C2. Przeżyję to jakoś. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2012 Na poprawe AI nie licze. To byla bolaczka C2 i bedzie to bolaczka C3. Niestety, trzeba bedzie zagryzc zeby, bo widac, ze tworcy stawiaja na singla i przed koncem generacji chca jeszcze do(pipi)ac z Crysisem 3 wraz z maksyma bigger, better and more badass. Podoba mi sie to zarosniete miasto, skrypty znowy beda ryc baniak i sam gameplay jest swietny. C3 i DS3 w tym samym miesiacu...hmm... EA widocznie nie chce sprzedac ich dobrze. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Jak nic nie zrobi z AI, to mozna te gre w kiblu spuscic. C2 to byla padaka i nie rozumiem jak mozna sie sama grafa i skryptami jarac. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2012 Bo w singlu poza AI w tej grze jest wszystko zaje.biste. Grafika, skrypty, gameplay, design i architektura lokacji, fajna fabula, dlugosc gry. Poza AI, CoDy sa we wszystkich tych elementach w singlu slabsze moim zdaniem, a jednak ludzie moga sie nia jarac. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Denne AI = jalowy gameplay = jarasz sie sama grafa = jestes casualem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi