Voytec 2 761 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A casuale nie graja wlasnie w te gry, gdzie gameplay jest ordynarnie prosty i nie zwracaja uwagi na grafike? Ale mowiac calkiem serio, wiem, ze AI ssie na calego, ale to jedna wada, ktora moim zdaniem nie przycmiewa reszty zalet Crysisa Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie oszukujmy się ludzie w Crysis'a grali głownie dla oprawy tak było z jedynką i dwójką i tak samo będzie z trójką. Gdyby nie nanosuit i oprawa to Crysis by się kompletnie niczym nie wyróżniał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 C2 to byla padaka i nie rozumiem jak mozna sie sama grafa i skryptami jarac. Klimatem Jesli gra ma odpowiedni klimat, setting i muzyke, to gra mnie potrafi mnie tak wessac ze inne rzeczy schodza na dalszy plan:P Paradoksalnie gry ktore najmilej wspominam , to tytuly ktorych gameplay nie konca mi pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Gra na mocarnym PC wygląda ślicznie, szkoda, że poczekamy sobie jeszcze z 2 lata na PS4 Dwójka była niezła w singlu, w multi nawet spędziłem sporo czasu, ale tym razem nie dam blisko 200zł za trójkę. Wyrwie się Crysisa 3 jak cena spadnie do 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To gra Ea, więc cena powinna spaść dość szybko. Ja i tak biorę na premierę. Uwielbiam Crysis'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) A ten pierwszy Crysis jak wypada na konsoli? 45zł kosztuje, to może bym sobie pośmigał po wyspie. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wizualnie to zdecydowanie czołówka tej generacji. Gra wpadła pod strzechy CryEngine 3 i graficznie wypada zacnie. Dżungla, woda, oświetlenie. Także lepiej wypada ścieżka audio, odgłosy strzałów z broni są prawie tak dobrze nagrane jak w Battlefieldach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A ten pierwszy Crysis jak wypada na konsoli? 45zł kosztuje, to może bym sobie pośmigał po wyspie. Jeśli Crysis 2 ci się nie podobał to nie radzę. Jest pod każdym względem gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie powiedziałbym, że jest taki gorszy. Oferuje więcej możliwości taktycznych, po za tym jest ciut trudniejszy i ma znacznie większy teren działań, obecne są też misje poboczne. I znacznie bardziej podobała mi się tutaj końcówka, o wiele bardziej pompatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ja nie rozumiem fenomenu obu crysisów na ps3. Wg mnie obie części są nudne - zero fabuły i daremne AI. Może i sam gameplay byłby fajny ale nie potrafię czerpać przyjemności z tytułów, które chodzą cały czas w przedziale 15-25fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A w Killzone 2 źle Ci się grało ? Tam też był mniej więcej taki przedział animacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 baaardzo przeszkadzało, zwłaszcza w multi choć i tak chodził K2 lepiej niż C1/C2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Przesadzasz z tym przedzialem 15-25 fps i to ostro. Sa spadki animacji, owszem, ale nie jest tak zle. Ja wiem ze K3 chodzi plynniutko przy ostrych teksturach, ale to suma sumarum moim zdaniem C2 jest najlepiej wygladajaca gra na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) po mojemu to wygląda a przede wszystkim chodzi lepiej. C2 jest śliczny, baa technologicznie jest pewnie lepszy ale wspomniana animacja(no, może az tak nie zwalnia ale zwalnia), doczytujące się detale,cienie i ich poszarpane krawędzie itp nie pozwalają mi zwracać uwagi jaki ten C2 jest piękny. Sam wierze,że C3 będzie chodził na ps3 lepiej Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Square dodany spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Te, mnie to akurat do K2/K3 nie trzeba przekonywac. Crysis technologicznie ma najlepszy silnik z dostepnych aktualnie gier na rynku. Najlepszy, dlatego, ze jest najlepiej zoptymalizowany na wszystkie platformy, zeby dawac w miare wyrownany jak to tworcy lubia mowic "Crysis experiance". Ale po tych materialach C3 nabralem ochote, zeby Crysisy jeszcze raz zaliczyc. Mam nadzieje, ze pojawi sie w Plusie C2 i znizka na C1. Napewno jeszcze raz go ogram. ;] No i Crysis 2 ma intro, po ktorych automatycznie wlatuja ciary ;] http://www.youtube.com/watch?v=xLKv2lVasoo Hans Zimmer like a boss ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ja jeszcze sobie życzę, by zarówno następny Killzone jak i C3 miały wreszcie normalną fabułę, a nie coś co ją udaje by tylko odwiedzać nowe lokacje i podziwiać benchmark graficzny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No to chyba Ci się nie spodoba wiadomość, że Lead Story Designer z Crysis 2 pracuje teraz w Guerrilla Games http://nl.linkedin.com/in/martinlancaster 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Huehuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja Crysisa 2 w singlu cenię za to, że daje dużo więcej swobody niż Codowaty Killzone 2/3. Da się coś pokombinować, a nie iść tylko na pałę do przodu. Ogólnie Crysis oferuje coś innego niż większość shooterów i to wielki plus tej gry, bo na prawdę mam już dość ,,korytarzowych" strzelanek. No i grafa też najlepsza na konsole moim zdaniem (single). Gralem w wersję na ps3, która i tak podobno wypada gorzej niż ta z x360. Ogólnie Crysis 2 ma świetnego singla i w trójkę na pewno zagram. Żeby tylko coś z multi zrobili. Dwójka miała potencjał, ale parę rzeczy sprawiło, że wyszła z tego porażka. Mogła wyjść z tego fajna, skillowa strzelanka z super skokami itd. Niestety przesadzono z autoaimem, niskim HP, itd. No i ta nieczytelna grafa i lecący na pysk framerate. Szkoda. Może w trójce Crytek się poprawi. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No to chyba Ci się nie spodoba wiadomość, że Lead Story Designer z Crysis 2 pracuje teraz w Guerrilla Games http://nl.linkedin.c...martinlancaster ooo (pipi)a z deszczu pod rynne hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Pierwszy Crysis podobał mi się bardzo,drugi za to wynudził straszliwie.W C1 był tylko 1 defekt,miałem błąd że nie dostałem guna do walki z ostatnim bossem i waliłem w niego z konwencjonalnej ponad 3 godziny Chciałbym by w C3 było więcej zieleni i widoków zapierających dech w piersiach Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Moze ten tryb w praktyce wypadnie calkiem fajnie i spedzi sie w nim troche czasu. Na C3 czekam jak na pierwsza gwiazdke w Wigilie... Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 To gra Ea, więc cena powinna spaść dość szybko. Ja i tak biorę na premierę. Uwielbiam Crysis'y. sorry, ale czasy kiedy ea tak robilo na rynku mamy juz za soba. dla przypomnienia dodam ze ostatnio ea podnioslo sugerowane ceny swoich gier na pulap 229-239zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że tym razem Crytek bardziej przyłoży się do mulit, bo w C2 nie potrafiło mnie przyciągnąć na dłużej. Ten tryb Hunt może odnieść wreszcie jakiś sukces na serwerach gry. Ciekawe jak to będzie wyglądało w matchmakingu, czy gra losowo dobierze łowców czy też wszystko będzie od czegoś zależne. Tak samo czekam na trzeciego Crysisa, chyba zaraz po RE6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jaram się Crysisem 3 jak kościół w Norwegii Po obejrzeniu materiałów z GC czuje że dzięki temu nowemu trybowi multi przykuje mnie na wiele godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi