Gość Szprota Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Tylko komu się chciało grać w tego nudnego singla w BF3 Ja ledwo co ukończyłem. Gdyby nie multi to BF3 byłby taka grą 5-6/10 Ale to nie temat o BF3 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 (edytowane) Chodzi mi tylko o grafikę. Naprawdę moim zdaniem jak na multiplatformowy FPS było bardzo dobrze, zwłaszcza oświetlenie dało radę. Tak też będzie z tą grą. Edytowane 30 stycznia 2013 przez MajorZero64 Cytuj
izon 995 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Na naszym PSS też już jest: https://store.sonyen...BETACRYSI000001 Nie ma I tak samo dema nowego Slya.. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 To jaki problem zrobić to przez stronę i później pobrać? Ja tak zrobiłem Cytuj
izon 995 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 To jaki problem zrobić to przez stronę i później pobrać? Ja tak zrobiłem Dzięki za rozwiązanie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 stycznia 2013 Jest na PSN bo juz po poludniu sprawdzalem. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Dawno nie widziałem gry z taką ilością blura i pikselozą, wygląda to tragicznie. Gameplay bardzo fajny, zdecydowanie lepszy niż w serii CoD (dmg broni jest mniejszy). Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 W trójce jest widze tak samo jak w dwójce. Gra lepiej (nieznacznie) wygląda w 720p ustawionym na konsoli niż 1080p. Ogólnie to jednak spodziewałem się czegoś ładniejszego. Singla nie przekreślam ale znowu czuję, że o pełnym 720p możemy pomażyć. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 (edytowane) Beta wygląda słabo graficznie ale to raczejnnie niespodzianka. Poza tym spodobał mi się tryb Hunter. Fajna odskocznia od ciągłego wygrzewu. Miałem sobie kupić na PC ale nie zamierzam zmieniać laptopa dla jednej gry. EA to mistrzowie ściemniania bo te ich "killery" na luty nie powalają. Edytowane 30 stycznia 2013 przez da$io Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 A ta gra miała wyciągać 99% konsol... Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 Dalej wierzcie w tą papke marketingową EA I Cryteka Cytuj
rela2 2 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Multi bardzo przyjemne, graficznie gorzej niż w dwójce moim zdaniem, ale może dlatego w multi lepiej sie gra bo przynajmniej C3 ma w miare stabilny framerate. Wkurza mnie tylko, ze gra ma naprawde niska rozdzielczosc i jak zwykle Crytek stara sie wciskac nam 1080p na sile, denerwuje mnie, ze tylko dla tej gry musze w menu konsoli specjalnie zmieniac na 720p by to jakos wygladalo. Singiel mysle, ze bedzie graficznie duzo lepszy niz multi beta, ale faktycznie takie gry multiplatformowe beda dopiero dobrze sobie radzily na next-genach. Co do samej gry, fajne bronie, zapowiada sie duzo ciekawiej niz C2. Gdybym mial mocnego PC pewnie kupilbym wlasnie na ta platforme, bo coraz bardziej sie przekonuje, ze w gry multiplatformowe na konsolach obecnej generacji juz nie czerpie sie na tyle duzo przyjemnosci by wydawac grube pieniadze na gry, tak glownie to trzymam ps3 tylko dla cukiereczkow typu GT5, Uncharted 3, GOW, Killzone3, przyszle Beyond Two Souls jednym slowem exclusivy, ktore wciaz zjadaja oryginalnoscia i wykonaniem w porownaniu do mega cudownych gier z wypasna grafika na PC. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Stabilniejszy framerate w zablurowanej oprawie niczym gra z ery sd. Mimo wszystko gralo mi sie w bete przyjemniej niz w bete C2 glownie z uwagi na klatki. Czekam na cud w singlu bo na razie widze w oprawie nic ponad wczesniejsza czesc i gadanie ze to najlepsza technicznie gra na konsolach ever to zwykle bzdury marketingowe. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 stycznia 2013 W zyciu nie uwierze, ze singiel mialby wygladac jak ta kaszaniasta beta. Przeciez to jest gra w rozdzielczosci 480p. Nie po tym co bylo w C2. Natomiast czekam na porownanie singla DF, wtedy bedzie wiadomo na czym sie stoi. Crysis 2 w multi jest kilka dlugosci ladniejszy niz ta beta. Cytuj
rela2 2 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 O singiel na konsolach nie ma co sie martwic raczej, ponizej filmik z x'a Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 stycznia 2013 Ten gameplay z E3 nie jest z X360 tylko z mocnego riga. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Mam pytanie: czy to jest na 100% pewne, że w polskiej wersji na konsole nie będzie można wybrać oryginalnej ścieżki dźwiękowej tylko polski lub rosyjski dubbing? Strasznie (pipi)owe rozwiązanie jeżeli to prawda. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 (edytowane) W Crysis 2 na PS3 były wszystkie języki, to na X360 był tylko polski i rosyjski. Tutaj teoretycznie powinno być tak samo. No chyba, że przegapiłem jakieś ogłoszenie na ten temat. Edytowane 31 stycznia 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Ja (pipi)e, ludzie. Ciągle gadacie o tej (pipi)ej grafice jakby ona była najważniejsza w każdej grze, rzygać mi się od tego chce. Mi się multi baardzo spodobało, takie CoD w innym stylu, z innymi możłiwościami - szybkie i krótkie. Jest ok. Tylko jedna rzecz jest ciulowa, lagi. Biegając z pompą walę w gościa z bliska trzy razy dla pewności, że padł bo są tak okropne lagi - na oko jednosekundowe opóźnienie zgonu. Też tak macie? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Ja (pipi)e, ludzie. Ciągle gadacie o tej (pipi)ej grafice jakby ona była najważniejsza w każdej grze, rzygać mi się od tego chce. W każdej nie ale w tej tak. Poza tym grafika w becie jest, używajac twego języka "ciulowa" i to bardzo. Tylko jedna rzecz jest ciulowa, lagi. Biegając z pompą walę w gościa z bliska trzy razy dla pewności, że padł bo są tak okropne lagi - na oko jednosekundowe opóźnienie zgonu. Też tak macie? Tak, też tak mamy. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) @ mirumoto bo grafa jest bardzo ważna. skoro grafa nie jest ważna to po co nam nowe konsole? przecież pierwszy quake wymiata, c'nie? C3 na PS3 wygląda paskudnie. wszystko wygląda jakby zaraz miało się rozlecieć. grając w takie bety rozumiem już, że nadszedł czas na nowe konsole, bo dużo tracimy grając w te okrojone wersje gier, które na pc porażają płynnością i jakością grafy. gameplay w becie był ok. postawiono na przyśpieszenie rozgrywki poprzez zmiany w sposobie w jaki nanosuit pobiera energię. teraz szybki bieg, skok i inne akcje związane z ruchem nie zabierają baterii. Dodatkowo mamy teraz 2 paski energii - jedna odpowiada za stealth a druga za zbroję. osobiście uważam, że takie zmiany odbierają trochę skillowość i taktykę w grze. W 2 trzeba było mądrze zarządzać zasobami mocy i wiedzieć kiedy warto znikać, biegać lub iść w tango. teraz nie ma to już takiego znaczenia chociaż nadal trzeba mieć na uwadze zasobność baterii. ogólnie betka spoko, graficznie trochę rozczarowuje ale i tak głównie liczę na efektowny single player. Edytowane 1 lutego 2013 przez Kalinho_PL Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Spokojnie, Panowie. W tym miesiącu ujawnią co nieco nt PS4. Zgadzam się, kaszana wyszła i do tego brak płynności. Ale dla mnie już dawno było widać upadek generacji. Chociażby przy Modern Warfare 3. Paskudnie to wygląda. Szkoda, że wcześniej nie wyszli z czymś nowym tylko chcą zarobić jeszcze za wszelką cenę. Nowa generacja jest już zapewne dawno przygotowana, przynajmniej w całości. Ale dużo kasy jeszcze z PS3 mimo to wyciągną przed jej premierą. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Co jak co ale o oprawie z dwójki złego słowa powiedziec nie można. Z tego przy okazji wynikają te "wciepy" na oprawę bety z trójki. Każdy się spodziewał, że skoro wydali ładną dwójkę to już nawet beta trójki po optymalizacji silnika pokaże choć troszeczkę wyższy poziom niż cześc poprzednia. Wyszło jak widać. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 (edytowane) Pogralem chwie w ta bete multi i niestety biednie to wyglada, graficznie jest slabo i tyle - w oddali widac nizsza rozdzielczosc obiektow, a tekstury z bliska maja slaba jakosc. Moze na wypasionym PC lepiej to wyglada, ale na PS3 nie bardzo. Jest wiele znacznie lepiej wygladajacych gier. Edytowane 3 lutego 2013 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi