Gość Szprota Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Podobno tutaj trzeba wbić 20lvl który się szybko wbija. Ile w tym prawdy jest to cholera wie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Voytec grają jeszcze ludzi w multi? Nie ma problemu ze znalezieniem meczu? http://crysis3s.com/ - na tej stronie możesz sobie sprawdzić ile ludzi obecnie gra w multi. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Zagrałem 1.30h w multi i już 10lvl xD mało ludzi ale grają wiec nie jest zle Szukam ludzi do porobienia takich upierdliwych trofikow online Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Szprota Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 20lvl wbity w 6godzin. Szukam ludzi do zrobienia pozostałych trofików w multi. Kumple kochani pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie dla psa platyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Ale że graczy ktorzy graja w multi Crysie 3 to okolo 400-500 luda i ciezko niektóre zrobić to ty wiedz Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Szprota Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie pomagać, mnie wydomał na platynkę w Portalu 2. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Szprota 25 platyn? Starczy ci ich. Wyjdź na dwór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mało _lukas_ mało ;_; Odwdzięczę się kiedyś koledzy za pomocą z tym Crysisem ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie płacz tylko przysiądź nad tym. Crysis 3 w multi to banał. Wszystko wpada bez problemu w dwa wieczory, żadne ustawki nie są potrzebne. W przeciwieństwie do "dwójki" tutaj nie ma ani jednego trofeum, do zdobycia którego potrzebna by była pomoc. DLC to już inna para kaloszy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ehh no dobra to jeszcze dzisiaj i przez weekend popróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Chciałem tylko napisać, że ta gra jest mega mega nędzna. Udzielam Sony oficjalnego ostrzeżenia, za wrzucanie takiego szajsu do PS Plus. Cierpiałem grając, naprawdę. Skonczyłem w życiu wiele, wiele gier, wśród nich też parę crapów, ale to co prezentuje sobie Crysis 3, to jakas aberracja, błąd w matriksie. Krótkie to, framerate z tyłka, strzelanie do ludzikow CELL jeszce fajne, ale już walka z Cepidami jest porywające jak czytanie Dzieł Zebranych Lenina. Fabuła? Nawet nie siliłem się zgłębiać. Takie gry powinny być przeznaczone dla typów pokroju Breivika czy Mariusza T., jako dodatkowy środek karny. Takie gry powinny być wysyłane dzieciom w Sudanie, by w swych wioskach bez prądu i żarcia miały jakiś powiew cywilizacji. Takie gry Masorz co tydzień wyławia z kraty w Sewiku, spośród odciętych głów, gówien i padów do PS4. Cierpienie i frustracja to dominujące odczucia towarzyszące nieszczęsnikowi odpalającemu ten tytuł. I ogromna ulga, gdy docierasz do konca. Po wlace z bossem, której wykonanie chyba outsource'owano do jakiegoś gimnazjum w Bieszczadach czy innego Ośrodka Pomocy Społecznej. Zbrodnia. Nie polecam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Aż tak źle? Nie wiedziałem. Mimo to chętnie bym zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Bede robil za niedlugo platyne w C3 wiec w sumie ciesze sie, ze to takie krotkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Czyli mimo wszystko dwójka lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Aż tak źle? Nie wiedziałem. Mimo to chętnie bym zagrał Bez przesady. Gra jest w miarę playable. Jak ktoś nie lubił z natury mechaniki Crysisów to ostatnia odsłona niczego w tej materii nie zmieni. Mi grało się bardzo dobrze. Jak na konsolowe standardy 2013 gierka wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zaciekawiony jak to wygląda w porównaniu do PC/X360 bo w te wersje wcześniej ciorałem. Szybki download z ps+ i tragedia. Grać się w to nie da. Przy rozdzielczości 1024x720 nie jest w stanie zachować nawet 25FPS!!! Obraz chyba w Black'u był wyraźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Spadki animacji to już osobna sprawa. Każda część trylogii miała z tym problem na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dwójkę przeszedłem dwa razy- na pc i na ps3. Trójkę dostałem z plusa i .... ... i szajs. Pograłem z godzinę-dwie i odrzuciło mnie. Czuć że robione na odwal. Grada jakaś taka z dupy, niby szczególowa, ale framerate i rozdzielczość tragiczne. Fabuła nie porywa. Wywaliłem z dysku bo szkoda mojego cenengo czasu na takie średniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A ja wlasnie gram i dla mnie jest dobrze. Rozdzielczosc jaka powinna byc? 1080? xD Spadku frameratu nie czuje bo to nie jest 60 klatek a za chwile 25 klatek. Jest staly wiec ok. Acha, i gram na super soldier wiec gra nie jest na 5h, chyba, ze ktos na easy sobie przeszedl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja dwójkę mimo 3-4 podejść nie byłem w stanie skończyć była tak słaba natomiast 3 skończyłem 2 razy na pc i w połowie ograłem na ps3.Dużo lepsza od dwójki ale jedynka to dalej lider jeśli chodzi o gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dla mnie jedynka ma jedna zasadnicza wade, ktora rzutuje na calosc - zarzadzanie kmbinezonem i pobor energii, ktora znika raz dwa. Dwojke sobie cenie za uproszczenia i gralo mi sie wysmienicie (nawet fabula dawala rade). Trojke ogrywam teraz i poki co zle slowo moge powiedziec jedynie o fabule. Brifingi jak w CoD - nie wiesz co gadaja i czemu idziesz tam gdzie idziesz. Acha, na + jeszcze, ze typ gada chyba glosem Optimusa Prime'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Rozdzielczosc jaka powinna byc? 1280x720 a nie pseudo HD! Spadku frameratu nie czuje bo to nie jest 60 klatek a za chwile 25 klatek. Jest staly wiec ok. Cała gra to jeden wielki spadek. A przedział jest taki sam wynoszący prawie 50%. Jak ci spada z 30FPS na 18 to musisz to zauważyć! Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 W takie gry jak Crysis gra się niestety panowie na PC only. Na konsoli takie strzelanki nie przejdą z powodu, że primo - cała grafika została zjedzona przez nędzne podzespoły ps3; primo(ultimo) - na pc o wiele wygodniej się gra na zestawie mysz + klawiatura i grafika jest również niczego sobie. Na ps3 nie polecam Na PC jest znośnie ale bez szału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) W Crysisy wszyscy grają typowo dla grafiki. Z tego słynęła ta seria i nic się w tej materii już nie zmieni. Gejmplejem seria już tak nie stoi. Oczoyebne wykonanie zżera po drodze AI, wymiany ognia nie są tak dynamiczne jak w typowych strzelankach a podchodzenie stealth na dość rozległych poziomach to w sumie patent z du.py i zostaje kampienie z camo i wybijanie z łuku - ten element przynajmniej sprawiał mi frajdę. Ale najważniejsze, że dało się w to grać. Potem zostaje niedosyt w stylu - "ale to musi wyglądać na ultra high" - takie serie powinny być przeznaczone tylko dla PC. Edytowane 4 Października 2014 przez Nemesis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi