Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Mam pytanie. Doszły mnie słuchy, że kiedyś PSX Extreme ukazał się podobno jednorazowo z jakąś dodaną płytą CD lub DVD. Czy to prawda? I jeśli tak, to jaki to był numer? Miałem dosyć długą, bo kilkuletnią przerwę w kupowaniu PSX Extreme i jeśli rzeczywiście był kiedyś taki numer to przeoczyłem to.
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l a był taki. Nr nie pamiętam niestety. Płyta to DVD z trailerami gier na 360 bodajże
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje po latach, u mnie płyty nie było
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l To raczej był jednorazowy wybryk, płytka była darmowa, ale to były po prostu trailery promocyjne gier z Xboxa 360 (te które leciały np. w Empikach), co wywołało nawet pewną falę sprzeciwu, ale ogólnie skoro to był prezent, to darowanemu koniowi
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Pamiętam, że dzięki tej płycie - powiedziałem "pora na next gena, pora na Xboxa360". Tylko ni cholery nie pamiętam gdzie ją mam, płytkę PS. Trailery promocyjne gier z Klocka ale tam chyba też było "Eight Days" z Ps3 heh. Edytowane 12 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l O to chodzi? Uploaded with ImageShack.us "Eight Days" nie ma na tej płytce są tylko trailery gier na klocka.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Autor http://www.sklepe.pl...pismo-p377.html Ciekawe czy tutaj te egzemplarze mają ze sobą płytę? Bo jeśli tak to może bym kupił jako "ciekawostkę". Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez Axelio
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Raczej nie bo na screenie z Gram.pl jest w prawym górnym rogu płyta, a w sklepe.pl nie ma.