Opublikowano 30 lipca 20177 l Przy intrze, głównym menu aż do dema KF3 miałem niezłe ciarki. Edytowane 30 lipca 20177 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Najlepszy kawałek w SOTN Lost Painting, moglbym sluchac caly czas https://www.youtube.com/watch?v=IYwS6481oQk&list=PL9C2427AFB919D8C2&index=15, ale oprócz tego warto wymienić: - The Tragic Prince -kościelne i wyciszajace Requiem for the Gods oraz Prayer - glowny motyw Dracula's Castle - Nocturne , fajne ale tego chyba nie było w wersji na PSX-a -Enchanted Banquet (cos niczym z bloodborne'a podczas walk z bossami) Generalnie soundtrack w SOTN roz.(pipi)al i zastanawiam się czy inne klasyczne części chociaż trochę się do niego zblizyly Edytowane 3 sierpnia 20177 l przez SlimShady
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Zależy co zaliczasz do pojęcia klasyczne bo było sporo reinkarnacji serii i SOTN był jedną z nich. Czy mówimy o grach przed SOTN czy po. Jak dla mnie Order Of Ecclesia miał nawet spoko ost, Curse Of Darkness też dawał radę. Ze starszych moje ulubione to trójka i Bloodlines. https://youtu.be/Zq27nA-4Guo
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Mialem na mysli wszystko 2d. Rozumiem, ze fani dziela klasyki na zwykle odsłony, gdzie tylko lazisz i bijesz potworki oraz na metroidvanie(czyli od SOTN).
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Najlepszy ost ma Lament of Innocence. Ale jeśli chodzi o "klasyczne" to na równi z sotn stawiam soundtrack z Harmony of Dissonance.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Najlepszy OST ma Rondo of Blood. Zresztą ogólnie chyba najlepsza część po SOTN. W sumie każda część ma dobry soundrack (no może poza abominacjami typu Lords of Shadow). Edytowane 3 sierpnia 20177 l przez _Shaman_
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=XAix1JyPXDU&feature=youtu.be Jestem rozjebany Jak z dobrego filmu.
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Od momentu premiery co chwilę słucham OST z Nier: Automata. Ten soundtrack to jest mistrzostwo świata i pięknie łączy się z tym co dzieje się na ekranie: Dawno, ale to naprawdę dawno nie miałem czegoś takiego, że słucham OST z jednej gierki przez kilka miesięcy. Keiichi Okabe i jego Monaca spłodzili coś nieprzeciętnego,
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Coś mnie wzięło na stare studio Shiny i ich cudowne gierki. Dzisiaj już takich tytułów nie robią i nawet gdyby próbowali to nie zrobią, bo zrobiliby z takiego MDK pretensjonalną, mało zabawną komedię obrabiając ją z klimatu pierwowzoru, który tworzył raptem zlepek pikseli.
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l 3 najcudowniejsze tracki z całej gierki, idealnie skrojone pod obijanie ryjów złych chińczyków
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Wskoczyłem wczoraj do worka żeby se posłuchać Niesamowicie robi ta lokacja przy tej muzyczce.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l SonicTeam pod względem oprawy dźwiękowej stanął na wysokości zadania. To jeden z lepszych soudtracków w historii jaki ujrzał światło dzienne i dość często lubię do niego wracać.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l ostanio ogrywam ponownie jedna z moich ulubionych gier i serio kazdy kawalek jest mega wiec ciezko dac jeden no ale niech bedzie i kurcze wszystko dalbym za remake / remaster tej giereczki a z nowszych to non stop https://www.youtube.com/watch?v=spx9QjcsEDE
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l kubson - szanowałem zawsze. Teraz szanuję w wersji Pro X. Również uważam, że Symfonia Nocy to jedna z najwspanialszych gier w dziejach elektronicznej rozrywki. Przeszedłem ją na kilku sprzętach i zgadzam się, że ścieżka dźwiękowa jest wybitna (właściwie to jest moją ulubioną w grach wideo).To co zaprezentowało cudowne Hotline Miami, to także 10/10 w dziedzinie muzycznych doznań. Pochwalę również to co słyszę w rewelacyjnym WipEout Omega Collection na czele z moim ulubionym:
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l O mamo co za gra. Chyba najlepszy indyk jaki ograłem w tym roku :oscar: