Skocz do zawartości

Co ci w głowie szumi? [edycja gamingowa]

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 98,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zacząłem po raz drugi przechodzić GoWa 3 z myślą o wbiciu platynki i po raz drugi, przy tym utworze, mam ciary na plecach i du.pie. Co za utwór! http://www.youtube.com/watch?v=kEXD5unnkmM

• http://www.youtube.com/watch?v=wvPS00uCNC4   W połączeniu z odpowiednią sceną może dewastować uczucia

Opublikowano

Jezus, jaka ta ścieżka jest dobra. Tyle już czasu od przejścia gierki, a wciąż katuję pojedyncze utwory.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Czekam na zachodnią premierę 13 Sentinels z wypiekami na twarzy. OST ma sztywniutki - Hitoshi Sakimoto, typ od FF XII, Tactics czy wstawionego parę postów wyżej Radiant Silvergun.

Opublikowano

@Timmy Ruiner to fenomenalna gra. Gdyby nie gamepass to ominąłby mnie ten polski sztos. Get them puppy!

Chciałbym chociaż remaster Xenosagi, bo o remake'u nie ma co śnić, a na ps2 nie ma za bardzo jak grać na płaskich ekranach ;/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

@20inchDT Harada ostatnio pisal na twitterze, ze mysleli nad remasterem Xenosagi ale z kalkulacji biznesowej wyszlo im ze jest to nieoplacalne :/

Opublikowano

jezu znowu to włączyłem i znowu przepadłem w dziecięcej nostalgii 

Edytowane przez maciucha

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Death Stranding sznyt.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Kurła kiedyś to było. 

Opublikowano

No king rules forever

Przeszedlbym sie na koncert poswiecony wylacznie muzyce z gierek blizzarda